Eredmény: 1 - 4 (4) összesen

Téma: Szószedet

 1. #1
  Tag
  Csatlakozott
  07-06-08
  Hely
  Mindenhol
  Hozzászólás
  64
  Begyűjtött 0 köszönetet
  0 hozzászólásával

  Üzenet Szószedet

  Lehet, volt már téma és akkor azért (erősítem azok táborát akik akarják), ha meg még nem akkor azért. És bocsi, hogy ide, de a javaslatok le volt zárva.

  Sok kezdő téved erre azoldalra és közülük, de még a tapasztaltabbak közül sem mindenki ért néhány szakszót. Sajnos nem tudom h vbulletin tudja-e vagy csak phpbb ismeri, de láttam más külföldi forumokon olyat ahol egyes szavakhoz tartozott egy magyarázat (más oldalak meg reklámokra használják ) vagyis a magyarázathoz ugró link, amolyan wiki szerűség.

  Ezt ha lehet ide is meg kéne oldani azaz ha valaki leírja egy post-ban, hogy PR akkor az linket kapna egy szószedetbe és a zöldfülű is el tudja olvasni, hogy az micsoda.

  Remélem hamarosan viszontláthatom ezt a funckiót itt, természetesen ha ezt meg lehet oldani és remélem postom nem kelt gondot az adminok / moderátorok körében 2. #2
  system g-easy logója
  Csatlakozott
  07-04-26
  Hely
  n/a
  Hozzászólás
  4.311
  Begyűjtött 2 köszönetet
  2 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Szószedet

  van itt is ilyen.. csak manuálisan kell minden szót megadni.. és hát,. nem tudjuk ki mit nem tud amúgy a "meta tag" "nofollow" + még 1-2 már be van állítva.. mond.. mi legyen még.. 3. #3
  Tag
  Csatlakozott
  07-06-08
  Hely
  Mindenhol
  Hozzászólás
  64
  Begyűjtött 0 köszönetet
  0 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Szószedet

  Mármint ha én írok valamit és tartalmaz egy szakszót (amit Ti előre beállítotok) akkor az automatikusan linkeli majd a postolt szövegemben (netalán más színnel)?

  a szavak amúgy ez jó kérdés, szerintem minden szakszót érdemes így kilinkelni mert minden embernek más és más a tudása és ismerete. Kezdve a PR-től át a permalinken át a nemtommiig. Én utánanézek a szakszavaknak szal ez nem gond, de ez egy kényelmesebb variáns. 4. #4
  Adminisztrátor BagiZoli logója
  Csatlakozott
  07-04-26
  Hely
  8200, Királynék városa
  Hozzászólás
  3.857
  Begyűjtött 322 köszönetet
  155 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Szószedet

  Nem magyarázkodni akarok, csak elmondani, hogy miért zártam le az előző topikot. Az volt az oka, hogy ugyanaz a kérdés felmerült, mint ami korábban már benne volt a topikban. A nagyszerű vertikális tartalom hátrányai. Így aztán sokkal átláthatóbb lesz a tartalom, ha külön téma, külön topikba kerül.

  A nívós posztokat betesszük a keresztlinkhálózatba, ahogy G-easy is mondta. Ha esetleg cikkeket szeretnél írni azt is publikálhatjuk és majd jól megvitatjuk.A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •