Oldal: 1 / 6 123 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (52) összesen

Téma: Mi lett a régi motorosokkal?

  1. #1
    Bölcs tibi1987 logója
    Csatlakozott
    09-06-08
    Hely
    Aba
    Hozzászólás
    1.113
    Begyűjtött 17 köszönetet
    7 hozzászólásával

    Alapbeállítás Mi lett a régi motorosokkal?

    Már nem vagyok mai csirke az oldalon, de nagyon sok ember jött ment a fórumon. Maradt egy kemény mag, akik még tartják magukat, de a régi brigádot már nem látom és eléggé vegyes érzelmekkel távozik minden régebbi ismerős arc a fórumról.
    Mit gondoltok minek köszöhető ez?
    Hova fog vezetni a hígulás, vagy ilyeneken nem gondolkodtatok még el? Sajnálnám, ha oda lenne az egyetlen hely, ahol valaha is aktívan fórumoztam, vagy csak kihullanának azok az emberek, akiket itt megismertem.
    Van ez után tovább is? Mit gondoltok mi történt a régi emberkékkel? Feladták vagy csak magányos farkasként törnek felfele, vagy csak inkább nemzetközi fórumokon okosodnak?



  2. #2
    Seo-Titán hunprobalazs logója
    Csatlakozott
    10-05-30
    Hely
    Sin City
    Hozzászólás
    2.177
    Begyűjtött 381 köszönetet
    269 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Mi lett a régi motorosokkal?

    Ezen már én is sokat töprengtem. Biztos van, aki megunta az itteni légkört, vagy egyszerűen nincs ideje ennyi mindent elolvasni, esetleg ahogy írtad külföldi oldalakon megtalálja a számára fontos infót, vagy nincs már rá szüksége (maga kitapossa a Google kifürkészhetetlen ösvényeit)...
    Biztos sokan be is abba is hagyták, mert mondjuk találtak újabb, jobb melót, nem tudom... Reméljük egészségnek örvendenek... Egyébként sokan pedig olvasnak a régiek közül és nem szólnak hozzá, bár gondolom te olyanokra gondolsz, akik be sem léptek!
    Gondolkodtam én azon, hogy legyen egy topic, ahova beírják, h nekem nincs időm, engem többet nem láttok, mert abbahagyom stb... De nyilván nem életszerű, illetve ez csak elméleti síkon működik. Pl hol van kgc, ARTidas, scs sem ír már a szakmai részekhez ahogy megfigyeltem és még sorolhatnám a többiek kígyózó sorát! Kár értük, de biztos nyomós okuk van rá...
    Reméljük nem csömörlöttek bele az újak kérdezősködéseibe!


    Ha linkmarketing kampányra van szükséged, rám számíthatsz!

  3. #3
    Mentor Sanyi49 logója
    Csatlakozott
    10-03-26
    Hely
    Hajdú-Bihar
    Hozzászólás
    372
    Begyűjtött 23 köszönetet
    22 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Mi lett a régi motorosokkal?

    ezt a kérdést én is fel akartam már tenni.
    konkrét neveket nem tudok, de régebben sokkal több ismerős nevet olvastam, mint most, mikor ilyen 10 hsz-el rendelkezők szólnak hozzá a fórumokhoz.



  4. #4
    Bölcs yatoo logója
    Csatlakozott
    09-02-18
    Hozzászólás
    1.842
    Begyűjtött 524 köszönetet
    302 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Mi lett a régi motorosokkal?

    Erre elég egyszerű a válasz! Nem mindenki dolgozik a SEO szakmába és a legtöbben azért jöttek a fórumra hogy a saját vállalkozásaikat felvirágoztassák. Mivel ez nagyából mindenkinek sikerült is akit én ismerek a régiek közül, most mindenki dolgozik ezerrel a saját vállalkozásába és csak akkor jönnek fel amikor van egy kis idejük. Nekem is többet kellene itt lennem, mert linképítés mindig kell valakinek, de mivel szerencsére sok a munka, ezért nem mindig érek rá. Azt gondolom hogy azoknak akik egész nap dolgoznak nincs napi szintem egy-két órájuk hogy mindent elolvassanak, ezért mindenki a saját izlése és vérmérséklete alapján olvas és válaszolgat, és attól hogy a régi motorosok nem válaszolnak még nem jelenti azt hogy nem is olvassák a fórumot.



  5. #5
    Bölcs roszi logója
    Csatlakozott
    09-08-29
    Hely
    close to the end of the beginning
    Hozzászólás
    746
    Begyűjtött 179 köszönetet
    129 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Mi lett a régi motorosokkal?

    És persze vannak régi motorosok, mint én, akik azóta sem lettek sokkal okosabbak és ezért is inkább csak többnyire csendben olvasgatnak



  6. #6
    Mentor pinkfog logója
    Csatlakozott
    10-06-14
    Hely
    Angelland
    Hozzászólás
    329
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Alapbeállítás re: Mi lett a régi motorosokkal?

    Ez nekem is feltűnt. Valószínűleg azért nem jönnek, nem írogatnak, mert nagyon felhígult a fórum, sajnos. Már számomra is, pedig én sehol nem vagyok a szakemberektől. Olyanok jönnek, akik még arra sem veszik a fáradtságot, hogy előtte végigolvassák a fórumot, csak irkálnak össze-vissza, és erre ők nem kíváncsiak. Nincs miről értekezniük, mert sokan szint alatt vannak (ebbe magamat is belesorolom).
    Engem például kimondottan irritál, amikor látom, hogy valaki azért irogat, hogy meglegyen a hsz száma, és az is, ha idejön, és vadiújként tele helyesírási hibákkal ajánlja fel a munkáját linképítésre, vagy szövegírásra. Ez nem az állást keresek rovat. Ne erről szóljon az újaknak sem, hanem a szakmai tapasztalatszerzésről, az új dolgok megvitatásáról. Ez az út nerm vezet jó irányba.
    Nekem ez a véleményem. (bocs ha kemény voltam)



  7. #7
    Bölcs repjegyutazas logója
    Csatlakozott
    11-03-27
    Hely
    Győr
    Hozzászólás
    838
    Begyűjtött 277 köszönetet
    191 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Mi lett a régi motorosokkal?

    Idézet pinkfog eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Valószínűleg azért nem jönnek, nem írogatnak, mert nagyon felhígult a fórum, sajnos. Olyanok jönnek, akik még arra sem veszik a fáradtságot, hogy előtte végigolvassák a fórumot, csak irkálnak össze-vissza, és erre ők nem kíváncsiak.
    Nálad a pont.

    Sokuk szerintem azért lép(ett) vissza mert besokalhattak az okostojásokból, a megmondóemberekből a fórumon. Sajnos. És valljuk be egy régi motorosnak (aki mögött jónéhány év tapasztalat van, megfelelő portfolióval) nem nagyon esik jól, amikor egy ilyen emberbe beleszalad.


    On-site SEO | WooCommerce webáruház | WordPress | Üvegfóliák értékesítése

  8. #8
    Bölcs S. Zoltán logója
    Csatlakozott
    10-12-04
    Hely
    Budapest, Hungary, Hungary
    Hozzászólás
    1.338
    Begyűjtött 623 köszönetet
    241 hozzászólásával

    Alapbeállítás

    De azert tobbseguk olvassa, van, akivel kapcsolatot tartok. Egyszeruen elfarad az ember: mindig ujra es ujra folmerulnek hasonlo temak, ha pedig mar otszor leirtal valamit, besokallsz. Yatoo-nak es pinkfognak is nagy igazsaga van.



  9. #9
    TZ.
    TZ. nem elérhető
    Mentor TZ. logója
    Csatlakozott
    09-11-06
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    454
    Begyűjtött 11 köszönetet
    6 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Mi lett a régi motorosokkal?

    Szerintem ez az egész nem olyan misztikus ám. Nem lehet egy életen át folyamatosan aktívnak lenni egy fórumon. A kérdés felvetés ugyanis erre vonatkozik. Változok az ember élethelyzete, az érdeklődésének a fókusza és sok egyéb apróság is. Ezután jönnek a fentebb is sorolt körülmények, egy idő után az egyén számára veszít az egész a varázsából. Erről nem a fórum tehet.
    Tehát én megfordítanám: Az is nagy dolog szerintem, hogy pár évig tudnak nagyon aktívak lenni az emberek egy-egy fórumon.



  10. #10
    Mentor zsoleesz logója
    Csatlakozott
    11-10-06
    Hely
    Nyírbátor
    Hozzászólás
    397
    Begyűjtött 2 köszönetet
    2 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Mi lett a régi motorosokkal?

    Én sem vagyok régi motoros, kb 1 éve fórumozok itt.

    TZ -vel értek a legnagyobb mértékben egyet, azért a többi hozzászólásban is van igazság. Én is fórumoztam már máshol évekig, volt ahol moderátor is voltam. 2006 -végétől egészen 2009 elejéig aktív tagja voltam egy linuxos fórumnak, de az életkörülményeim és az érdeklőedésem is jelentősen megváltozott. Ma már nagyon ritkán járok fel oda és nem azért mert kiakadtam az újak kérdéseitől, hanem mert már nem motivál. Azon a fórumon az volt a lényeg, hogy az újaknak segítsen aki kicsit jobban ért hozzá. Természetesen a súlyos rendbontókat, bann -al jutalmaztuk.



Oldal: 1 / 6 123 ... UtolsóUtolsó

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •