Oldal: 1 / 15 12311 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (141) összesen

Téma: Fórummotorok

  1. #1
    Jedi Master Merras logója
    Csatlakozott
    07-04-30
    Hely
    Budapest, Hungary, Hungary
    Hozzászólás
    1.436
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Alapbeállítás Fórummotorok

    Igazából csak egy hirtelen kérdésem van, de ha már így alakult, akkor beszélgethetnénk a fórumrendszerekről is - kinek, milyen tapasztalata van...

    Szóval, írtam az előbb valamire egy hozzászólást, és amint megjelent, azt láttam, hogy a nofollow szócska az egyből linkké alakult, és egy másik, itteni fórumra mutat.

    Ez valami alap feature-e ennek a vBulletinnek, vagy valami külsős kiegészítés?



  2. #2
    Mentor
    Csatlakozott
    07-04-26
    Hely
    Szeged, Budapest
    Hozzászólás
    459
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Fórummotorok

    Nemrég próbáltam végig az összeset. Most minibb-t használok, a kicsi igényekre jó, amire nekem kell, spam ellen is.. az ellen nem véd.. ja, de véd, ha hozzárakom az antiguest plugint. A legjobb benne, hogy van minden oldalnak html kimenete, és úgy szabod testre, ahogy akarod. Még a phpbb-t próbáltam, csak annak nem igazán lehet testreszabni a kinézetét, tehát oldalba integrálni (bár a minibb-met is iframe-el tettem be, mert nem volt kedvem szórakozni vele most). Meg van még egy harmadik, ami szintén teljesen testreszabható, csak azt nem volt kedvem magamtól magyarítani, meg a neve se jut eszembe.



  3. #3
    system g-easy logója
    Csatlakozott
    07-04-26
    Hely
    n/a
    Hozzászólás
    4.311
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Alapbeállítás re: Fórummotorok

    Ez egy plugin, direkt a keresztbe linkeléshez.. illetve kifelé is lehet ,de a kereszt linkekhez tettem fel, mert nagyon finnyás a "haszonló témák", csak cím egyezésekre hajlandó kitenni. Viszont ez meg manuális, szal nekem kell megadni minden egyes szót és hogy hova linkelje.. ezért még csak 1-2 van.. Majd idővel több lesz.. (kb. attól függ, hogy hány olyan kérdés lesz feltéve, ami már meg lett válaszolva a fórumon) A nofollow egy alapnak számít amit "új tagok" nem nagyon ismernek..



  4. #4
    Jedi Master Merras logója
    Csatlakozott
    07-04-30
    Hely
    Budapest, Hungary, Hungary
    Hozzászólás
    1.436
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Alapbeállítás re: Fórummotorok

    Elárulod, mi a plugin neve? Utánajárnék, hátha IPB-re át lehet hegeszteni, vagy esetleg IPB-n is van hasonló...



  5. #5
    Adminisztrátor BagiZoli logója
    Csatlakozott
    07-04-26
    Hely
    8200, Királynék városa
    Hozzászólás
    3.855
    Begyűjtött 320 köszönetet
    154 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Fórummotorok

    Próbáltam már phpBB-t, de nem nagyon volt jó, ami vBulletinen kívül szóba jöhet nálam az a MyBB. Ez szerintem a vBulletin lebutított, de ingyenes változata.

    A keresztlinkelésekkel pedig egy belső tudástárat szeretnénk összetákolni.



  6. #6
    Jedi Master Merras logója
    Csatlakozott
    07-04-30
    Hely
    Budapest, Hungary, Hungary
    Hozzászólás
    1.436
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Alapbeállítás re: Fórummotorok

    Én IPB-t használok, tudásban, ahogy elnézem, hasonlít a vBulletinre, és ennek is elég nagy támogatottsága van külsős pluginekkel, ilyesmikkel. Amit még szoktam használni, az az SMF, ingyenes motorok közül szerintem az az egyik legjobb.



  7. #7
    system g-easy logója
    Csatlakozott
    07-04-26
    Hely
    n/a
    Hozzászólás
    4.311
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Alapbeállítás re: Fórummotorok

    Geek Auto-Linker a neve..



  8. #8
    Jedi Master Merras logója
    Csatlakozott
    07-04-30
    Hely
    Budapest, Hungary, Hungary
    Hozzászólás
    1.436
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Alapbeállítás re: Fórummotorok

    Köszi... sajnos IPB-re így gyors keresés alapján még csak hasonlót se találtam



  9. #9
    Új tag
    Csatlakozott
    07-05-18
    Hely
    Szeged
    Hozzászólás
    31
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Fórummotorok

    Merras:
    IPB 2.2.1 alatt tesztelve, működik, mondjuk nagyon látszik, hogy 5 perces megoldás
    sources/classes/class_display.php
    Kód:
        function autolinker() {
    		$text =& $this->ipsclass->skin['_wrapper'];
    		$this->ipsclass->DB->simple_construct( array ( 'select' => 'tid,title',
    			'from' => 'topics'));
    		$this->ipsclass->DB->simple_exec();
    		$array = array('from' => array(), 'to' => array());
    		while($row = $this->ipsclass->DB->fetch_row()) {
    			if($row['tid'] != @$_GET['showtopic']) {
    				$array['from'] = $row['title'];
    				$array['to'] = '<a href="' . $this->ipsclass->vars['board_url'] . '/index.php?showtopic=' . $row['tid'] . '">' . $row['title'] . '</a>';
    			}
    		}
    		$text = str_replace($array['from'], $array['to'], $text);
        }
    Ez a class display-en belülre, aztán a
    Kód:
    $this->_finish();
    sor után
    Kód:
    $this->autolinker();
    BlackY



  10. #10
    system g-easy logója
    Csatlakozott
    07-04-26
    Hely
    n/a
    Hozzászólás
    4.311
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Alapbeállítás re: Fórummotorok

    Ne haragudj, hogy ezt mondom.. De te jól érzed magad BlackY? Csak mert nem egy normális dolog öt perc alatt ilyen kódokat készíteni..
    Progger könyveken alszol?



Oldal: 1 / 15 12311 ... UtolsóUtolsó

A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •