Oldal: 2 / 2 ElsőElső 12
Eredmény: 11 - 14 (14) összesen

Téma: Lap.hu Linkeket Vennek 500 Ft/db

  1. #11
    Bölcs esotanc logója
    Csatlakozott
    11-02-08
    Hely
    Törökszentmiklós
    Hozzászólás
    2.000
    Begyűjtött 1.245 köszönetet
    640 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Lap.hu Linkeket Vennek 500 Ft/db

    Nekem nem annyira rossz a tapasztalatom, én 40 százalék körüli elfogadást tapasztaltam (nyilván téma függő), és szerintem megéri vele bíbelődni, mert eredményt is hoz. És a Google is elfogadja, és vszeg "sosem" lesz rizikós link. (Ezt most nem azért írom, mert kell a munka, mert enyiért én ilyen linket nem vállalok)

    Ha látogatót akarsz szerezni, akkor viszont vlóban nem biztos hogy a lap.hu val jársz a legjobban, egyre kevesebben használják, és ez a tendencia csak lefelé fog menni. Vegél baner, állapodj meg kattintás alapú fizetésben és lehet jobban jársz



  2. #12
    Tag kmarcell logója
    Csatlakozott
    10-09-06
    Hely
    Budapest, Hungary, Hungary
    Hozzászólás
    84
    Begyűjtött 26 köszönetet
    17 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Lap.hu Linkeket Vennek 500 Ft/db

    Akkor én jó nagy balek lehetek! De annyira talán mégse, mivel ha alacsony arányban is, de kerülnek ki a linkjeim a lap.hu oldalakra; ezek pedig a látogatottságot nemcsak a helyezéseken keresztül, hanem a közvetlen hivatkozási forgalomból fakadóan is növelik...

    Idézet brendi2 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Jobban jársz, ha a szerkesztőnek ajánlasz pénzt. Ha elolvassa egyáltalán.

    Nagyon balek és lúzer lehet az, aki 2014-ben még linket ajánl ezeknek.




  3. #13
    lexxx7
    Vendég

    Alapbeállítás re: Lap.hu Linkeket Vennek 500 Ft/db

    A Startlap oldalak között is nagy különbség van abban a tekintetben, hogy mekkora átkattintási forgalom jön onnan. Persze ez függ az anchortól, hol helyezkedik el a box, a boxon felül hol a linked, stb... de ha nagyon általánosítani szeretnénk, talán a Startlap oldalak 10 százalékáról várható valamiféle érdemi hivatkozási forgalom.

    Én is az a fajta balek vagyok, aki rászán fél órát és beküld néhány ajánlást a Startlaphoz. Átlagos téma esetén 5-8 elfogadás jön össze és el is van felejtve. Régen lehetett huszárkodni, egy kutyás honlapnak 50-60, egy szállásgyűjtőnek 200-250 laphu linket vadásztam össze.

    Persze lehetőségként ott vannak a "pr cikkek". Azért az időzőjel, mert amiről itt általában beszélünk, az nem pr cikk (public relations), hanem dofollow linket tartalmazó offsite írások. Elég egyértelműek a szabályok, meg ez nem is a topichoz tartozik.

    Az a lényeg, hogy amennyiben a látogató nem keresi a hivatkozást a szövegben (mert célja van vele például), akkor az ott elhelyezett link nem hoz látogatókat. Simán előfordul, hogy egy napi 10-20 ezres egyedis híroldalon megjelenő cikk alig néhány látogatót eredményez.

    Szóval ha átkattintási forgalomra hajtasz, akkor hallgass Esőtáncra és keress megtérülőnek látszó banneres vagy kattintás alapú hirdetéseket!



  4. Az alábbi felhasználók hálásak a válaszért:

    esotanc (2014-01-20)

  5. #14
    Bölcs roszi logója
    Csatlakozott
    09-08-29
    Hely
    close to the end of the beginning
    Hozzászólás
    746
    Begyűjtött 179 köszönetet
    129 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Lap.hu Linkeket Vennek 500 Ft/db

    Ha forgalomra van szükséged, akkor rövid távon jobban jársz, ha direktben reklámra költöd (akár google), ha hosszabb távú a terv, akkor jöhetnek az erős PR cikkek, de ezek mellett is érdemes folyamatosan reklámozni a forgalomért, mert sok esetben jobban jársz a reklámmal. Legalábbis én még mindig így látom.

    Ja, és sok eseteben azt látom, hogy érdemesebb inkább a saját honlapodra tolni a tartalmat, mint máséra a sok PR cikket, bármi is legyen az aláírásomban :-O


    Utoljára módosítva: roszi által : 2014-01-20 15:10

Oldal: 2 / 2 ElsőElső 12

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •