A feladat a Solostream wp-genius sablonjában néhány módosítás.
hxxp://www.solostream.com/demo/wp-genius.html

A munka a következő:

1. a slider alatti 4 boxba különböző kategóriák utolsó 1-1 postjának kellene megjelenni - a kategória kiválaszthatóságát a sablon adminjába befűzni. A dátum alá betenni a kategória archívum linkjét (a kategória további cikkei...).

2. az egyes postoknál a kapcsolódó bejegyzések mellé bele kellene tenni kézzel beállítható kapcsolódó postokat (megoldható akár egyedi mezőkkel is). Működnie úgy kell, hogy ha kézzel beír 1-5 linket az oldal gazdája, akkor csak a kézzel beírtak jelennek meg, ha nem ad meg kézzel kapcsolódó bejegyzést, akkor az automatikus jelenik meg. A kézi bevitel lehetőségének a post írásánál kellene lenni.

3. Az oldalsávban a tab listában a kategória, archívum, cimke marad, mellé negyediknek a szerzők (ugyanúgy lenyíló menüben).

4. Alul a kategória lista helyett 2 bannerhely egymás mellett (olyan széles, amilyen gusztusos megjelenéssel befér - nem kell fekete háttér) - ezt szintén a sablon adminfelületére befűzni.

Árajánlatokat vállalási határidő megjelöléssel elsősorban itt privátban vagy az andrea @ linuxforum.hu email címre kérem.
Számlaképesség előny.

A sablont biztosítom a munkához.

Andrea