Eredmény: 1 - 3 (3) összesen

Téma: Régi tartalom uj domain?!

  1. #1
    Törzsvendég styl logója
    Csatlakozott
    09-02-27
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    133
    Begyűjtött 11 köszönetet
    3 hozzászólásával

    Alapbeállítás Régi tartalom uj domain?!

    Sziasztok Már nagyon rég jártam itt, de most hozzátok fordulok mert szükségem van a véleményetekre. Az a helyzet, hogy hagytam lejárni jó néhány domaint, van köztük ami most jár le de olyan is van ami már 3-4 hónapja lejárt. Hirtelen felindulásból úgy döntöttem újjá építem az oldalaimat, de nem mindegyik domaint sikerült visza vásárolni.

    Szóval, arra gondoltam a régi oldalak tartalmait új domaineken építeném tovább, mert egyszerűen olcsóbb új domaineket venni, csak az a kérdés, hogy ezt a google menyire tolerálná? Mivel ez egy már indexelt tartalom amit nagyából ugyan úgy építenék fel, csak a domain nevek változnának. Természetesen a legtöbb domain már kikerült az indexből, de semmi tapasztalatom nincs a helyzettel kapcsolatban. Ha valaki járt már hasonló cipőben és megosztaná velem a tapasztalatait azt nagyon szépen megköszönném.



  2. #2
    Szerkesztő
    Csatlakozott
    11-11-28
    Hozzászólás
    241
    Begyűjtött 21 köszönetet
    21 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Régi tartalom uj domain?!

    Kicsit nehezebben fog rangsorolni az oldalad mert elvesznek az eddig begyujtott linkek es az uj domain kora is fiatalocska meg. De egyebkent nincs gond az otlettel.



  3. #3
    Törzsvendég
    Csatlakozott
    08-02-27
    Hely
    Tatabánya
    Hozzászólás
    118
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Régi tartalom uj domain?!

    Értelemszerűen a régi oldalak sehol sem szerepelnek már a neten, tehát ha a régi honlapok eredetiek voltak, akkor honlap duplikációról nem lehet szó.

    Ilyen egyedi esetekben azt a kérdést kell feltenni, hogy mennyire természetes egy ilyen változás? Szerintem teljesen természetes, hogy egy ideig inaktív, majd máshoz került domain régi tartalma megjelenik egy másik honlapon, ilyen történne akkor is, ha pl. eladnád a régi domaint tartalom nélkül. Így tehát büntetésre nem kell számítani, persze az összes linképítős munkát újra kell kezdeni. De akár még jobb is lehet, az új ismereteid függvényében


    Domain regisztráció és vi!!ámgyors SSD tárhely a Silihosttól

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •