Eredmény: 1 - 10 (10) összesen

Téma: kléni bemutatkozása

 1. #1
  Tag kléni logója
  Csatlakozott
  13-05-27
  Hely
  Nyíregyháza
  Hozzászólás
  71
  Begyűjtött 10 köszönetet
  10 hozzászólásával

  Alapbeállítás kléni bemutatkozása

  Már pár hete rendszeresen nézem a fórumot, és szerintem ez a jövőben is így lesz, ezért írok pár dolgot magamról.
  Valódi nevem Nagy Marcell, 1995 8. napján születtem, Nyíregyházán élek családommal (bár a nővéremet mostanában ritkán látom, Budapesten tanul az egyetemen, részben sikertelenül, hihi). Jelenleg a Zrínyi Ilona Gimnáziumba járok, ebben az évben heti 13 órában, magántanulóként. Nem vagyok egy mintadiák, az igaz, de igyekszek nem megbukni.
  Legfontosabb tudnivaló rólam, hogy születésem óta a létező betegségek felét már biztosan elkaptam. Kicsiként törzsvendég voltam a kórházakban mindenféle általános betegségekkel. Kezdetek óta látássérült vagyok olyannyira, hogy az általános iskolában még az első padból se láttam mindig a táblát, a monitort is körülbelül 15 centiről nézem. Második fő betegségem a fülemmel van, körülbelül 6 éve vagyok süket. 2006 augusztusában indult a dolog, olyan érzés volt, mintha úszás után bedugulna a fülünk, és e miatt furcsán hallunk. A dolgok szép fokozatosan rosszabbodtak, az egyik után a másik fülem is feladta a szolgálatot. Az elmúlt években felforgattunk mindent, egyelőre siker nélkül. Harmadik számú betegségem egy tejallergia, ebből azonban sikerült kigyógyulni, pár napja kaptuk meg az eredményeket. Körülbelül 2 évig nem ettem tehát tejtermékeket (legalábbis nagyon keveset, mert a kecsketejet nem szerettem). Ettem is a múlt héten egy cordon bleu-t, a korábbi kedvenc főfogásomat.
  Mindezek ellenére cseppet sem vagyok elkeseredve. Én legalább elmondhatom magamról, hogy képes voltam mindezek mellett is megélni, ellentétben bárki mással. Bár az igaz, a süketség teljesen megváltoztatta az életemet. Problémáim vannak a beszéddel, a fogalmazással. A külvilágtól elidegenedtem, nincsenek barátaim az interneten kívül, minden szabadidőmet a gép előtt töltöm, ami talán túlzás, de így alakult.
  Szeretem a finom süteményeket, szeretek játszani, könyveket olvasni, programozni, jókat beszélgetni másokkal több óráig, szép lányokat nézegetni, nem túl gyakran, de túrázni is szeretek. Sokat gondolkodok mindenről, történeteket gyártok a fejemben a világról (egy idő után mindenki ezt teszi, ha nincs mit csinálnia évekig).
  Nem szeretem a like gyújtós oldalakat, a számítógéphez nem értőeket, nem szeretem, ha negyed óráig piszkálnak a szüleim, hogy menjek enni, amikor kimegyek, még meg sincs terítve, és miután még kétszer is szedtem, háromszor gyorsabban befejezem az étkezést, mint ők. Legkevésbé a történelem tantárgyat szeretem.
  Jelenleg még csak hobbi szinten programozok, de a későbbiekben ebből szeretnék megélni. Körülbelül 5 éves PHP, JS ismeretem van. Weboldalak, webes alkalmazások, kisebb játékok készítése. A jövőben mindenképpen meg fogok tanulni valami nem webes nyelvet is (ami C++ lesz elsőnek, később akár más is jöhet), és abban is írni kisebb játékokat. Bár ez a fórum nagy részben a SEO-ról szól, mégis nézegetem az alkalmi munkákat, a weboldalakról szóló részeket, néha besegítek majd a programozás részben. Valójában én sose értettem, miről is szól a SEO, mit csinálnak a linképítők, és azok, akiknek ez a munkájuk. Ez talán nem is baj, ha szükségem lesz nekem is ilyenre, adok valakinek innen munkalehetőséget.
  Jelenleg ennyi dolgot tartok fontosnak magamról. Nem ismerek ugyan senkit innen a fórumról, de remélem, jó társaságra találok.


  Utoljára módosítva: kléni által : 2013-09-30 01:12

 2. #2
  Mentor Maximus logója
  Csatlakozott
  13-02-13
  Hely
  Budapest
  Hozzászólás
  443
  Begyűjtött 101 köszönetet
  77 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: kléni bemutatkozása

  Sok sikert kívánok neked a jövőben itt a fórumon és az életben is 3. #3
  búgócsiga Akka logója
  Csatlakozott
  10-05-06
  Hozzászólás
  3.824
  Begyűjtött 1.429 köszönetet
  732 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: kléni bemutatkozása

  Üdv a fórumon!

  Ügyes programozókra mindig van igény. Ha valaki hozzáértő, akkor teljesen mindegy, hogy hol él, és hogy mik a körülményei. Lassan egy éve dolgozom együtt egy olyan ukrán programozó zsenivel, akivel egyetlen egy szót sem váltottunk még élőszóban (se telefonon, sem sehogy). Skype-on ismerkedtünk össze egy közös barát révén, azóta rendszeresen dolgozunk együtt.
  Elröhögcsélünk Skype-on, Youtube playlist-eket (főleg poénvideókat), 9gag linkeket, meg egy csomó érdekességet, webszemetet küldünk egymásnak nap közben is, de még soha nem beszélgettünk, de nincs is rá igény. Villámgyorsan leírogatjuk a munkával kapcsolatos teendőket, aztán munka mellett el lehet baromkodni több száz kilométer távolságból is.

  minden szabadidőmet a gép előtt töltöm, ami talán túlzás, de így alakult.
  Az itt lévők nagy része a munkaidejét is a gép előtt tölti, meg a szabadidejét is. Meg az alvásidőt is, meg az evésidőt. Ami ezen kívül marad idő, abban meg kávét készít a gépezéshez.

  Érezd jól magad,
  Akka 4. #4
  Mentor pooly logója
  Csatlakozott
  12-01-27
  Hely
  Magyarország
  Hozzászólás
  429
  Begyűjtött 85 köszönetet
  67 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: kléni bemutatkozása

  köszi a részletes bemutatkozást, szimpatikus a hozzáállásod, mert nem hagyod, hogy megtörjenek az élet rossz dolgai ...

  isten hozott a fórumon! 5. #5
  Bölcs esotanc logója
  Csatlakozott
  11-02-08
  Hely
  Törökszentmiklós
  Hozzászólás
  1.951
  Begyűjtött 1.181 köszönetet
  605 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: kléni bemutatkozása

  Isten hozott a fórumon!

  Közhely, de minnél jobban üti az élet az embert, annál nagyobb esélyed van rá, hogy értékes ember legyél, és ennek idővel a gyümölcsét is élvezd, ugyhogy hajrá! 6. #6
  Tag Hajdup. logója
  Csatlakozott
  13-09-01
  Hely
  Záhony
  Hozzászólás
  64
  Begyűjtött 3 köszönetet
  3 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: kléni bemutatkozása

  Szia!
  Lenyűgöző a hozzá állásod..., velem az elmúlt 1 évben 2 baleset történt, 75% testfelület 3. fokú égés, saját hibámon kívül, gáz szivárgás és robbanás történt, 4 hónap intenzív után kikerültem rá 5 hónapra kocsival összetörtem magamat, medence-koponya-arc csont törés, ágyék szakadás, átérezni nem tudom a Te életedet, de mindenképpen lenyűgöző ahogy hozzá állsz az élethez.
  Ilyen emberek mindig sikeresek, mert a sikerhez csak az akarat kell, ami nálad meg van!
  Sok sikert az életben! 7. #7
  Bölcs earnnet logója
  Csatlakozott
  12-08-15
  Hely
  Budapest
  Hozzászólás
  1.606
  Begyűjtött 713 köszönetet
  504 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: kléni bemutatkozása

  kléni, üdv a fórumon!
  A korodból következtetve vszleg most felvételizel, már ha tovább szeretnél tanulni. Írtad, hogy programozásból szeretnél megélni, ez esetben ELTE IK programtervező informatikus ANA 300-320 pont biztos út a sikerhez 8. #8
  Rubyist Geri logója
  Csatlakozott
  07-12-15
  Hely
  \x90
  Hozzászólás
  5.629
  Begyűjtött 1.348 köszönetet
  839 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: kléni bemutatkozása

  Idézet earnnet eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  Írtad, hogy programozásból szeretnél megélni, ez esetben ELTE IK programtervező informatikus ANA 300-320 pont biztos út a sikerhez
  Szerintem meg felesleges egyetemen vesztegetni az idot es ma mar nem hasznalt dolgokat(meg a sok sallangot) megtanulni . 9. Az alábbi felhasználók hálásak a válaszért:

  Bruk (2014-01-04)

 10. #9
  Tag kléni logója
  Csatlakozott
  13-05-27
  Hely
  Nyíregyháza
  Hozzászólás
  71
  Begyűjtött 10 köszönetet
  10 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: kléni bemutatkozása

  Egy évet késtem kisgyerekként, jövőre fogom érettségizni, ráadásul 20 évesen. De igen, érdekes lesz az egyetem. A családom nagyon akarja, hogy menjek, én viszont nem hiszem, hogy sikerülne ez így nekem. Az órákon nem igen tudnék rendesen tanulni, bár azt mondják, el lehet kérni külön írásban is az anyagot. Kapcsolatépítés miatt viszont nem lenne rossz, mert már tényleg semmi közöm ehhez a világhoz. 11. #10
  Rubyist Geri logója
  Csatlakozott
  07-12-15
  Hely
  \x90
  Hozzászólás
  5.629
  Begyűjtött 1.348 köszönetet
  839 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: kléni bemutatkozása

  Idézet kléni eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  Kapcsolatépítés miatt viszont nem lenne rossz, mert már tényleg semmi közöm ehhez a világhoz.
  Erre szerintem tokeletesek a meetup-ok. Nez korul itt: meetup.com Ha nincs a kornyeken, akkor akar kezd el te szervezni. Biztos vannak ott a kornyeken hasonszoru emberek akik szivesen ulnek be valahova sorozni .


  If debugging is the process of removing software bugs, then programming must be the process of putting them in.
  Github Rake tutorial
  Give a man a fish and you feed him for a day. Teach a man to fish and you feed him for a lifetime.
  Respect all, fear none

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •