Eredmény: 1 - 4 (4) összesen

Téma: megkésve bár de törve nem :)

  1. #1
    Új tag buksi72 logója
    Csatlakozott
    10-05-05
    Hozzászólás
    48
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás megkésve bár de törve nem :)

    Sziasztok!


    Ádám vagyok Szegedről!

    Igaz nem most regisztráltam az oldalra, de most jutottam el ismét oda, hogy folytatom a weblapozást.

    Volt már néhány oldalam (amik megszűntek sajnos), és az adsense-el próbálkoztam rajtuk, amik azért nem voltak túl sikeresek termelés szempontjából. Olvasgattam sokat itt a fórumon, és rengteg hasznos tipphez jutottam, amit már most is nagyon köszönök!

    Ugyanakkor egy "rövid" kérdésem már lenne: Ha komolyba tervezem, hogy adsensel legyen egy havi pár ezer Ft-os bevételem, akkor érdemes ingyenes tárhellyel szenvednem, vagy felejtsem el és inkább valami normális fizetős szolgáltatóval próbálkozzak? Ez utóbbi esetben mit ajánlanátok, ami olcsón ad helyet CMS rendszerű honlapnak?

    Nyilván minnél kevesebbet szeretnék költeni tárhelyre, hogy plusszba jöjjek ki hó végén (Adsenessel együtt) ne pedig minuszba...

    Bocsi ha túl tartalmas lett a bemutatkozásom! Mindenesetre örülök, hogy itt lehetek!



  2. #2
    Törzsvendég
    Csatlakozott
    11-10-14
    Hozzászólás
    102
    Begyűjtött 3 köszönetet
    3 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: megkésve bár de törve nem :)

    Helló!
    Szerintem ne a tárhelyen próbálj meg spórolni. Manapság már szinte fillérekért lehet külföldi tárhelyet bérelni, ahová felolhatod a CMS-edet. Aztán látogatókat már neked kell szerezni, de ha jol csinálod nem havi pár ezer forint fog jönni belőle



  3. #3
    Törzsvendég Tizedes logója
    Csatlakozott
    12-03-09
    Hozzászólás
    126
    Begyűjtött 10 köszönetet
    5 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: megkésve bár de törve nem :)

    Szia.
    Részben egyet is értek az előttem szólóval, de saját tapasztalatból el is mondom a miértet. Az ingyenes szolgáltatás gyakorlatilag sohasem ingyenes. Lásd aldomainek.(hiába futtatsz be egy hangzatos aldomaint, mert az sohasem lesz a tiéd. Viszont ingyen reklámot biztosítasz vele annak aki átadta neked használatra) A tárhelyek is elég labilisak. Lassú, megbízhatatlan, korlátozott, stb.. Ami a legnagyobb gond az, hogy egyik napról a másikra felfüggeszthetik a fiókodat valami mondvacsinált indokkal. Aztán jobbik esetben visszakapod ha fizetsz érte. Rosszabb esetben úszik minden. Némely esetben reklámokat szórnak az oldaladra, ez sem a legjobb dolog. Havi párszáz forintért kaphatsz magyar tárhelyet is. Én is magyarnál vagyok és elégedett is. Itt a fórumon is megtalálod az illetékeseket, akik tudnak neked árakat mondani. Ha nem haragszol én nem mondanám ki konkrétan, de biztosan meg tudnál itt állapodni valakivel. Azért jó a magyar szolgáltatás mert ha problémád van, akkor egy telefon vagy egy mail és meg van oldva. Minőségben pedig nem rosszak a magyar szolgáltatók.

    Gondolj bele, pénzt szeretnél keresni az oldaladdal. Viszont mire beindulna a dolog, beint az ingyenes szolgáltató. Mit tudsz csinálni? Szinte semmit. Én is jártam így. Szóval, ha komolyan gondolod akkor ennyi bele kell férjen.



  4. #4
    Új tag buksi72 logója
    Csatlakozott
    10-05-05
    Hozzászólás
    48
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: megkésve bár de törve nem :)

    Volt egy oldalam magyar fizetős tárhelyen és maximálisan megvoltam vele elégedve csak sokaltam az árát, mert bevételem meg nem volt igazán az oldalból. HAvi 1300-at fizettem érte.

    Olyanra lenne szükségem ami ennél olcsóbb és megbízható. Egy tippet ha tudnátok akár pü-be írni hálás lennék!



Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •