Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (15) összesen

Téma: SEO Párt

 1. #1
  Plk
  Plk nem elérhető
  kakaó Plk logója
  Csatlakozott
  10-05-07
  Hely
  Farkashegy
  Hozzászólás
  272
  Begyűjtött 53 köszönetet
  34 hozzászólásával

  Alapbeállítás SEO Párt

  Ne ijedj meg, semmi politika vagy választási hablaty, csak már most tudd, kire gondolj négy év múlva!

  Gondolatom nem kiforrott még, de zseniális. (mint az összes ). Halomnyi részlet fejemben, megpróbálom összeszedni a lényeget.

  Tehát. Szerintem az ország élére valami használható nagyon újszerű tutiság kéne. Ez lenne a SEO párt, rövidítése a Simán Együtt az Országért, v. Szeretettel-Szorgalommal stb.. Együtt az Országért. Lehet még spirázni, van benne lehetőség. Optimalizálnánk az országot.

  Mindenképpen megnyernénk a következő választásokat, erre már most nyerő programjaim vannak, de lennének még. Az egyik legjobb, amivel az összes férfiválasztót megnyernénk az melltartó forradalom néven vonulna be a történelembe. Röviden: szabadságot a női melleknek is, több száz éve rabságban, elnyomásban élnek, stb. Persze egészséges keretek között (kor, eü gondok, túlméret, stb. is gondolva) jogszabályba öntve.

  Szóval nagy többséggel megnyerjük a választásokat és máris lesz pénzünk a legfőbb programra, ami országunk tökéletes vezetésének a gerince. Ami nem más, mint a legkomolyabb stratégiai game.
  Bár sejtelmem sincs, hogy kb. hány ember szükséges a nagy terv megvalósításához, de szerintem az ország összes jobb programozójára és informatikusára szükség lenne. Dolguk sem lenne több mint az ország gazdaságát egy stratégia játékba rakni, ami real time-ba követné az eseményeket.

  A képviselőknek kötelező lenne használni az országházi fizető kártyákat és egyéb eszközöket, amivel a game-ben teljesen követhetnénk tevékenységüket. Ezzel adnánk némi értéket a munkájuknak, tényleg a népet kéne szolgálniuk. A népnek a hasonló lehetőségeket különféle kedvezményekért cserébe ajánlanánk. A pénzmozgások nagy részét már most is lehetne látni.

  Tudnám hosszasan taglalni a különféle lehetőségeket, röviden a lényeg, hogyha bekapcsolod a neten a Made in Hungary game-t, akkor látod mi történik az országban. Amit nézhetsz valós időben is, de játszhatsz vele stratégiai játékot is. Ennek jelentősége igen nagy, érdekes szimulációk születnének. Persze nézheted a gólyák, sípályák kameráit is, de pl. minden városi kamerát is látnál, ami még segítség is lehet.

  Arra alapozok, hogyha a programnak és a hozzá kapcsolódóknak köszönhetően nem lehetne lopni, csalni, bűnözni, szinte magától komoly javulások állnának be országunk gazdaságában is. Gazdag, mintaértékű ország lennénk. Informatikai csoda.

  Na jó, ez csak egy éjjeli gondolat rajzolgatás közben, valószínű, hogy időszaknak hatására, de én jól szórakoztam rajta, gondoltam megosztom veletek.

  (már csak kilenc ember kell a csapatba, hogy jót szórakozzunk ) 2. The Following 3 Users Say Thank You to Plk For This Useful Post:

  djarni (2014-04-04), earnnet (2014-04-06), Nero (2014-04-04)

 3. #2
  Bölcs roszi logója
  Csatlakozott
  09-08-29
  Hely
  close to the end of the beginning
  Hozzászólás
  746
  Begyűjtött 179 köszönetet
  129 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: SEO Párt

  Épp ma reggel fogalmazódott meg bennem, hogy a választások után kellene egy pártot összedobni és már most elkezdeni a 2018-s kampányt. Mondjuk kevésbé orwelli ötletre gondoltam, mint amit leírták fentebb 4. #3
  Új tag
  Csatlakozott
  14-03-25
  Hozzászólás
  39
  Thanked 1 Time in 1 Post

  Alapbeállítás re: SEO Párt

  A politikában az a jó, hogy sokkal könnyebb elhitetni az emberekkel, hogy az amit ígérsz nekik, az jobb, mint amit az ellenfél ígér. Ugye az internet világában ez sokkal nehezebb, ezerféle weblap van, ugyanabban a kategóriában is rengeteg, így nehéz kitűnni, megnyerni a felhasználókat. A politikában viszont, ha van pénzed, hogy némi reklámidőt vásárolj, és eljuttasd a programodat, a gondolataidat a választókhoz, akkor már könnyű dolgod van. (És sokkal nagyobbat is lehet kaszálni ). Ráadásul még nem is feltétlenül van szükség hozzá hatalmas pénzekre, hiszen sokkal könnyebb támogatókat is találni, mert, ha nyersz, viszonozhatod a szívességet. Ha valaki szeretne pártot alapítani, szívesen csatlakoznék. 5. #4
  Szerkesztő
  Csatlakozott
  10-11-08
  Hely
  Székesfehérvár
  Hozzászólás
  244
  Begyűjtött 27 köszönetet
  23 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: SEO Párt

  Mai tapasztalat: fél 2kor már ne akard megváltani a világot. 6. #5
  Bölcs earnnet logója
  Csatlakozott
  12-08-15
  Hely
  Budapest
  Hozzászólás
  1.550
  Begyűjtött 700 köszönetet
  493 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: SEO Párt

  Szabadságot a női melleknek! 7. Az alábbi felhasználók hálásak a válaszért:

  Plk (2014-04-06)

 8. #6
  Plk
  Plk nem elérhető
  kakaó Plk logója
  Csatlakozott
  10-05-07
  Hely
  Farkashegy
  Hozzászólás
  272
  Begyűjtött 53 köszönetet
  34 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: SEO Párt

  Beütöttem googleba, hogy párt. Szép a lista.
  Háát, azt a sok egyforma semmit. Valahogy az összes ugyanaz, más csomagolásban. Mint mondanivalójuk, látszat cselekedeteik, honlapjaik. Megnéztem néhányat. Ezek nagyon rosszak és nem technikailag értem.

  Bár nincs tv-m, de azért látom itt-ott a dicső igéjüket hirdető ”értünk” kiállókat, s kérdésem a nagyapámé. Melyiknek tiszta a tekintete és mondandója?

  Nem forradalmat képzelnék, semmi hasonlót, de nagyon máshogy gondolnám a dolgokat. S, bár talán néhány, lehet, hogy nem mindenkinek tetszene, de hasznos és újszerű lenne. Egy példa a jelenből: biztos, hogy a választási lap aljára betennék egy spamszűrő szerű kérdést néhány válaszlehetőséggel, pl. Magyarország államformája? Nem egy IQ teszt, de aki nem tudja az bukta szavazat. Nem biztos, hogy röhögnénk az eredményen.

  Viszont nem vezetném be hógolyózáshoz a kötelező hógolyózó kesztyű viseletét, amiből csak a gyáramban készülteket lehetne árulni.

  Gondolataim javarésze még veszélyes is lehet (nem a népre), ezenkor nem valók semmilyen csoportosulásba, de a képzelet még szabad. Egyelőre.
  +pl. Képzelj el egy olyan országot, ahol nincsenek tiltott találmányok, csak találmányok. Pártgyűlést hamar bombatalálat érné.

  Biztos nem egyszerű egy tényleg értékes, fejlődő és tisztességes párt útját megtervezni, kívánom, hogy valakiknek azért sikerüljön egyszer.

  (Hirdetés: Bármilyen párt antarktiszi külképviseletét szívesen vállalom. plk) 9. #7
  Bölcs
  Csatlakozott
  12-08-31
  Hozzászólás
  1.003
  Begyűjtött 344 köszönetet
  235 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: SEO Párt

  A probléma mindezzel csak az és nem is szeretnék jobban elmélyülni a politizálásban, de a lapok már le vannak osztva és a mi politikusaink is csak bábok. Meg van határozva ki mit és hogyan tehet, ami meg az asztalon marad mindenki saját belátása szerint zsebre teheti. A világmegváltó gondolatokkal eddig csak "rejtélyes" módon eltűntek emberek. És ez addig amíg a hatalom 1-2 ősi család kezében van ez nem is igen fog megváltozni. 10. Az alábbi felhasználók hálásak a válaszért:

  Bruk (2014-04-06)

 11. #8
  Új tag
  Csatlakozott
  14-03-25
  Hozzászólás
  39
  Thanked 1 Time in 1 Post

  Alapbeállítás re: SEO Párt

  Plk: Mi magyarország államformája?

  Gyakran hangoztatják, hogy magyarországon demokrácia van. Szerinted is Plk.?


  Azt gondolná az ember, hogy ezen a fórumon okos emberek vannak, de azért látom, itt is vannak kivételek. Pl.: Karessz. A lapok már le vannak osztva? A mi politikusaink is csak bábok? Meg van határozva ki mit és hogyan tehet? A világmegváltó gondolatokkal eddig csak "rejtélyes" módon eltűntek az emberek? 1-2 ősi család kezében van a hatalom?

  úgy tűnik Karessz Jobbik szavazó, és sok összeesküvés-elméletet is olvas. Igen, a lapok valamennyire le vannak osztva, hiszen mindenki tudja, hogy ki fog nyerni, és a szereplők is biztosak voltak. De bárki alapíthat pártot, bárki megmérettetheti magát. Kinek a bábjai a mi politikusaink? Kié? A nagyhatalmaké, elsősorban amerikáé. Ők osztják a lapokat, mi csak azokkal tudunk játszani amit kapunk. De ez a történelemben mindig is így volt. Mindig voltak nagyhatalmak, a gyengébb országok meg az ő szabályaik szerint játszottak. Ez nem azt jelenti, hogy az egész csak egy színdarab. Persze, hogy eltűntek a világmegváltó gondolatokkal, hiszen senki sem akarja, hogy bárki is megváltoztassa a dolgokat, csak az, akinek éppen rosszul megy a sora. Hiszen csak annak van baja, akinek nincs semmije, vagy amije van, az nem elég neki, de a többért tenni nem akar. Ki akarna egyenlőséget? Ha neked van több pénzed, mint ami elég, a "felesleget" odaadnád annak akinek semmije nincs? A világmegváltás meg csak tündérmese. Az egyenlőség nem létezhet, mindig lesznek legszegényebbek, szegények, gazdagok, gazdagabbak, még gazdagabbak, leggazdagabbak stb.. KI akarna egyenlő lenni? Ha bárki is szeretne, nem működne a mai fogyasztásra épülő gazdasági modell. Mindig újat akarunk, jobbat, mint ami a másiknak van és sosem ugyanolyat. Ilyen az emberi természet, hiszen ez a természet törvénye is. A vezetők csupán tudják ezt és kihasználják a maguk javára. Ki az az 1-2 ősi család? Talán csak nem azok, akik Caesar-t is megölték?

  Tegnap az ATV-n mutatták a Kormányváltók híveit. Megkérdezik az egyiket, kire szavaz, azt mondja: A Kormányváltókra. Miért? Mert ők jobban szolgálják az érdekeimet, többet tesznek értem, a Fidesz meg csak hazudik. Hogy miben hazudik azt nem tudja, de hazudik, mert ezt hallotta a Tv-ből a Kormányváltástól. És ugye miért szavaz a Kormányváltókra? Mert ők többet ígérnek neki. Tehát ő is hasznot remél. A baj az, hogy ezek az emberek a hasznot nem maguknak akarják megszerezni (mert arra nem képesek), hanem valaki mástól várják. De vajon Mesteházy, Gyurcsány, Bajnai vagy Orbán azért jutottak el odáig, ahol vannak, hogy olyan emberek helyett dolgozzanak, akik saját magukat is képtelenek eltartani?

  Nincs itt semmiféle összeesküvés. A dolgok sokkal bonyolultabbak annál, mint aminek látszódnak, ugyanakkor sokkal egyszerűbbek is, mint aminek a legtöbben látják. Csak ismerni kellene néhány dolgot. Ismerni az emberi természetet, a gazdaság működését, a politika működését stb.

  Nemrég olvastam DR. Drábik János egyik "művét". Azt írja: A bankok képesek pénz teremtésére, oly módon, hogy a bankban elhelyezett összeg 50 szeresét ki tudják helyezni hitelbe. Vagyis: Ha én beteszek 10.000 Ft-ot a bankba, akkor a bank 500.000 Ft hitelt tud kihelyezni. Ha így volna, akkor a banknak hihetetlenül nagy volna a haszna, hiszen: A 10.000 Ft bankbetétre fizet 5% kamatot (ami így összesen: 10500 Ft), míg az 500.000 Ft kihelyezett hitel után visszakap (8%-os hitelkamat mellett: 540.000 Ft-ot). A nyeresége pedig: 529500 Ft.
  Ugye ez így kicsit hihetetlenül hangzik? 12. #9
  Bölcs
  Csatlakozott
  07-04-28
  Hozzászólás
  1.115
  Begyűjtött 241 köszönetet
  176 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: SEO Párt

  Azért elég pontatlan amit írsz és nem ekkora a tőkeáttét. Továbbá néhányan nem fizetik ki a hitelt és van kötelező tartalék is, továbbá arra is kell cash ha kiveszed a pénzt a betétből, sőt van működési költség (pl. bér és bérleti díj) is stb... Ez kb. olyan mintha azt mondanád, hogy ha az ingatlan szóra első vagyok, akkor nem kell tenni semmit és dől a lé, csak előtte jó pár millkát el kell füstölni és gondolom ott maradni sem lehet könnyű. 13. #10
  Rubyist Geri logója
  Csatlakozott
  07-12-15
  Hely
  \x90
  Hozzászólás
  5.610
  Begyűjtött 1.336 köszönetet
  831 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: SEO Párt

  Idézet Péter Berényi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  Plk: Mi magyarország államformája?

  Gyakran hangoztatják, hogy magyarországon demokrácia van. Szerinted is Plk.?
  A demokracianak mi koze az allamformahoz? Magyarorszag koztarsasag, Anglia alkotmanyos monarchia, de mindket orszag demokratikus. Az hogy a demokracia mennyire valos, az mar mas kerdes. Bar az en velemenyem szerint a demokracia a jelen formajaban nem megfelelo, mert az irni, olvasni nem tudo ember szavazata ugyanannyit er, mint egy mernoke, es a ket ember dontesei mogott egeszen mas dolgok allnak.


  If debugging is the process of removing software bugs, then programming must be the process of putting them in.
  Github Rake tutorial
  Give a man a fish and you feed him for a day. Teach a man to fish and you feed him for a lifetime.
  Respect all, fear none

 14. The Following 4 Users Say Thank You to Geri For This Useful Post:

  Bruk (2014-04-06), Karessz (2014-04-06), Plk (2014-04-06), S. Zoltán (2014-04-07)

Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •