Eredmény: 1 - 2 (2) összesen

Téma: Új hajós a figyelempiacon

  1. #1
    Szerkesztő ervin logója
    Csatlakozott
    10-01-25
    Hozzászólás
    203
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Alapbeállítás Új hajós a figyelempiacon

    Üdv mindenkinek!

    kb. 2,5 éve foglalkozom online marketinggel (általánosságban marketinggel már régebb óta). Elsősorban tartalom/szöveg oldaláról közelítem meg a dolgot, azaz azzal szeretek kísérletezni, milyen reakciót vált ki az emberekből a különböző hangnem, kommunikációs stílus.

    Nemrég indítottam el a legújabb weboldalamat, amely egy affiliate gyűjtőszájt weblapkészítés és online marketing témában, és hogy ne csak egy hirdető/ügynöki oldal legyen, folyamatosan elhelyezem rajta mindazokat az ismereteket, amelyeket eddig összeszedtem a témában (a fórum megfelelő helyén majd fel is tüntetem a címét).

    Erre a fórumra épp a Google-optimalizáló stratégiák keresése közben leltem rá, örülök, hogy egy ilyen hasznos közösségre bukkantam! Főleg mert a SEO technikai része az, amiben eddig nem voltam túlságosan otthon.

    Rengeteg honlapelemzést végeztem a közelmúltban, elsősorban olyan szempontok figyelembe vételével, hogy a fent lévő tartalom és összhatás mennyire vonzó egy átlagos laikus látogató (aka mezei júzer) számára, mekkora eséllyel lesz belőle vevő. Remélem ilyen szempontból hasznosan tudok majd hozzászólni az itt található honlapelemzésekhez is.

    Ervin



  2. #2
    WordPress Maniac mahone logója
    Csatlakozott
    08-08-22
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    4.609
    Begyűjtött 249 köszönetet
    170 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Új hajós a figyelempiacon

    Szia Ervin!

    Kellemes időtöltést a fórumon!

    Mahone



Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •