Eredmény: 1 - 4 (4) összesen

Téma: Ki milyen CRM rendszert használ?

  1. #1
    Bölcs Gregory Stone logója
    Csatlakozott
    09-09-27
    Hely
    Nyíregyháza
    Hozzászólás
    1.319
    Begyűjtött 530 köszönetet
    317 hozzászólásával

    Alapbeállítás Ki milyen CRM rendszert használ?

    Több éve használom a megszokott kis rendszeremet amit mi fejlesztettünk, továbbá kiegészítem még excel és notesz társaságával. De úgy érzem ahogy bővülünk egyre több és több időt visz el az ügyfélkövetés, a projektek vezetése stb.
    Mível az igényeimet lefejleszteni sok idő lenne.. és időnk se nagyon van rá, ezért érdeklődnék hogy ki mit használ. Az olcsóbb megoldásokat favorizálom.

    Amire szükségem lenne :
    Ügyféladatlapok felvitele (ügyfél és külön partner), státuszok megadása, korábbi beszélgetések megjelenítése dátummal (legjobb egy gmail sync lenne)
    Ezeket az adatlapokat szűrhetem, több szempont szerint, lista mérete, mennyi került bele tegnap, 1 hete stb. Továbbá jelezné az értékeket is, pl 50 felvitt adatlap értéke (a projekt az ára) és monitorozná hogy 50 adatlap ebben a hónapban 800.000 Ft függőben, ha új státuszt kapott ügyfelek (szerződőttek) pedig jelzi hogy ebből ennyi lett. stb stb. Nem tudom mennyire érthető
    Munkafolyamatokat hozhatok létre, mondjuk xyz projektet megcsinálja János. (így az ügyfél folyamathoz jogot tudok neki adni és látja az ügyfél adatlapját levelezésünket, plusz megjegyzéseket akár mi a projekt és hatráidő)
    Értesítéseket állíthatok be egyes folyamatokra, pl visszahivást kértek egy adatlapra, vagy egy munkafolyamat vége stb stb.

    Elég sok rétű.. lehet nincs is ilyen. A fejemben van a kép milyen lenne egy ideális ügyviteli rendszer de nem igazán találtam még ilyet. Más esetleg? vagy ki mit javasol, nyitott vagyok az újakra is.



  2. #2
    Bölcs charlie logója
    Csatlakozott
    09-11-23
    Hozzászólás
    1.486
    Begyűjtött 364 köszönetet
    284 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Ki milyen CRM rendszert használ?

    Mennyit szánsz rá havonta? Mert vannak olyan cuccok amiket igényelsz, de ezek inkább nagyvállalati cuccok, oda való árazással (elpörög az évi 1-2 ezer dollár simán)



  3. #3
    Bölcs Gregory Stone logója
    Csatlakozott
    09-09-27
    Hely
    Nyíregyháza
    Hozzászólás
    1.319
    Begyűjtött 530 köszönetet
    317 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Ki milyen CRM rendszert használ?

    Havi 4-5.000 Ft-ért már láttam egész jókat amik ezt tudják. Ha drágábban jönnék ki akkor inkább lefejlesztem, az igényeim gmail szinkronozálást leszámítva 2 hét alatt meglennének.



  4. #4
    Bölcs vidirita logója
    Csatlakozott
    07-05-09
    Hely
    Equilibrium
    Hozzászólás
    1.673
    Begyűjtött 404 köszönetet
    277 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Ki milyen CRM rendszert használ?

    én a minicrm-et használom, és ez a gmail szinkronizálás nincs benne (legalábbis én nem láttam ilyesmit, de nincs is rá szükségem), de szerintem minden más igen, amit felsoroltál.



  5. Az alábbi felhasználók hálásak a válaszért:

    Gregory Stone (2016-02-11)

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •