Eredmény: 1 - 3 (3) összesen

Téma: Bemutatkoznék

  1. #1
    Új tag
    Csatlakozott
    12-02-15
    Hozzászólás
    7
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás Bemutatkoznék

    Sziasztok, Csaba vagyok. Engem is nagyon érdekelnek a fórum témái, de megfogadtam, hogy inkább csak olvasok, vagy kérdezek. Véleményt nem mondok, mert kicsi vagyok még ahhoz Egyszer próbáltam meg, de egyből kiderült, hogy nem kellett volna, pedig mégcsak nem is SEO témában írtam, hanem dizájnnal kapcsolatban. Ráadásul túlzásba is vittem...
    Nagyon tetszik a fórum, rengeteg a tanulnivaló, és mindenki segítőkész, bár hamar rájöttem, hogy ha SEO-ban eredményt szeretnék elérni, akkor itt a sok segítség ellenére végeredményben ti lennétek a versenytársak, és ez "kicsit" letörte a kezdeti lelkesedésem

    Csaba



  2. #2
    lexxx7
    Vendég

    Alapbeállítás re: Bemutatkoznék

    Haha, emlékszem a design-nal kapcsolatos véleményedre, én kötöttem bele. Ergonómiai szempontból volt benne igazság, egy mondatban furcsát állítottál, illetve a design megitélése nagyrészt szubjektív módon történik. A fórum sokszor a véleményekről szól, amelyek lehetnek ugyanolyan hasznosak, mint a tényként kezelt szabályok.
    Szerencsére nem ugyanarra a kulcsszóra optimalizálunk százan, szóval elég ritkán találsz magadnak versenytársakat. Persze vannak ütközések az érdekeltségek között, de akikkel így összejött, mindig fair play verseny volt.
    Szóval írj bátran, kellemes időtöltést!



  3. #3
    Új tag
    Csatlakozott
    12-02-15
    Hozzászólás
    7
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Bemutatkoznék

    Szia, köszönöm, én is emlékszem rád Mentségemre szóljon, hogy nálunk a csőlátás családi örökség, de dolgozom rajta:P SEO-ban elég kezdő vagyok. Illetve infóm már van bőven, de tapasztalatom kb nulla, szóval fairplay vagy sem, alulmaradnék.
    Köszi mégegyszer.



Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •