Eredmény: 1 - 3 (3) összesen

Téma: nem érem el az oldalaim pedig mennek

  1. #1
    Bölcs tibi1987 logója
    Csatlakozott
    09-06-08
    Hely
    Aba
    Hozzászólás
    1.113
    Begyűjtött 17 köszönetet
    7 hozzászólásával

    Alapbeállítás nem érem el az oldalaim pedig mennek

    Tegnap délután óta áll fenn ez a dolog miszerint nem értem el a honlapjaim a webhostingpad szerverén.9órát vártam írtam üzenetet a supportnak hogy mi van erre közben megjavult az oldalam valamiért de akkor már másik gépről néztem.Ma hazajöttem akarok dolgozgatni rajt megint nem jó.Írtam a supportnak ismét hogy ez nevetséges csináljanak valamit,erre azt írták hogy náluk rendben van minden.Ismerősömnek szóltam hogy nézzen rá nála megy az oldal.Az analytics is számolt tegnap kb ugyananyira jött ki mint szokott.A support válaszában ellenőrizzem le a hálózati ip címemet hogy nincs e blokkolva.Majd a a cmd-ben tracert oldalnévvel nézzem meg hogy mi jön ki.Igen csak én nem tudom hogy mit kellene várni ugyanis a 12. lépésnél ahol leköveti ott a 12. lépésig eljut de onnan már nem megy tovább a servernap.net ellenőrzése után.Ez mit jelenthet? Állítani nem állítottam semmit az oldalon mégse akarja a tutit
    olcsowebtarhely.info is itt van tárolva



  2. #2
    kow
    kow nem elérhető
    KowDerMei$ter kow logója
    Csatlakozott
    07-05-09
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    1.447
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: nem érem el az oldalaim pedig mennek

    Ha mostanában állítottak valamit a DNS-en, akkor ez könnyen megsehet, hogy valami (DNS) cachelési probléma miatt azt tapasztalod, hogy nem éred el az oldalakat, ha erről van szó, akkor pár óra alatt majd magától megoldódik.



  3. #3
    Bölcs tibi1987 logója
    Csatlakozott
    09-06-08
    Hely
    Aba
    Hozzászólás
    1.113
    Begyűjtött 17 köszönetet
    7 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: nem érem el az oldalaim pedig mennek

    Hallottatok már olyanról, hogy a shared hostingon nem tudják viszsakapcsolni az adatbázist mert tól sok letöltést produkál?
    The database user tibi1987_nagy is causing too much load on the server when I tried to enable. We cannot enable that database user on our servers. That domain doesn't seems to be suited for a shared server.

    Az oldalaim nagyrésze be is halt.

    A teljes sztori: A Webhostingpadon vagyok és éjjel 1 körül jos_session hiba miatt nem tudtam csatlakozni az admin felületre a joomlában. Erre ugye az a megoldás, hogy backup és helyreállítom az adatbázist. Sajnos az sql mentés nem jött össze. 5 megás adatbázisból 100!!! megát töltött le és én itt kikapcsoltam a letöltést. Erre mondom akkor full backup. Na itt kaptam hogy account suspended. Mondom jippi. Chat a supporttal. Küldenek adminhoz. Adminnál kikunyiztam, hogy állítsák vissza az oldalaim. Visszaállították. Mondom király. Erre az összes sql-el 0-n van backup nincs. Erre megint chat a supporttal, hogy oldják meg mert kezdek kiborulni. Erre az összes oldalam helyreállt kivéve a főoldalam. 3 órát 3 különböző support taggal beszéltem senki nem mondott semmi eltüntek fél órára és szakadt velük a kapcsolat. Írtam nekik emailt és jött ez a szöveg. Így azt írják, hogy nem fogják nekem helyreállítani. De szívesen átvállalják a backup feltöltést az új szerverre. Na most erre mit lépjek? Tárhelyet már elvileg találtam és felkerestem az egyik fórumtársunkat tárhely miatt. Remélem minnél hamarabb válaszol különben vennem kell máshol szervert. Így is nemrég megszivatott a google és nem nagyon akarom azt, hogy 3 napig nincs szerverem. Vélemény ötlet, tanács?
    köszönöm,
    Tibi1987



A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •