Oldal: 11 / 34 ElsőElső ... 91011121321 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 101 - 110 (336) összesen

Téma: Fórum hiba ?!?!?!

  1. #101
    Törzsvendég Szmöre logója
    Csatlakozott
    09-06-19
    Hozzászólás
    169
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Fórum hiba ?!?!?!

    Idézet szabi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Engem tegnap végig átirányított a fórum egy tárhelyes oldalra.. Volt valami galiba?
    Én is így jártam.

    Huszonöt.



  2. #102
    system g-easy logója
    Csatlakozott
    07-04-26
    Hely
    n/a
    Hozzászólás
    4.311
    Begyűjtött 2 köszönetet
    2 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Fórum hiba ?!?!?!

    Igen. Ez nem is tudom milyen húzás lehetett tőlük..

    a fórum már nem ott van, csak a domain.. szal belepiszkáltak a dns-be-- reklámfogásnak sem rossz..

    Viszont az pár óra kiesést fog okozni, ha elregisztrálom a domain-t, ezt még ezért nem tettem meg, de így azt hiszem, nem fog érdekelni.. na nehogy már saját oldalukra irányítsák..



  3. #103
    ENTER gomb nyomó Kefe logója
    Csatlakozott
    07-05-07
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    846
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Fórum hiba ?!?!?!

    Ennek egy perc kiesést sem lenne szabad okoznia!

    Az új helyen (új regisztrátornál) előre be kell állítani a DNS dolgokat és akkor az átregisztáció során, mikor át lesz kapcsolava a domain az új DNS szerverekre, azok egyből ki tudják szolgálni a forgalmat.



  4. #104
    WordPress Maniac mahone logója
    Csatlakozott
    08-08-22
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    4.609
    Begyűjtött 249 köszönetet
    170 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Fórum hiba ?!?!?!

    Nem hiba, csak érdeklődök: Miért pont vipera???


    Csatolt kicsinyítések Csatolt kicsinyítések Fórum hiba ?!?!?!-vipera.jpg  

  5. #105
    system g-easy logója
    Csatlakozott
    07-04-26
    Hely
    n/a
    Hozzászólás
    4.311
    Begyűjtött 2 köszönetet
    2 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Fórum hiba ?!?!?!

    A fórum rewrite a keresés résznél össze vissza kuszálja az url-eket.. van több száz spam völgyes és egyéb olyan fórum, amit nem mindenki lát, csak moderátorok (ahol a moderációs témák vannak) és valszeg onnét keveri bele.. asszem még a python/seo--guru/forex/kaméleon (vagy ahogy tetszik) emberke miatt készült külön fórum.. ha megnézed a az új hozzászólásoknál a fórumok linkjét.. most nálam éppen minden fórum a /közlemények/ url-t mutatja, talán mert ott volt utoljára új fórum nyitás.. én sem tudom miért.. holott jobb oldalt látod, hogy valójában melyik fórumban van.. és mást ad akkor is.. ha a számra viszed az egeret.. de a benne lévő kód alapján megállapítja..



  6. #106
    WordPress Maniac mahone logója
    Csatlakozott
    08-08-22
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    4.609
    Begyűjtött 249 köszönetet
    170 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Fórum hiba ?!?!?!

    Nem semmi! A lényeg, hogy megy az oldal.



  7. #107
    system g-easy logója
    Csatlakozott
    07-04-26
    Hely
    n/a
    Hozzászólás
    4.311
    Begyűjtött 2 köszönetet
    2 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Fórum hiba ?!?!?!

    Háát..

    Lehet lesz egy kis kiesése a fórumnak :S

    Elindítottam a domain átreget. (jobb helyre, mint ahol most van ) viszont pont ez az.. ha ******ök, és az átkérésnél egyből kivágják a domaint.. akkor addig 404 lesz, míg nem áll át a névszerver :S

    Előre is bocsi mindenkitől, de a web-server múltkori "önmagára irányítós" akciója után nincs kedvem tovább ott hagyni.. azt is el tudom képzelni, hogy pl. nem küldenek ki értesítőt a lejárat előtt.. amit nem annyira szeretnék..



  8. #108
    Bölcs rendszergazda logója
    Csatlakozott
    09-07-25
    Hozzászólás
    565
    Begyűjtött 108 köszönetet
    65 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Fórum hiba ?!?!?!

    Megnéztem, elég érdekesen van beállítva az ns[12].web-server.hu, azt hazudták nekik, hogy ők a root name server-ek , ellenben csak authoritative válaszokat adnak (nem rekurzívak), szóval ha kitörlik azonnal a dns bejegyzését a seo.forum.hu-nak, akkor max. 1 óra kiesés lehet, ennyi a forum.hu zóna refresh értéke, az új NS rekordok 1 órán belül befrissülnek, ez meg kibírható, különösen hogy úgyis cache-elve van a seo.forum.hu sok helyen, meg nem hiszem hogy van erre a w-s-nél script-jük, ami feldolgozza a NIC DDR-es leveleket azonnal...



  9. #109
    Bölcs tibi1987 logója
    Csatlakozott
    09-06-08
    Hely
    Aba
    Hozzászólás
    1.113
    Begyűjtött 17 köszönetet
    7 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Fórum hiba ?!?!?!

    lehet nálam van a gond, de a szerver órája csúszik 16-20 percet. 16:27kor írtam egy bejegyzést és 16:11-et mutat nálam most 16:29 van



  10. #110
    Bölcs
    Csatlakozott
    08-01-02
    Hozzászólás
    1.271
    Begyűjtött 82 köszönetet
    53 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Fórum hiba ?!?!?!

    A felső részben megjelent egy ilyen:
    Közlemény: Fórum szabályzat 2010-05-10
    Bagi Zoltán (outside the box)

    Elolvasni nem tudom, mert ahhoz nincs jogosultságom, de akkor lehet, hogy látnom sem kellene.



Oldal: 11 / 34 ElsőElső ... 91011121321 ... UtolsóUtolsó

A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •