Eredmény: 1 - 3 (3) összesen

Téma: Hmm, ezt a fórumot kerestem...

  1. #1
    Zilahia
    Vendég

    Alapbeállítás Hmm, ezt a fórumot kerestem...

    Sziasztok. 18 éves vagyok, mindjárt 19. fiú. Szeretnék érteni a SEO-hoz. Azt hiszem ezzel be is mutatkoztam. Rengeteget olvastam a neten a seoról, próbálkoztam, de kérdések nélkül nem megy minden, úgyhogy szeretnék néhány dolgot kérdezni.
    Ha azokat a weboldalakat szeretem, ahol a nyitólap nem nyom agyon egyből minden információval, hanem az információk rendszerben vannak elhelyezve a weboldal belsejében, de könnyen elérhetően. Ebből adódik, hogy amiről szól az oldalam, azok a nyitólapon nem lesznek kulcsszavak, mert alig említem őket. Fontos hogy a weboldal nyitólapja meghatározza az egész website-ra jellemző kulcsszavakat?
    Másik kérdésem: Új domaint regeltem, tehát tutira üres volt a google indexe a weboldalammal kapcsolatban. Rendes phpval frissülő sitemapom van. Ha belépek a webmaster toolsba, azt írja, hogy az oldalaim szerepelnek a google indexében( számszerint 8 a 81 hasznosból) de azt is írja, hogy a sitemapban levő oldalak nem szerepelnek a google indexében. pedig a sitemapomban benne vannak azok az oldalak amik szerepelnek az indexben. Ez normális?

    Harmadik kérdésem. Ha egy extrás weboldalammal ban-t kaptam a googleban(vagy legalább is büntetést), akkor ha domaint regeltem, és 301 redirecteltem a domainra az extrás címet, akkor a ban-t is átruházom?
    Köszönöm a türelmeteket.



  2. #2
    ENTER gomb nyomó Kefe logója
    Csatlakozott
    07-05-07
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    848
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Hmm, ezt a fórumot kerestem...

    Szia Zilahia,
    na ennek nekiestél, mint bohóc a biciklinek...
    Üdvözöllek a fórumon, lassíts egy picit, kérlek!



  3. #3
    Zilahia
    Vendég

    Alapbeállítás

    Elnézést mindenkitől. nem feltétlen akartam könyvet írni kérdésekből.
    Akkor vegyük úgy hogy ez a bemutatkozás része engem ezek a kérdések foglalkoztatnak lehet beszélgetni bármi másról is. meg ezekről a kérdésrekről is így talán nem olyan gyors.
    Elnézést, nem akarom kihasználni az aktív forumozókat.



Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •