Sziasztok!

Van egy kozmetikai webáruház, ami jelenleg Magenton fut. A theme amit használtak nem reszponzív, így nem fut rendesen mobilon és a látogatók bő 1/3-a mobilról érkezik, ami ugye nem nyerő, ha nincs az oldal mobilra optimalizálva. Nos a feladat az lenne, hogy a webshopot ketté kellene választani egy nagy és egy kiskereskedelmi oldalra, készíteni egy kiskereskedelmi (lakossági) oldalt (ami egy teljesen új magento oldal lenne). Az új oldal lehet sablonból is nem feltétel a teljes grafikai háttér megteremtése, de előny ha van rá lehetőség. Természetesen az feltétel hogy a sablon módosítás ne okozzon problémát és azt is jó tudni, hogy az eredeti Magento oldal rengeteg egyedi fejlesztést is tartalmaz, tehát szakértelmet igényel a feladat.
A lényeg az lenne, hogy a két webshop ugyanarról a motorról és admin felületről lehessen adminisztrálni, amire a Magento-ban van lehetőség.
Tehát ennek a lefejlesztése, a két oldal összekapcsolása lenne a feladat, és az új lakossági oldal létrehozása, illetve a lakossági termékek áthúzása a régiből az új weboldalba. Természetesen mindkét weboldal mobilra kell legyen optimalizálva (reszponzív design)
Erre a feladatra keresek olyan fejlesztőt, akinek Magento-s tapasztalata és referenciája van.
Amennyiben érdekel a dolog keress mag az info kukac codefish pont hu eamil címen és mondom a részleteket.

Csak olyanok keressenek akiknek van referenciája és Magento-s tapasztalata!

Üdv.