Idézet Caffe eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Általában fázom az egyedi fejlesztéstől, de ha a referenciáid rendben vannak...

Többnyire Magento áruházakat csinálunk és ha találnánk egy hozzáértő és megbízható embert, akkor jó lenne, ha a későbbiekben is tudnánk együtt dolgozni. Ezért írtam, hogy "előnyben"

A mostani munkáknak viszont nem feltétele.
Kedves Coffee!

Fejlesztőcsapatunk 2008-ban szinte elsőként vágott bele teljesen egyedi megjelenésű Magento webáruházak készítésébe (2001 óta működünk, jelenleg 17 fővel). Templateből nem dolgozunk, minden áruházat teljesen nulláról tervezünk meg aloldalanként. Elég sok egyedi fejlesztésű modulunk is van és a Magento Core-t is behatóan ismerjük. Nem dolgozunk olcsón, de az Ügyfeleink esetében a minőség szokott nagyobb prioritással bírni, nem az ár.

Legfrissebb Magento referenciáink:

Meexgames.hu
Smartshop.hu
Gyerekruhaesmas.hu
Sosklima.hu
Gyepu.hu

Saját keretrendszerű referenciák:

Markabolt.hu
Gemklub.hu


Van saját bankkártyás fizetési modulunk (CIB, Budapest Bank pedig készülőben), professzionális termékértékelés modulunk, készül egy a legismertebbnél (OneStepCheckout) mérföldekkel jobb egy lépéses checkout modulunk is. Összekötöttünk Magento-t többféle ügyviteli rendszerrel (SAP Business One, Nagy Mahinátor, Actual Ügyvitel, Clearadmin, Szamlazz.hu stb.). Természetesen vannak moduljaink az árösszehasonlító oldalakhoz is (Olcsobbat.hu Argep.hu Arukereso.hu).

Weboldalunk: aion.hu / árajánlatkérés esetén MAGENTO KUKAC AION PONT HU

Üdv,

Gábor