Eredmény: 1 - 4 (4) összesen

Téma: Bemutatkozó

  1. #1
    Tag flippinninja logója
    Csatlakozott
    10-04-29
    Hely
    Dunakeszi
    Hozzászólás
    76
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás Bemutatkozó

    Sziasztok, Petya vagyok. (ez a név már foglalt volt így lettem flippinninja, amúgy nem vagyok flippin sem meg ninja sem, csak korábban sokat ugrabugráltam a Fradiban a barátaimmal)

    Szóval kb egy éve kezdtem ismerkedni az internet komolyabb rétegeivel - értem ezalatt a pénzkeresés a neten keresztül szekciót. A bekapcsológombot már a fogantatásom előtt ismertem. Nem részletezném, hogy akkor hol voltam...

    Szóval elsőként a felnőtt tartalmú oldalak keltették fel az érdeklődésem (milyen véletlen) és nem telt el hosszú idő míg észrevettem, hogy mennyi pénz van ebben a szegmensben. A webkamerán keresztül történő műsorszórás nyújtotta jutalékok kifizetését vettem célba, így azt kezdtem tanulmányozni és kiismerni, hogyan lehet onnan nekem pénzem. A "***chat"-ról nagyon sokat megtudtam, megismertem a legnagyobb oldalakat, az oldalak struktúráját, a pénzkeresés módjait webmesterként és mivel van 'webkamstúdiós' haverom, kikérdezhettem őt a modellek keresetéről stb. Úgy döntöttem belecsapok a lecsóba és valami komolyat hozok össze, így pár nap alatt arra jutottam, hogy még nincs a témát feldolgozó lap.hu linkgyűjtemény, így kb 50-60 levélváltás és még további több hónap korrigálás után (kb 4 hónap alatt) sikerült elfogadtatni a linkgyűjteményemet. Ez a pár hónap pont elég volt arra, hogy még többet tanuljak és megtanultam azt is, ha 3-szor elutasítanak, nem jelenti azt, hogy negyedik alkalommal is el fognak utasítani. Kell a kitartás...

    Közben elkezdtem weboldalakat is szerkeszteni. Most járnak le a domain bérleteim. Azt a részét elhanyagoltam nagyon és így utólag belegondolva nem rögtön egy saját webkamerás birodalom kiépítésére kellett volna ölnöm a drága időm nagy részét, de ismételten jó volt tanulásnak, hogy megismerjem azokat a webmester eszközöket, mint az affiliate program, a levelező lista, a kereső optimalizálás (alapok) és a megvásárolható szoftverek. A legnagyobb kincs, hogy megtudtam, nem kell saját affiliate szoftvert írnom magamnak (amúgy nem is tudnék), ezt már megtették mások és az értékükhöz képest potom összegekért árulják.

    Rengeteg hiányosságom van a témával kapcsolatban. Például a mai napig nincs saját weboldalam, de ezen remélhetőleg hamarosan változtatni tudok.

    Erre a fórumra természetesen a Google keresőből jutottam a "seo" szót ütöttem be, mert annyiszor olvastam, de nem tudtam, mit is jelent pontosan.

    Egy a lényeg. Komoly ambícióim és terveim vannak, ebből szeretnék megélni és ebből is fogok. Rengeteg tervem van, rengeteg ötlet. Azért regisztráltam ide, mert remélem, hogy mások hibáiból és tapasztalataiból okulva én nem fogok túl sokat elkövetni belőlük. Ha esetleg oda jutok, hogy szerzek elég pénzt egy komolyabb anyagi befektetést igénylő weboldal beindításához és üzemeltetéséhez, nem akarok fölösleges hibákat elkövetni.

    Persze érdekelnek a hozzám hasonló emberek. Kicsit rejtélyes számomra ez a világ. Szerintem azok a fajta emberek kezdenek ilyen pénzkereseti lehetőségek kiaknázásába, akikben megvan a kellő spiritusz, a vállalkozószellem és intelligencia, hogy nyugodtan belevágjanak új ösvények felderítésébe. Szeretném behozni az előnyt, amit az előttem járók bejártak és szeretném bejárni ugyanazt az utat, hogy tanulhassak és fejlődhessek. Szeretnék sok automatizált weboldalt, melyek sok pénzt termelnek, hogy elég időm legyen magamra, a családomra és újabb oldalak fejlesztéséhez. Elég fiatal vagyok ahhoz, hogy meg akarjam váltani a világot és hogy 20 év múlva egy Ferrari áljon a Jacuzzi alatti garázsban.

    Villamosmérnöknek tanulok és jelenleg munkát keresek.
    Ha tudsz valami melót, hívj! +36 30 842 05 37



  2. #2
    WordPress Maniac mahone logója
    Csatlakozott
    08-08-22
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    4.609
    Begyűjtött 249 köszönetet
    170 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Bemutatkozó

    Szia!

    Részletes bemutatkozás, kellemes időtöltést a fórumon!



  3. #3
    Új tag
    Csatlakozott
    10-03-25
    Hozzászólás
    9
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Bemutatkozó

    Szia Petya,

    Üdv a fórumon!
    Ha van kérdésed a webcam affiliate rendszerünkkel kapcsolatban (awempire.com). Nyugodtan keress meg, ICQ-n, emailban vagy itt a fórumon. Szívesen segítek mindenben.



  4. #4
    Tag flippinninja logója
    Csatlakozott
    10-04-29
    Hely
    Dunakeszi
    Hozzászólás
    76
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Bemutatkozó

    Szia,

    Magyar piacra mennyire érdemes ráállni? Az árak miatt kérdezem, szerintem a 2$-os alsó határ sok a magyar pénztárcáknak. Amúgy szerintem világ szinten lokalizálni kéne a Livejasmin szolgáltatásait egy whitelabel megoldással, így a lokális webcam oldalaktól sok performert és membert el lehetne csábítani. Ha tudsz mutatni pár statisztikát, hogy milyen jellegű oldalakról van a legtöbb regisztrációtok, azzal megkönnyítenéd a dolgom. Úgy értem, milyen oldalt csináljak, hogy a legjobb arányban legyenek eladásaim? (fizető vendég/átirányított vendég)
    Amúgy van egy ötletem, hogyan lehetne több modellt és stúdiót regisztrálni. Ha kapok utánuk részesedést, szívesen megosztom.
    Livejasmin-hoz is kitaláltam pár dolgot, amivel jobban lehetne motiválni az otthonról dolgozó modelleket. Regisztráltam pár modellt, de nem dolgoznak minden nap. Pedig szerintem kéne (nekik is nekem is jobb lenne)



Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •