Eredmény: 1 - 4 (4) összesen

Téma: levelezés

 1. #1
  Mentor Zaphod logója
  Csatlakozott
  08-01-21
  Hely
  Veszprém
  Hozzászólás
  324
  Begyűjtött 0 köszönetet
  0 hozzászólásával

  Alapbeállítás levelezés

  Nincs több ötletem, így hát itt kérdezem meg.

  Komoly gondom van a levelezésemmel. Ősidők óta BAT! et használtam.Aztán komoly gondjai támadtak a HTML levelek fogadásával (legalábbis az új verziónak) áttértem először a Thunderbirdre (2 hétig) hamar leszoktam róla, majd most az Opera. Na ez az Opera mint levelező, sztem egy kalap s.ar. A szűrői, a mappakezelése bonyolult, értelmetlen. Nekem. Mind1, csere.
  Kiszedni belőle a leveleket???? borzalom. Nincs export. vagyis van. okos export. csinál egy MBS file-t. és? azzal mit kezdjek? mi olvassa be?

  Minden erőfeszítésem ellenére kénytelen leszek az Outlookot, vagy a windows Live Mailt (ez utóbbi erősen igéretesnek tűnik) használni a telefon+notebook+pda szinkronizáláshoz. muszály hogy legyen egy telepített levelező program a gépemen, mivel nem mindig vagyok online környezetben. A gmail meg kell a hordozhatóság miatt, meg hogy bárhonnan elérjem a leveleket.

  viszont a cca. 4e válogatott levelemet hogy a retekbe szedjem ki az operából?

  Érdekes, hogy a google a levelek exportálása operából keresésre egy találatként megadta ezt a fórumot is, de én nem találtam meg azt a hsz-t amit a google adott.

  szóval, ha tudtok segítsetek opera export illetve annak az importálása témakörben. aztán ha megvan a megoldás felőlem akár törölhető is ez a topic.

  kösz. 2. #2
  Bölcs Harder logója
  Csatlakozott
  07-05-05
  Hely
  Budapest
  Hozzászólás
  1.873
  Begyűjtött 168 köszönetet
  109 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: levelezés

  Segíteni nem tudok, de a bejegyzésedhez kapcsolódóan lenne egy kérdésem: ha jól értem, a windows live mail tartalma (contacts stb..) mint levelező program szinkronizálható egy pda-val (activsync-en keresztül)?

  Eddig úgy tudtam, hogy csak a Microsoft Outlook képes erre. 3. #3
  kgc
  kgc nem elérhető
  kgc for president kgc logója
  Csatlakozott
  07-05-01
  Hely
  Ouagadougou...
  Hozzászólás
  2.597
  Begyűjtött 32 köszönetet
  9 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: levelezés

  drag and drop stílusban nem lehet áthúzni az új levelezőbe? 4. #4
  Mentor Zaphod logója
  Csatlakozott
  08-01-21
  Hely
  Veszprém
  Hozzászólás
  324
  Begyűjtött 0 köszönetet
  0 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: levelezés

  Harder: igen, valóban csak az Outlook tud az activesync-en kommunikálni. Egy elég felületes vizsgálódás után (félreolvastam egy sor ) azt gondoltam hogy a Live Mail is. Sajna nem.

  kgc: ez annyira egyszerű megoldás, hogy eszembe sem jutott. De felírtam az egyik monitoron lévő sticker-re, hogy SOSE felejtsem el az ilyen egyszerű megoldásokat (bár nem próbáltam ki, de sztem ment volna )

  Viszont megvan a megoldás. Nem véletlenül szeretnék ahol csak lehet nem MS alkalmazást használni, bár az XP-t imádom. Itt is az MS vágott át kicsit. Ugyanis az Opera által kreált msb file XP-s, internetes keresése nem hozott eredmény, így gondoltam nincs is. Persze hogy nincs. Windows-nál! Csakhogy ez egy szabványos UNIX file formátum, amit a TheBAT! simán megeszik. Leszedtem a 4.0-as Batot, (meg is rendeltem cca.10e ft-ért) feltettem. Pikk pakk meglettek a levelek, elképesztően jól kezeli a szűréseket, a levelek könyvtárba illetve thread-be rendezését (ez utóbbi új function) és egy más rakat dolgot. Gyors, mostmár a 4-es ver. szép is (amennyire egy francia bulldog szép lehet ) Tökéletesen kezeli a létező összes mail protokollt (POP3, IMAP4, stb...) az összes titkosítási és authentikációs eljárást. Nem véletlenül használtam évekig ezt a programot. Azt gondolom hogy megbomlott az agyam amikor leszedtem. Csak javasolni tudom.

  Köszönöm a segítséget, ötleteket.A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •