Eredmény: 1 - 5 (5) összesen

Téma: Ezt a hibát dobta nekem a fórum...

  1. #1
    Tag tazvagyok logója
    Csatlakozott
    08-03-27
    Hozzászólás
    80
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás Ezt a hibát dobta nekem a fórum...

    Sziasztok!

    1 perccel ezelőtt ezt dobta nekem a fórum:

    Error establishing connection to seo.forum.hu

    There was a problem connecting the host you specified.

    Possible reasons:

    * The target system is down and not servicing requests.
    * The network the target system resides on is unreachable.
    * The firewall policy denied your connection request.

    Possible solutions:

    * Check that you typed the URL correctly.
    * Verify that you have access to the specified URL.
    * Contact your system administrator for assistance.
    * Contact your Zorp support team for assistance.

    Page generated on bendeguz by Zorp version 3.1.14 on Mon Nov 10 21:16:50 CET 2008.


    Amennyiben lehetséges, nézzetek valami logot.



  2. #2
    FeN
    FeN nem elérhető
    Se(h)onnai
    Csatlakozott
    07-08-23
    Hely
    Akasha-Krónika
    Hozzászólás
    1.441
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Alapbeállítás re: Ezt a hibát dobta nekem a fórum...

    Nincs semmi gond, egy idő után vissza áll a rend... héba/hóba van ilyen. Most is "fagyásból" jövök: )



  3. #3
    Tag tazvagyok logója
    Csatlakozott
    08-03-27
    Hozzászólás
    80
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Ezt a hibát dobta nekem a fórum...

    Akkor ok, azt hittem nagyobb baj van.

    Bocsi a zavarásért.



  4. #4
    Új tag
    Csatlakozott
    08-10-28
    Hely
    Győr
    Hozzászólás
    16
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Ezt a hibát dobta nekem a fórum...

    Sziasztok!

    próbáltam egy képet beilleszteni, rákattintottam a "Kép beillesztése" gombra, amire azt írta ki, hogy "úgy tűnik nem létező weblapcímet írtál be a címsorba..."



  5. #5
    Adminisztrátor BagiZoli logója
    Csatlakozott
    07-04-26
    Hely
    8200, Királynék városa
    Hozzászólás
    3.855
    Begyűjtött 320 köszönetet
    154 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Ezt a hibát dobta nekem a fórum...

    Idézet Pedró eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok!

    próbáltam egy képet beilleszteni, rákattintottam a "Kép beillesztése" gombra, amire azt írta ki, hogy "úgy tűnik nem létező weblapcímet írtál be a címsorba..."
    Erre csak azt tudom mondani, hogy próbáld meg újra



A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •