Eredmény: 1 - 8 (8) összesen

Téma: Oldalaim hibái

  1. #1
    TravianMaster hatasu logója
    Csatlakozott
    08-05-08
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    627
    Begyűjtött 94 köszönetet
    61 hozzászólásával

    Alapbeállítás Oldalaim hibái

    Sziasztok!

    Annyi problémám akadt, hogy inkább nyitottam egy új topicot, bár nem szeretek. :|

    Szóval az oldal amin dolgozok az online-játék.info, amin a legfrissebb wordpress fut a legfrissebb bővítményekkel.

    Jöjjenek a problémáim:

    - A cikkeknél megjelenik a Média widget oldalt, amit saját kézzel írtam. Sajnos valamit kihagyhattam, ezért nem úgy épül be a sablonba, ahogy a többi widget. Hogyan tudom ezt kiküszöbölni?

    - A fórumnál a szürke háttér csak a feléig megy, és de nem tudom úgy kihúzni, hogy a többi oldalnál maradjon meg.

    - A fórumban az egyetlen topicba be szeretnék lépni, 404-et dob. Esetleg az All in SEO Packkal ütközik?

    Ha más hibát is észrevesztek szóljatok, bár lassan beteszem a Honlap kritika topicba. Jelenleg még a botok is ki vannak zárva.


    Valamint remélem, hogy a jövőben értékes lesz ez a topic azok számára, akik hasonló gondokkal küzdenek mint én, remélem akkor tudok segíteni majd nekik.


    hatasu


    Utoljára módosítva: hatasu által : 2010-03-08 20:24 Oka: eszembe jutott valami
    A system administrator has 2 problems: - dumb users - smart users

  2. #2
    WordPress Maniac mahone logója
    Csatlakozott
    08-08-22
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    4.609
    Begyűjtött 248 köszönetet
    169 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Oldalaim hibái

    1. Gondolom azért csak a cikkeknél jelenik meg a média, mert úgy csináltad, hogy single.php-ban jelenjen meg.
    2. Fórum hosszú "ó". Ha a szürke rész kép, akkor nem elég széles. Ha css-ben van szabályozva, nincs rendesen pozícionálva.



  3. #3
    TravianMaster hatasu logója
    Csatlakozott
    08-05-08
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    627
    Begyűjtött 94 köszönetet
    61 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Oldalaim hibái

    Idézet mahone eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    1. Gondolom azért csak a cikkeknél jelenik meg a média, mert úgy csináltad, hogy single.php-ban jelenjen meg.
    Nem az a baj, hogy csak ott jelenik meg, azt direkt úgy csináltam. Az a gond, hogy valamiért nincs háttere. De ha megnézed, akkor ez elég szembetűnő.

    Idézet mahone eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    2. Fórum hosszú "ó". Ha a szürke rész kép, akkor nem elég széles. Ha css-ben van szabályozva, nincs rendesen pozícionálva.
    Nem kép, és ha szélesítem akkor mindenhol megváltozik, nemcsk a fórum oldalon.

    hata



  4. #4
    WordPress Fan attila1984 logója
    Csatlakozott
    09-02-20
    Hozzászólás
    789
    Begyűjtött 2 köszönetet
    2 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Oldalaim hibái

    Hatasu szerintem arra gondolt a media widgetnél,hogy nem úgy néz ki mint a többi.És gondolom direkt csak oda van beállitva.
    Szerintem csak egy kis figyelmetlenség miatt nem olyan mint a többi.Nézd meg,hogy a ketegória milyen div tagok közé van beillesztve és ezek alapján csináld meg a media widgetet is.

    A fórum hátteréről annyit,hogy az a sablonba ugy van beállitva,hogy ilyen széles legyen,mert ugyebár elvileg még ott a sidebar is a többi oldalon,ezért van az hogy mindenhol megváltozik.
    Ezért nem jó hogy ide van helyezve a fórum.Maximum akkor lehetne ezt megoldani,ha a fórum egy külön oldal lenne és ott már tudnád modósítani a hátteret megfelelően.


    Utoljára módosítva: attila1984 által : 2010-03-08 21:03

  5. #5
    Cartman, the Drummer AnagyZ logója
    Csatlakozott
    08-07-31
    Hely
    London - Dunaújváros
    Hozzászólás
    1.695
    Begyűjtött 12 köszönetet
    10 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Oldalaim hibái

    Idézet hatasu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nem az a baj, hogy csak ott jelenik meg, azt direkt úgy csináltam. Az a gond, hogy valamiért nincs háttere. De ha megnézed, akkor ez elég szembetűnő.
    lehagytál egy egy olyan tag-et ami formázva volt vagy csinálsz egyet és formázod vagy megkeresed a régit (a sidebarban általában ul li -tag-ek tartalmazzák a grafikai elemeket)

    Idézet hatasu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nem kép, és ha szélesítem akkor mindenhol megváltozik, nemcsk a fórum oldalon.
    hata
    bedobod egy új divbe és formázod



  6. #6
    WordPress Fan attila1984 logója
    Csatlakozott
    09-02-20
    Hozzászólás
    789
    Begyűjtött 2 köszönetet
    2 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Oldalaim hibái

    A media widget kódja:
    <ul>

    <?php /* Widgetized sidebar, if you have the plugin installed. */
    if ( !function_exists('dynamic_sidebar') || !dynamic_sidebar() ) : ?>

    <?php endif; ?>
    <li id="pages" class="widget widget_pages"> <h2 class="widgettitle">Média</h2> <ul>
    <li class="page_item page-item-21">ide jön a videó kódja</li>
    </ul>
    <div class="clr"></div></li>
    </ul>
    A sidebarban az alábbi kóddal jól lesz.



  7. #7
    TravianMaster hatasu logója
    Csatlakozott
    08-05-08
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    627
    Begyűjtött 94 köszönetet
    61 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Oldalaim hibái

    Elfelejtettem megemlíteni ezt a kis bajom:
    hxxp://xn--online-jtk-z4a1h.info/forum
    Ha itt be szeretnék lépni a még egyetlen topicba és 404-et kapok. Próbáltam megoldani, de sehogy nem jött össze, remélem nektek van ötletetek.

    Köszi: hatasu



  8. #8
    Mentor sandor555 logója
    Csatlakozott
    10-02-20
    Hozzászólás
    373
    Begyűjtött 50 köszönetet
    33 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Oldalaim hibái

    szerintem töröld az összes plugint,max ami nagyon fontos azt nem,és biztos vagy benne,hogy nem zavarhatja be a WP-et.Nálam is az egyik SEO plugin zavarta be,és nekem is 404-eseket dobot,ha rákattintottam egy témára...



A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •