Oldal: 33 / 34 ElsőElső ... 2331323334 UtolsóUtolsó
Eredmény: 321 - 330 (333) összesen

Téma: Fórum hiba ?!?!?!

  1. #321
    Bölcs Vittore1982 logója
    Csatlakozott
    10-06-07
    Hozzászólás
    1.705
    Begyűjtött 962 köszönetet
    631 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Fórum hiba ?!?!?!

    Idézet vidirita eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    a facebook profilotokban tiltsátok le az entity alkalmazást, utána vélhetően helyreáll minden.
    nekem is ez volt nyáron, csak más tünetekkel. (csak a főoldal volt elérhető, semmi más)
    Ezt akkor említettétek, amikor Firefox alól nem tudtam bejelentkezni. De nekem nincs Entity alkalmazás Facebookon És most, érdekes módon, az idézés is működik.


    Webhoszting cikkek, domain hírek, Wordpress és cpanel tutorialok írása angolul. Üzenetküldés.

  2. #322
    Bölcs vidirita logója
    Csatlakozott
    07-05-09
    Hely
    Equilibrium
    Hozzászólás
    1.215
    Begyűjtött 250 köszönetet
    172 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Fórum hiba ?!?!?!

    Idézet Vittore1982 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ezt akkor említettétek, amikor Firefox alól nem tudtam bejelentkezni. De nekem nincs Entity alkalmazás Facebookon És most, érdekes módon, az idézés is működik.
    én is azt hittem, hogy nincs entity alkalmazásom, de volt
    más ötletem nincs.



  3. #323
    Adminisztrátor BagiZoli logója
    Csatlakozott
    07-04-26
    Hely
    8200, Királynék városa
    Hozzászólás
    3.813
    Begyűjtött 270 köszönetet
    123 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Fórum hiba ?!?!?!

    Sajnos a vbulletin facebook integrációja már nem kompatibilis a jelenleg hatályos facebook jogszabályokkal.
    Updatelni kellene a fórumot, de egyenlőre még nem jöttem rá, hogy hogyan fogom megodlani, mert a vbulletin fiókba sem tudok belépni.


    Cikkírót keresel?
    "live for nothing, or die for something" - John Rambo

  4. #324
    Törzsvendég
    Csatlakozott
    12-12-07
    Hozzászólás
    161
    Begyűjtött 67 köszönetet
    54 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Fórum hiba ?!?!?!

    Nekem nincs FB alkalmazásom, van amelyik témát meg tudom nyitni, van amelyikre 502 Bad Gateway nginx hibát ad.



  5. #325
    Rubyist Geri logója
    Csatlakozott
    07-12-15
    Hely
    \x90
    Hozzászólás
    5.562
    Begyűjtött 1.213 köszönetet
    754 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Fórum hiba ?!?!?!

    Idézet apacska eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nekem nincs FB alkalmazásom, van amelyik témát meg tudom nyitni, van amelyikre 502 Bad Gateway nginx hibát ad.
    Torold a cookie-kat. Ma lett bekapcsolva az SSL es valami gebasz van a regi cookie-kal, de torles es ujra belepes utan megszunik a problema.


    If debugging is the process of removing software bugs, then programming must be the process of putting them in.
    Github | Ruby tutorial
    Give a man a fish and you feed him for a day. Teach a man to fish and you feed him for a lifetime.
    Respect all, fear none

  6. The Following 3 Users Say Thank You to Geri For This Useful Post:

    apacska (2017-01-25), dolcsi (2017-02-06), vidirita (2017-01-25)

  7. #326
    Törzsvendég
    Csatlakozott
    12-12-07
    Hozzászólás
    161
    Begyűjtött 67 köszönetet
    54 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Fórum hiba ?!?!?!

    Idézet Geri eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Torold a cookie-kat. Ma lett bekapcsolva az SSL es valami gebasz van a regi cookie-kal, de torles es ujra belepes utan megszunik a problema.
    Köszi, most már jónak tűnik!



  8. #327
    Bölcs earnnet logója
    Csatlakozott
    12-08-15
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    1.390
    Begyűjtött 608 köszönetet
    428 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Fórum hiba ?!?!?!

    Na ennek nem fogok uj topikot nyitni,

    Amikor a valaszol idezettel gombra kattintasz, akkor nem enged szokozt irni egeszen addig, amig bele nem masolsz valamit az input mezobe.



  9. #328
    Adminisztrátor BagiZoli logója
    Csatlakozott
    07-04-26
    Hely
    8200, Királynék városa
    Hozzászólás
    3.813
    Begyűjtött 270 köszönetet
    123 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Fórum hiba ?!?!?!

    Idézet earnnet eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Na ennek nem fogok uj topikot nyitni,

    Amikor a valaszol idezettel gombra kattintasz, akkor nem enged szokozt irni egeszen addig, amig bele nem masolsz valamit az input mezobe.
    Az a heyzet, hogy ezt én nem tudom reprodukálni. Nézem chrome developer tool console tagját is, ott sincsen js hiba. Te látsz valami hibaüzenetet console-ban ami alapján el lehetne indulni?



  10. #329
    Bölcs earnnet logója
    Csatlakozott
    12-08-15
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    1.390
    Begyűjtött 608 köszönetet
    428 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Fórum hiba ?!?!?!

    Idézet BagiZoli eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Az a heyzet, hogy ezt én nem tudom reprodukálni. Nézem chrome developer tool console tagját is, ott sincsen js hiba. Te látsz valami hibaüzenetet console-ban ami alapján el lehetne indulni?
    na, ez lenne az okozója:




    Utoljára módosítva: earnnet által : 2017-02-27 01:26

  11. #330
    Bölcs earnnet logója
    Csatlakozott
    12-08-15
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    1.390
    Begyűjtött 608 köszönetet
    428 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Fórum hiba ?!?!?!

    Úgy néz ki, megjavult a belépés, már nem kell inkognitó ablakkal szórakozni! Köszi



A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •