Eredmény: 1 - 5 (5) összesen

Téma: Tárhely szolgáltató választás

  1. #1
    Új tag
    Csatlakozott
    14-08-12
    Hozzászólás
    1
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Villanykörte Tárhely szolgáltató választás

    Elnézést, ha papagájként olyanra is rákérdezek, ami már leíródott párszor, de most sürgős helyzetben nincs időm végigolvasni az egészet. Kérdésem lényege a következő:
    kezdő deisgner vagyok, aki most barkácsolja a portfólióját. Vagyis van pár oldalam, és készítés alatt egy főoldalam, amiket szeretnék elhelyezni egy tárhelyen, mert vannak fitkív oldalaim is, amik nem konkrét megrendelőnek készültek, tehát azokat is erre a tárhelyre szeretném feltenni aldomain alatt, de úgy, hogy ebből ne legyen zűr. Tudnátok segíteni, milyen tárhelyszolgáltatót válasszak?
    Ami fontos lenne, hogy az ár megfiezthető legyen, a domain név nemzetközi lehessen, tehát nem .hu végű csak és kizárólag. Fontos, hogy fel lehessen rá telepíteni a wordpresst, és az ott ne okozzon gubancokat, és kellenének aldomainek is értelemszerűen.
    Egyébként a tárhelyszolgáltatók IP címének feltörése gyakori jelenség? Mert egy olyanban rendült meg a bizalmam, akiét feltörték, és most nem tudom, otthagyjam e, vagy ne. Tehát sürgősen kéne a válasz.
    Ezen paraméterek alapján milyen tárhely szolgáltatót válasszak szerintetek?

    Előre is kösz.



  2. #2
    Bölcs earnnet logója
    Csatlakozott
    12-08-15
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    1.815
    Begyűjtött 804 köszönetet
    572 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Tárhely szolgáltató választás

    Ugyan a tárhely és a domain nem függ össze (tehát bármilyen tárhelyen bármilyen domaint hosztolhatsz), én a godaddy shared hostingot javaslom. Egyszerűnek fogod találni a kezelését, van 1 klikkes wordpress telepítés, stb. Én amíg használtam, 22 domainem volt rajt és gond nélkül megfértek.

    Plusz info: //www.godaddy.com/hosting/web-hosting.aspx , itt a deluxe csomagra gondoltam, havi ezer forint az első x évre, kétezer azután
    A support nagyon lassú, ha valamit nem értesz, nyugodtan kérdezz privátban.

    Egyébként a tárhelyszolgáltatók IP címének feltörése gyakori jelenség?
    Van néhány silány szolgáltató, Magyarországon ezen nem kell meglepődni. A fenti cég benn van világviszonylatban a top 5-ben. (egyébként nem a "IP címet" törik fel, az nyilvánosan elérhető, csak meg kell pingelned a szervert az adott domainen)

    Még valami: ha domaint szeretnél regisztrálni a fenti cégnél, a .com-ot azonnal használatba is veheted, .hu-t meg magyar regisztrátoroknál, pl a Domainflottánál érdemes


    Utoljára módosítva: earnnet által : 2014-08-12 09:44

  3. #3
    Új tag
    Csatlakozott
    12-02-29
    Hozzászólás
    2
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Tárhely szolgáltató választás

    Szia flami,

    Ha aktuális még a tárhely választás, akkor ajánlanám magunkat, nálunk van ilyenre lehetőség, hogy egy tárhely alá akárhány domaint felvehetsz. Több grafikussal és weboldal fejlesztővel dolgozunk már így együtt, eddig minden igényüket sikerült megoldani ilyen téren.

    Ha érdekel ilyen tárhely írj rám és megbeszéljük a részleteket!



  4. #4
    Bölcs charlie logója
    Csatlakozott
    09-11-23
    Hozzászólás
    1.486
    Begyűjtött 364 köszönetet
    284 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Tárhely szolgáltató választás

    Helló!

    Tekintsd meg kínálatunkat! Innét is többen használják szolgáltatásainkat megelégedéssel, olyanok is akiknek máshol nem ment jól az oldaluk. Nálunk minden tárhely felhasználó teljesen elszeparálva fut a többitől (egy virtuális konténerben, kb. mint egy egyszerű VPS felhasználónként), így a leggyakoribb hiba, hogy egy felhasználót megtörnek és mindenkinek a dolgaihoz hozzáférnek nem lehetséges.



  5. #5
    Mentor Maximus logója
    Csatlakozott
    13-02-13
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    444
    Begyűjtött 101 köszönetet
    77 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Tárhely szolgáltató választás

    Nekem is Charlinál van hostom és teljesen megvagyok vele elégedve, őszintén ajánlom! Segített a kezdetektől és nem a lehúzásra megy, hanem a korrektségre. Tényleg nyugodtan ajánlom.



Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •