Idézet esotanc eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Nekem tegnap is hozott 110 látogatót, ma 134-nél tart. A google/FB után a harmadik legfontosabb stabil forgalmi forrás. Tavaly még fele annyit hozott, szóval sztem nem kell lemondani róla.
Hát .. A fő oldalunknál a látogatók 35-40%-a jön a Google-ből, míg 0,35% a Bingből.

Idézet SzG eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Én arra gondolok, hogy akiknek új nokia telefonjaik vannak win op rendszerrel, nekik gondolom valahogy előtérbe van helyezve ez a kereső. Csak tippelek, annyira nem ismerem ezeket a telefonos op rendszereket, de logikusnak tűnik.
Nekem új Nokia telefonom volt, agyvérzést kapok, hogy véletlenül rátapintva a bal szoftgombra a bing ugrik be. Még egyszer sem használtam. Amúgy Nokiám is ez volt az utolsó, geekségből megvettem, de már ki is néztem a kalapácsot, amivel apró darabokra fogom szétverni.

Idézet Maximus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Látom páran már elindultatok ebbe az irányba és ez nagyon helyes. SzG meglátása nagyon jó. Ha valakinek kell BING-re kampánykezelő, akkor keressen meg engem, mert mi már a kezdetek óta foglalkozunk a Binggel és szép eredményeket értünk el. Relatív alacsony áron kezeljük bárkinek a kampányát. Írjatok privátot ha érdekel a dolog és megbezséljük.
Azt elárulod, hogy ár/érték arányban jobban megéri-e Bingen hirdetni, mint a Google-lel?