Oldal: 4 / 4 ElsőElső ... 234
Eredmény: 31 - 32 (32) összesen

Téma: GOP-2009-2.2.1 Webáruház, webshop pályázat

  1. #31
    abc
    abc nem elérhető
    Bölcs abc logója
    Csatlakozott
    09-04-20
    Hozzászólás
    637
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: GOP-2009-2.2.1 Webáruház, webshop pályázat

    "Ezt csak azért mondom, mert sok pályázatíró állítja, hogy neki ilyen, meg olyan kapcsolatai vannak személyes vagy politikai vonalon, és tutira megnyered a pályázatot."

    Ez így is működik, mutyizás van. Ismerek olyat aki elvégzett egy ilyen pályázatíró valamit, a végén elmondta nekik az egyik oktató h itt van ez az ember xy, ha az ő pályázatíró cégén keresztül megy a pályázat biztos nyer, ha nem akkor felejtős. Erre mit mondasz?



  2. #32
    Törzsvendég baloghl logója
    Csatlakozott
    09-01-04
    Hely
    Puala lumpur
    Hozzászólás
    179
    Begyűjtött 2 köszönetet
    2 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: GOP-2009-2.2.1 Webáruház, webshop pályázat

    Idézet abc eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    "Ez így is működik, mutyizás van. Ismerek olyat aki elvégzett egy ilyen pályázatíró valamit, a végén elmondta nekik az egyik oktató h itt van ez az ember xy, ha az ő pályázatíró cégén keresztül megy a pályázat biztos nyer, ha nem akkor felejtős. Erre mit mondasz?
    Azt, amit lentebb hogy csak az számit, hogy a pályázatíró cég ismerje az értékelés szempontjait. Pont erre mondtam, hogy kevés cég van ma a piacon, aki ismeri ezeket az egyébként nem titkos, megismerhető szempontokat. Viszont ha a legtöbb pályázatíró céget megkérdezed, akkor azt állítják, hogy nekik nagyon komoly kapcsolataik vannak, és csak velük van esélyed nyerni. A profi cégeket onnan ismered meg, hogy nem állítanak ilyet, hanem elmondják a szempontokat, előminősítik a céged és előre megmondják, mennyi támogatást kaphatsz, és azt is, hogy mire. Mivel rengeteg munkájuk van, nehéz bejutni hozzájuk, és soha nem mondanak olyat, hogy azért nem nyert egy pályázatunk, mert elfogyott a keret.



Oldal: 4 / 4 ElsőElső ... 234

A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •