Eredmény: 1 - 6 (6) összesen

Téma: Programozási barter ajánlat

 1. #1
  Bölcs Marchello logója
  Csatlakozott
  09-10-14
  Hozzászólás
  1.025
  Begyűjtött 63 köszönetet
  37 hozzászólásával

  Alapbeállítás Programozási barter ajánlat

  Sziasztok!

  A héten vásároltam meg a KepHost.hu oldalt, ennek a továbbfejlesztéséhez keresek egy programozót, akivel barterben meg tudnék egyezni. Minden egyebet privát megbeszélünk, igazából itt a barterre való hajlandóság a kulcskérdés. Amit ismerni szükségeltetik: PHP, Ajax programnyelvek magabiztos használata, MySQL adatbázis kezelő ismerete

  Amit tudok adni, az az oldalon lévő reklámfelületek, amik az elmúlt pár nap tapasztalatai és az előző tulajdonos elmondása alapján is meglepően jól teljesítenek, még abszolút nem releváns hirdetéseknél is. A felületekkel nem fukarkodom, nem egy hónapos megjelenésre kell gondolni, meg fogunk tudni egyezni.

  Az oldal látogatottsági adatai kiválóak, és folyamatosan egyre nő. Kidolgoztunk egy marketing tervet mögé, szeretnénk a folyamatos növekedést megtartani. Napi durván 10.000 látogató napi 25.000-30.000 oldalletöltést generál, és az oldal egyre népszerűbb.

  Igazándiból bármit hirdethettek, még felnőtt tartalmat is (ezeket nem mindenhol), mert a munkában benne lesz a jövőbeli képek kategorizálása is, így könnyedén oda lehet majd tenni, ahová az való.

  Ha ambíciót érzel magadban a munkára, várom jelentkezésed.

  Üdvözlettel,
  Marchello 2. #2
  Bölcs Marchello logója
  Csatlakozott
  09-10-14
  Hozzászólás
  1.025
  Begyűjtött 63 köszönetet
  37 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Programozási barter ajánlat

  Bónusz a programozási munkához, aki elnyeri a munkát, az kapja:

  Kidolgozok neked egy komplett kampányt, illetve javaslatot teszek, hogy hogyan lehetne a marketingeden javítani, hogyan értékesíthetnél több terméket, vagy akár szolgáltatást. Elsősorban a szövegírás a legnagyobb előnye ennek, hiszen minden egy jó címsortól, egy jó reklámüzenettől, vagy egy jó szlogentől függ. A Tutilapok.hu bevezető kampányát és marketing stratégiájának nagy részét én találtam ki. Egyelőre csak saját projektek marketing tervezését vállaltam el, most azonban a te stratégiádat is kidolgozom. A szakmai felkészültségről:

  Bár nem ezt tanulom hivatásszerűen, de nagyon érdekel, rengeteg marketinges szakkönyvet elolvastam, emellett, idén a Marketing Szuperkonferenciára vendégként kaptam meghívást, ahol Wolf Gáborral a színpadon arról beszélgettünk, hogy előadóművészként, hogyan tudtam magasabb áron értékesíteni a műsoraimat a marketing segítségével, és hogyan tudtam a naptáramat másfél hónapra előre megtölteni, mikor a legtöbb kolléga azért siránkozott, hogy alig van fellépése. Azóta egy másik hasonló konferenciára is kaptam meghívást.

  A bannerekről:

  Legalább fél éves top pozícióban lévő megjelenésre gondoltam, a fenti marketing stratégia tervezése mellett.

  Az előző főhelyen lévő zenés témájú lapra naponta 400-600-an kattintottak át a főoldalról, és azóta én is tapasztaltam, hogy abszolút irreleváns hirdetésekre milyen szinten kattintanak. A napi 30.000 megjelenés pedig én úgy gondolom nem kevés, ez havi szinten 900.000 látogató minimum, de a július bőven millió felett lesz. Növekedés nélkül, ez nagyjából 6.000.000 megjelenés fél évre.

  Ha szeretnél egy olyan marketing stratégiát, ami valóban elad és 6.000.000 megjelenést, akkor írj!

  Üdv,
  Marchello


  Utoljára módosítva: Marchello által : 2010-07-09 17:15

 3. #3
  scs
  Vendég

  Alapbeállítás re: Programozási barter ajánlat

  Tudnál priviben írni arról (de itt is jó), hogy konkrétan mi lenne a programozási munka, mit vársz el? Minél részletesebben írod, annál jobb lenne. Köszi előre is. 4. #4
  Bölcs Marchello logója
  Csatlakozott
  09-10-14
  Hozzászólás
  1.025
  Begyűjtött 63 köszönetet
  37 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Programozási barter ajánlat

  Idézet scs eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  Tudnál priviben írni arról (de itt is jó), hogy konkrétan mi lenne a programozási munka, mit vársz el? Minél részletesebben írod, annál jobb lenne. Köszi előre is.
  Természetesen, nagy vonalakban leírom, de részleteket privát szeretném megbeszélni. A képek jövőbeli kategorizálása a legégetőbb feladat, tehát amikor feltöltik akkor ki kell h válasszák, h melyik kategóriába való. Külön hangsúllyal a felnőtt képekre. SMS rendszer integrálása is tervbe van véve, de ez még nem égető. Ami fontosabb még az, hogy admin felületen kicsit szabadabban mozoghassak, tehát inkább olyan irányú fejlesztéseket szeretnék. Minden konkrétan le van írva, gyakorlatilag csak meg kell valósítani egy hozzáértő embernek. Képeket lehessen kommentelni, és egy hónap képe szavazás is az első körben elvégzendő feladatok között van. A regisztrációs formot is bővíteni kell, piackutatásos eszközökkel. Egyelőre ezek a legégetőbb feladatok.

  Üdv,
  Marchello 5. #5
  scs
  Vendég

  Alapbeállítás re: Programozási barter ajánlat

  Hali! Válaszoltam olyan 2 napja a privátodra itt a fórumon, és kértem infókat. Megkaptad? Vagy küldtél valamit? Hozzám nem jött semmi azóta. :S 6. #6
  Bölcs Marchello logója
  Csatlakozott
  09-10-14
  Hozzászólás
  1.025
  Begyűjtött 63 köszönetet
  37 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Programozási barter ajánlat

  Idézet scs eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  Hali! Válaszoltam olyan 2 napja a privátodra itt a fórumon, és kértem infókat. Megkaptad? Vagy küldtél valamit? Hozzám nem jött semmi azóta. :S
  Szia!

  Igen megkaptam, ma reggel aztán írtam is neked, hétvégén fellépéseken voltam ezért nem tudtam válaszolni.

  A többieknek is köszönöm a jelentkezést, megugrott az érdeklődés a marketing tervezés hatására, aminek nagyon örülök.

  Üdv,
  MarchelloA téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •