Eredmény: 1 - 2 (2) összesen

Téma: Vbulletin5 vs vbulletin4

  1. #1
    Törzsvendég
    Csatlakozott
    12-09-19
    Hozzászólás
    113
    Begyűjtött 3 köszönetet
    2 hozzászólásával

    Alapbeállítás Vbulletin5 vs vbulletin4

    Múlt héten vásároltam egy VBulletin5 liszenszet és nem vagyok megelégedve.
    A Vbulletin5 sajnos nagyon lassúra sikeredett. Nagyjából háromszor annyi idő alatt töltődik be egy oldal mit a 4-es verzió esetében.
    Az elrednezések (layouts) között pedig nincs olyan opció ami teljes képernyőssé tenné a fórumot. Bármilyen elrendezést is használsz, a fórum csak a kijelző egy szűk középső sávjában látható, ami egy fórum esetében nem túl szerencsés.
    Ha ezt a két problémát sikerülne megoldanom, akkor még meg is tudnék barátkozni a Vbulletin 5-ös verziójával, bár a 4-es minden szempontból jobban sikerült.

    Van valakinek tapasztalata a Vbulletin5-tel? Lehet valahogy gyorsítani a rendszert? Meg lehet oldani, hogy a teljes képernyőn megjelenjen a fórum?
    Visszafelé kompatibilis vagyok? Tehát ha az 5-ös nem tetszik akkor válthatok ingyen 4-esre, vagy új liszenszet kell vennem?



  2. #2
    Törzsvendég
    Csatlakozott
    12-09-19
    Hozzászólás
    113
    Begyűjtött 3 köszönetet
    2 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Vbulletin5 vs vbulletin4

    Írtam a VB supportnak, gyorsan válaszoltak.

    A lényeg, ha valaki 5-ös liszenszet vásárol, de mégis inkább a 4-es verziót választja, az ezt ingyen megteheti. A "Members Area"-ban megtalálható az összes letöltési link a legfrissebb 5-ös, 4-es és 3-as verziókról. Egyelőre felteszem a 4-est és ha a későbbiekben gyorsul az 5-ös verzió akkor visszatérek hozzá. Addig viszont marad a jól bevált 4-es.



Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •