Sziasztok!

Egy "kis" segítséget szeretnék kérni. Woocommerce

Adott egy nagyker webáruház, amin az árakat a Role base price bővítménnyel oldottam meg. Ezzel nincs is gond.

Adott egy másik webáruház, amely pedig kiskereskedelem. A termékeket kellene szinkronizálnom (ez meg van), de az árakat csak adatbázisból tudnám módosítani. Sajnos a tulaj - hogy a nagyker webáruházban az admin oldalon is a nagyker nettót lássa - a regular price mezőt nettó nagyker árral töltötte ki.

Sajnos az árazásra sem tudok alapozni, mert nem egységes szorzóval kalkulálja az árakat, így csoportos szerkesztéssel sem tudom összehozni az árakat.

A role based price bővítmény tárolja (persze, az adatbázis ) a szükséges árat de nem sikerül - sajnos ez a szint az adatbázis kezelésben nekem már magas - megoldanom, hogy felülírjam a Mysql-ben az a alap regular price mezőt a bővítmény által létrehozott szükséges mezővel.

Így néz ki a bővítmény generálta ár a táblában egy terméknél:

a:3:{s:13:"administrator";a:1:{s:13:"regular_price ";s:4:"5000";}s:8:"customer";a:1:{s:13:"regula r_pr ice";s:4:"5000";}s:8:"logedout";a:1:{s:13:"regula r _price";s:4:"8690";}}

Vagyis a "logedout";a:1:{s:13:"regular_price";s:4:"8690 " ára kellene a woocommerce alap regular price mezőjébe.

Mivel 3500 termék van fent, és ez folyamatosan bővül, a későbbiek során is kell majd szinkronizálni az árakat és a termékeket, ezért olyan megoldást is keresek, amivel automatizálni tudnám ezt a folyamatot.

Előre is köszönöm!