Üdv!
Dolgozgatok a blogomon és a kommentekhez értem. Itt szerettem volna megoldani, hogy Facebook-os profillal is lehessen hozzászólni. Néztem jó pár plugint, de vagy bekavartak a head-ben a FB-os meta-kban vagy szimplán nem tudták azt amit én szerettem volna, de volt ami tudta ami nekem kéne, de 1,5 másodperccel lassabb lett az oldal betöltődése tőle. (0,9s-ről 2,4s-re)

Így nekiálltam egyéni megoldást találni, úgy is jobb ha minél kevesebb plugint alkalmazunk. Fogtam ezt a leírást: http://wp.tutsplus.c...ordpress-theme/ majd beillesztettem a megjelenésembe. Működik, amit kommentelnek az megy a FB-os komment listára és az üzenőfalukra.
AZONBAN!
Számomra két módosítás lenne szükséges:
- A kommentet a Wp adatbázisába IS beküldje, tehát a sima WP-s komment lekérdezős meghívás is mutassa.
- A Facebook komment box-ba amit meghív, nem kellenek a FB-os hozzászólások, csak az üzenet küldő rész. (Az alatta lévő lista nem.)

Ezen problémák leküzdésében tudna valaki segíteni?

u.i.
Kiegészítő információ: Hozzászólási lehetőségnek szeretném meghagyni a hagyományos, a vendég form-okat, csak további lehetőségként adnám hozzá ezt a facebook-osat. Ezért is lenne szükségem csak a szövegküldős részre.)

A előző hozzászólásban lévő comment box-nak néztem a forrását, de nem látom, hogy a WP adatbázisába is küldené a kommentet. =/