Oldal: 2 / 2 ElsőElső 12
Eredmény: 11 - 13 (13) összesen

Téma: Fb fizetett hirdetés

  1. #11
    Bölcs Petya0426 logója
    Csatlakozott
    12-05-15
    Hozzászólás
    519
    Begyűjtött 75 köszönetet
    50 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Fb fizetett hirdetés

    Sziasztok.
    Segítséget szeretnék kérni, remélem jó helyre írom .
    Folyamatosan használom a posztok kiemelése funkciót, illetve likeolókat is szoktam venni a facetól. A számlázási költségkeretem 13 ezer forint körüli összegre van beállítva.
    Tegnap előtt megpróbálta levonni ezt az összeget a kártyámról, de sikertelen volt , később kiderült, hogy az adott évi kártyahasználati díjamat most vonta le a bank). Tegnap (péntek) nem értem oda időben a bankba, így nem tudtam betenni pénzt. Ma délután a bankban elhelyezett automatában szerettem volna befizetni pénzt a kártyára(új funkció az Unicreditnél), de technikai okok miatt nem engedte. A face ma is próbálta levonni az összeget, bár ma már 14 ezer forint körüli összeget (késedelmi díj??), de ugye nem engedte.. Legközelebb így majd csak hétfőn tudok pénzt varázsolni a számlámra. Kérdés, hogy megpróbálja e harmadjára is levonni, vagy bevezet valamilyen szankciót? Folyamatosan mennek hirdetések , pont ezért is kérdezem. Nagyon fontos lenne a válasz. Köszönöm előre is.



  2. #12
    Mentor Fenblion logója
    Csatlakozott
    13-05-21
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    302
    Begyűjtött 72 köszönetet
    54 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Fb fizetett hirdetés

    Nekem is volt olyan, h épp nem volt már annyi a kártyán, mint amivel beakartam fizetni a dolgot. Pár hónapja történt ez, akkor nem számolt rá késedelmi kamatot. Mikor feltölöttem a kártyám pénzzel, manuálisan rámentem a fizetés opcióra facebook-on, nem vártam meg amíg magától próbálkozik.



  3. #13
    Szerkesztő
    Csatlakozott
    12-10-27
    Hozzászólás
    273
    Begyűjtött 74 köszönetet
    67 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Fb fizetett hirdetés

    Nekem fél év után derült ki hogy van 50$ tartozásom a Facebook felé de attól még hagyta hogy új napi poszt kiemeléseket állítsak be. A korábbi fizetési móddal nem sikerült neki levonni, ezért nem próbálkozott többször. Beállítottam egy új paypal fizetési módot és simán sikerült minden tartozást kiegyenlíteni. Tehát elég "türelmes" a tartozást illetően. Mint kiderült tartozás mellett is lehetett is kiemeléseket venni.



Oldal: 2 / 2 ElsőElső 12

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •