Ahogy szendvicset sem étteremből veszek, úgy pizzát is csak otthon készítek., olyan gazdag feltéttel, amiről étteremben még csak nem is álmodhatnak. Próbáld ki egyszer.
Ahogy szendvicset sem étteremből veszek, úgy pizzát is csak otthon készítek., olyan gazdag feltéttel, amiről étteremben még csak nem is álmodhatnak. Próbáld ki egyszer.
Utoljára módosítva: Freedom által : 2020-06-05 10:06
Megvan a szépsége az otthon sütésnek. Például aki reggel 8-kor elindul munkába és este 7-kor ér haza, annak magyarázd meg hogy milyen jó még fél 8-kor nekiállni pizzatésztát dagasztani meg mosogatni stb.
Egyébként ez egy elég hülye vita mert mindenkinek igaza lesz.
Nekem például a 912 pizzája nagyon bejött, de majd megpróbálom 1x a rézit is.
Nekem mondod? 1 hete csináltam, de otthon sohasem lesz olyan, hogy a belseje vékony és kissé még lágy, a külseje kissé vastagabb, és szuper ropogós. Az említett étteremben valódi füstös kemencében csinálják, és egyszerűen nem tudom leutánozni otthon, hiába van minden modern feature-t tudó elektromos sütőm.
Én szeretem ezeket a klasszikus éttermeket, ahova bemész a családdal, és jó áron mindenki megeszi a maga kis rántott húsát, pizzáját vagy Cordon Bleu-ját. https://www.google.com/maps/uv?hl=hu...oiowOXoECDwQBg
A megoldás a G3Ferrari G10032.
És az életben nem rendelsz többet pizzát
Freedom (2020-06-05)
Nincs közöm hozzá, bár az meglepett, hogy egy ideje google büntetésben van az a honlap, hiszen informatívnak informatív, és még híres is. Bár a google-n meglepődni már felesleges.
De Vittore1982 és itt a többség fórumozó otthon dolgozik.
Én csak annyit közöltem, hogy még nem találtam étteremben olyan pizzát (még Olaszországban sem) amilyet én tudok csinálni (csak hogy példát említsek: 2,5 éve nevelgetett kovászból készítem, és 5 napot kelesztem hűtőben). Verhetetlen az otthoni, aki egyszer ráérez a készítés csínjára-bínjára, nem fog tudni többet éttermit enni. Az alapanyagokról pedig már nem is beszélek. Nyilván hobbi és kikapcsolódás is egyben.
Persze a sütőben sütött pizza sosem lesz olyan isteni " füstös" illatú mint a kemencés, de az otthoni sütögetők általában ott rontják el, hogy nem kellően magas hőfokon sütik.
A kívánt állag, amit említettél csak a sütési hőmérséklet függvénye, jelen esetben 300-350 Celsius. (Én is echte olasz pizzástól tudom.)
Utoljára módosítva: Kérdező által : 2020-06-05 21:15
Vittore1982 (2020-06-05)
Általában csak olvasni járok ide, de most úgy érzem, hogy ezt szeretném veletek is megosztani.
Egyrészt mert nagyon kevés emberrel tudok érdemben beszélni erről a témáról. Úgyhogy jól esik kicsit kisírni a lelkemet.
Másrészt tudom, hogy ezen a fórumon sok szuper értelmes ember van. Hátha tud valaki jó tanáccsal szolgálni.
Hétfőn a semmiből bejelentette a fiam anyukája, hogy egyedül szeretné nevelni a kismalacot és menjünk bíróságra. Eddig heti váltásban vigyáztunk rá és szuperül működött, a gyermek imádja. Sajnos a kettőnk közötti kommunikáció nagyon megromlott az utóbbi hónapokban, szóval gondolom innen jött a dolog. Nyilván az első javaslatom az volt, hogy üljünk le, beszéljünk. Akár mediátorral. Viszont egyelőre nem igazán nyitott semmilyen kooperációra.
Szóval ha valaki esetleg volt már hasonló helyzetben, és tud bármilyen tanácsot adni, azt megköszönném. Jó családjogi ügyvédet ismertek esetleg?
//Ugyanitt keresek olyanokat, akik szívesen támogatnák az ügyemet anyagilag. Cserébe tartalomgyártást, marketing szövegírást, content stratégia kidolgozását és hasonlókat tudok felajánlani. Shameless self promo, de sajnos tényleg ki kell majd fizetnem az ügyvédet valamiből és egyelőre ez nem tűnik túl esélyesnek.
Én azt mondom, hogy mire ide jut egy nő, addigra az üljünk le verzió már rég nem működik. Egyeztess egy ügyvéddel (sajna jó caaladjogit nem tudok) és aszerint cselekedj, amit ő mond, ne aszerint amit ismerősök, haverok. Kitartást.
Könyvjelzők