Oldal: 1 / 8 123 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (75) összesen

Téma: Mi a véleményetek a mai világhelyzetről?

  1. #1
    Tag
    Csatlakozott
    13-06-07
    Hozzászólás
    79
    Begyűjtött 9 köszönetet
    9 hozzászólásával

    Villanykörte Mi a véleményetek a mai világhelyzetről?

    Erkölcsileg, anyagilag és informatikailag vizsgálgatva az ügyet! Nagyon rohan a világunk, így a technika is nagyon rohamosan fejlődik és az anyagi érdekek minden emberi érzés felcserélnek a viselkedésünkbe! Ha realistán nézem a múltat s a jelent majd a jövőt egy igen rossz jövőképet látok ! Nektek mi a véleményetek ? Ki,hogy látja a világot? Esetleg a lehetőségek tárházának vagy épp az ellenkezőjének és azt mondja,hogy már minden le lett aratva nem nagyon lehet újat kitalálni ?



  2. #2
    Törzsvendég
    Csatlakozott
    11-10-14
    Hozzászólás
    102
    Begyűjtött 3 köszönetet
    3 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Mi a véleményetek a mai világhelyzetről?

    erkölcsileg - rohamosan romlik
    anyagilag - mindenki egyre szegényebb lesz
    informatikailag - még rohamosabb fejlődés lesz

    A jövőben egyre nehezebb lesz becsületesnek megmaradni. Szerintem a jövő az agykutatás + informatika összekapcsolódása lesz. Kb. így látom.



  3. #3
    Tag
    Csatlakozott
    13-06-07
    Hozzászólás
    79
    Begyűjtött 9 köszönetet
    9 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Mi a véleményetek a mai világhelyzetről?

    De mik leszünk a jövőbe robotok talán ?
    Vicces és elszomorító is egyben, hogy ami hasznukra válik a tesz tönkre is... az informatika nagy léptékű fejlődése!Mert elgépesít mindent és semmilyen személyes kontaktus nem marad ha így haladunk!



  4. #4
    'Say Hello To My Little Friend'
    Csatlakozott
    10-04-13
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    2.784
    Begyűjtött 863 köszönetet
    659 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Mi a véleményetek a mai világhelyzetről?

    Idézet promisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    anyagilag - mindenki egyre szegényebb lesz
    Ezt miből gondolod? Szerintem ez nagyon-nagyon nincs így. Az életszínvonal nagyon durván ível felfele, és most nem 3 éves távlatokban kell gondolkodni meg gazdasági válság meg mittudomén. Hasonlítsd össze a 100, 200, 500 évvel ezelőtti helyzettel.



  5. #5
    Törzsvendég
    Csatlakozott
    11-10-14
    Hozzászólás
    102
    Begyűjtött 3 köszönetet
    3 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Mi a véleményetek a mai világhelyzetről?

    A gazdasági világválság óta eltelt éveket néztem és ebből gondolom, hogy ez már csak rosszabb lesz.



  6. #6
    Új tag
    Csatlakozott
    13-06-03
    Hozzászólás
    35
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Mi a véleményetek a mai világhelyzetről?

    Azonnal el ebből az országból!

    Ez a legokosabb döntés!



  7. #7
    Bölcs Bruk logója
    Csatlakozott
    12-04-06
    Hozzászólás
    694
    Begyűjtött 251 köszönetet
    184 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Mi a véleményetek a mai világhelyzetről?

    -Inkább töröltem az egész hozzászólásomat, mert csak felhúzom magam-


    Utoljára módosítva: Bruk által : 2013-06-09 13:57

  8. #8
    Törzsvendég
    Csatlakozott
    11-06-23
    Hozzászólás
    101
    Begyűjtött 10 köszönetet
    10 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Mi a véleményetek a mai világhelyzetről?

    Röviden:

    Erkölcsileg - sajnos romlik (vagy csak én környezetemben élnek ilyen erkölcstelen emberek)

    anyagilag - fejlődik lassan (tescoban meg-megdöbbenek néha, hogy mennyi szemetet képesek az emberek összevásásrolni feleslegesen)

    informatikailag - roham léptekben fejlődik



  9. #9
    Bölcs
    Csatlakozott
    11-12-21
    Hozzászólás
    756
    Begyűjtött 116 köszönetet
    100 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Mi a véleményetek a mai világhelyzetről?

    Idézet Lila eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Azonnal el ebből az országból!

    Ez a legokosabb döntés!
    Juj apám...
    Ha az IT világában profi vagy, akkor nem barom mind1, hogy helyileg hol vagy?
    Ez juj anyám is...



  10. The Following 3 Users Say Thank You to Janko For This Useful Post:

    Bruk (2013-06-09), Emphus (2013-06-09), Gregory Stone (2013-06-09)

  11. #10
    Mentor
    Csatlakozott
    10-08-19
    Hely
    Debrecen
    Hozzászólás
    432
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Alapbeállítás re: Mi a véleményetek a mai világhelyzetről?

    Az erkölcsösség manapság már a hülye szinonimája. Már most is padlón van a dolog.
    Ennél már nem nagyon van lejjebb.

    Anyagilag még nagyobb lesz a szakadék a szegények és gazdagok között.
    Az élelmesek még jobban tudnak majd érvényesülni, a tehetetlenek mennek a lecsóba.

    Ami meg az informatikát illeti, szerintem találkozni fog a biológiával nemsokára és ez jó sok időre meghatározza majd az egész ágat.



Oldal: 1 / 8 123 ... UtolsóUtolsó

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •