Sziasztok!

WordPress alapú már működő utazási portálunk befejezéséhez keressünk WP referenciákkal rendelkező embert. Weboldalunk javítgatása, átalakítása közel 6 hónapja húzódik. Aki elvállalta az állandóan kifogásokra hivatkozik. Nagyon sok munkát öltünk bele a cikkekbe és főként a keresőoptimalizálásba, ezért tényleg megbízható embert keresünk, aki a későbbiekben is, ha úgy adódik, a rendelkezésünkre állna.

Röviden a munkáról, ami 2 részből állna:

A fizetős sablon hibájából is kifolyólag mintegy 20 apró dolgot (változtatást, hibát) kellene megcsinálni. Az elvégzendő feladatok között olyanok szerepelnek mint, slider beépítése (alapból volt csak nem megfelelően működött) néhány plugin beépítése az oldal terhelésének csökkentése véget stb.

Affiliate-t kellene beüzemelni: egy szállásos oldal affiliate kódjait kellene a forrásba berakni, és egy repülőjegyes affiliate white labeles megoldást kellene aldomainen beüzemelni.

Az elvégzendő feladatokról és a beépítendő kódokról részletes dokumentumot tudok küldeni. Akit érdekelne, azt megkérnénk, hogy írjon nekünk privát üzenetet az email elérhetőségével együtt.


Előre is köszönjük!

Üdv,