Eredmény: 1 - 2 (2) összesen

Téma: Bemutatkozás + segítség kérés

  1. #1
    Új tag
    Csatlakozott
    11-11-04
    Hozzászólás
    6
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Felkiáltójel Bemutatkozás + segítség kérés

    Sziasztok. Pár napja hoztunk létre egy weboldalt, egyik barátommal: www kivagyok info . Az oldal úgymond agya, egy nagyon ügyes logika alapján működik Mindössze, annyi a dolgod, hogy beírod a neved és kapsz magadról egy leírást, amit a nevedből számítunk ki A visszajelzések még számomra is meglepőek: Mennyire volt hiteles az eredmény?
    0% - 6
    25% -1
    50% - 10
    75% - 10
    100% -11

    Számmisztika az egész, egy egyszerű számítás sorozat... Arra gondoltam tehát, hogy szeretném felvinni ezt facebookra is... Sajnos erre már nem vagyunk elég "érettek" így a segítségeteket várom. Szerverünk van hozzá, nem mezei szerverről működtetjük, fizetett a hostgator com-nál. Szerintem tehát más semmi akadályát nem látnám, csak a tétlenségünket, hogy Facebook alkalmazást em tudunk készíteni, vagy esetleg nem tudunk erre 50 000 ft-ot vagy bármilyen nemű összeget is rászánni. Hasonlóan kellene felépíteni, mint a többi weboldalnál is, a neved beírása után egy képben osztódik meg az eredmény az üzenőfalon. Ha valaki segítene ebben, avagy ezt megcsinálná részesedést ajánlok. Köszönöm szépen, várom a válaszokat! Kapcsolat: kisaty kukac yahoo.com



  2. #2
    Bölcs huncyrus logója
    Csatlakozott
    07-04-26
    Hely
    EU :)
    Hozzászólás
    541
    Begyűjtött 4 köszönetet
    4 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Bemutatkozás + segítség kérés

    Üdvözlet a fórumon!

    Az ilyen jellegű fb-s kérdéseket vagy a programozás részben, vagy a fejvadászat vagy a partner keresés részben érdemes kifejteni.


    Cyrusmagus.hu - Informatika, Fantasy, Blog, Irások

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •