Sziasztok!

Arról érdeklődnék tőletek, hogy van-e tapasztalatok arról, ha egy weboldalról a search consolban egy agyhalott google munkatárs azt állítja, hogy "egyértelmű spam". Volt-e már ilyenben tapasztalatok ?

Egy weboldalt tettem fel egy domainre, amit felvettem a search console-ban. Kb. 1 hét után jött ott az üzenet, hogy "egyértelmű spam az oldal". Eléggé meglepődtem a dolgon, és akkor vettem észre azt is, hogy a s.console kiírta, hogy a domain-en valami link nem elérhető. (pl. kartya pont net /kekszvideo.kikaplakabugyibol.html). Akkor azt hittem, hogy feltürték az oldalam, de néztem a dátumot és az kb. a domain vásárlás előtti 1 éves üzenet volt a search consoletól (amit miért kaptam én meg, mint új domain tulajdonos ????). De arra jó volt, hogy kiderült számomra, hogy ez a domain (kartya pont net), már volt valakié előttem. Utána jártam és régebben egy kártyás oldal volt, amit a goddady lejárat után megvett (vgay nem tudom) és valami keksz linkeket tett rá (szerintem).

A lényeg az, hogy szeretném nagyon ezt a domain-t és hogy van-e esélyem arra hogy oda valamikor kártyajátékot tegyek ?

(Miután ez kiderült, sem a facebookon sem sehol nem lehetett megosztani a domain címét, mert figyelmeztetett, hogy spam ez az oldal.)