Oldal: 2 / 2 ElsőElső 12
Eredmény: 11 - 13 (13) összesen

Téma: Ki Hogyan kezdte?

  1. #11
    MinderBinder edem logója
    Csatlakozott
    09-09-02
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    1.093
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Alapbeállítás re: Ki Hogyan kezdte?

    Hehe, én 3 évesen kezdtem c64 előtt (a számítógépekkel való foglalkozást) és kb 18 évesen html-el, amikor egyszercsak meg kellett tanulnom (hogy egy rokonnak segíteni tudjak). Mostanában PHP-val foglalkozom, de egyre inkább érdeklődök a SUN-os certifikációk felé (főleg Solaris)



  2. #12
    Bölcs Gregory Stone logója
    Csatlakozott
    09-09-27
    Hely
    Nyíregyháza
    Hozzászólás
    1.319
    Begyűjtött 530 köszönetet
    317 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Ki Hogyan kezdte?

    dolcsi mondj már pár oldalt kiváncsi vagyok Am majd jelzem ha szeretnék "addakozni" XD

    Am tetszet amit ARTidas irt mert sok a pénz hajkurász ember és ha már nincs semmi eredmény 1-2 hónapon belül feladja, valaki már ott leregad h én ehez nem értek...ezeket nem szeretem!
    Én 5 évig zenéltem számitógépen de nem ilyen virtuállis dj meg ilyen vackok NEm,normális szekvencer programokkal ügyködtem és mig az elején inkább nintendo zenéket csináltam (keresztapám szerint katonai) a végére már a nagyobb elöadokat pl Klass -t letudtam majmolni stb,sajna nem vonzot már anniyra igyis csak hobbyvolt és mostanában melözöm na de nem offolok!

    Am csak azért vagyok kiváncsi ilyen storykra mert ahogy irtad is vannak ezek a "1 hónap és meggazdagodtam"storyk számomra is nevetségesek és az a legnagyobb h persze h tudni akarod fizes..na ha annyira meggazdagodot miért árulja pénzért??! ehh Inkább szeretem az öszinte dolgokat.ezek ugy inspirálnak!Meg jó ugy dumálni sok emberrel h nézegetem nap mint nap az oldalát erre összefutok a tulajával xd

    Am igy rolam fejlemény h 2-3 hónapja nézegetema dolgokat sok mindent elolvastam amiben sok felesleges ,"******* vakitást" találtam de voltak hasznoska is aztán ide tévedtem és már jóideje olvaoma dolgokat és ugy gondoltam h na ez komolyan gondolom ne cask érdekel,belevágok ugy regeltem jelenleg volt egykét baklövésem,de szerencsére kiss támogatássla de a héten elindul elsö weboldalam!miaz legyen még titok! : P

    lényeg h már van egypár a magyar "piacon" de ugy gondolom h az ötleteimmel és a kitartássommal menni fog h megadjam azt a pluszt ami másikban akár nincs!

    Na reménykedni lehet de amig lelkes vagyok probléma nem lehet! xD



  3. #13
    Tag aboy logója
    Csatlakozott
    08-05-28
    Hely
    Püspökladány
    Hozzászólás
    57
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Ki Hogyan kezdte?

    Egyik lány ismerősöm állt modellt egy fotósnak, referenciának. Mondta, hogy nézzem meg a képeit. És annyira megtetszett az oldal felépítése (egyszerű html), hogy oldal forrása-> és mindent átírtam rajta, regeltem ingyenes tárhelyet és tádáám meg is volt az első lapom. Ez azt hiszem vagy 3-4 éve volt. Aztán kitartással szedegettem össze különböző dolgokat. Utána jártam a mysqlnek és a phpnak. Mára már van egy kortárs műveket összegyűjtő oldal (még a kinézet javítást kíván ugyan), egy link-parkom, és egy webkocsmám. Ami eddig a legjobb.
    Adsenseből engem is kirúgtak. De segáz. A-ból B-be nagyon sok út van ám. És egyáltalán nem biztos, hogy az egyenes a legjobb.
    OFF: én is zenélgetek a magyarul "OK" nevű programmal persze csak a magam boldogítására.



Oldal: 2 / 2 ElsőElső 12

A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •