Oldal: 3 / 6 ElsőElső 12345 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 21 - 30 (52) összesen

Téma: Mi lett a régi motorosokkal?

  1. #21
    SzG
    Vendég

    Alapbeállítás re: Mi lett a régi motorosokkal?

    Egyetértek, változnak az idők, változnak az emberek is és változik maga ez a fórum is.

    Chatinak igaza van, én is inkább olvasgatok mostanában, de mostanában inkább már csak szórakoztató jelleggel.



  2. #22
    Bölcs dolcsi logója
    Csatlakozott
    09-05-15
    Hozzászólás
    1.808
    Begyűjtött 358 köszönetet
    227 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Mi lett a régi motorosokkal?

    Itt vagyok és szüntelenül figyelek!



  3. #23
    búgócsiga Akka logója
    Csatlakozott
    10-05-06
    Hozzászólás
    3.844
    Begyűjtött 1.442 köszönetet
    741 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Mi lett a régi motorosokkal?

    Láttam ilyet is: akad, hogy valakinek "bejön" a saját projektje, és emiatt inkább csendesen elszelel óvatosságból. Szóval ha egyszer csak nem írok ide (vagy nagyon-nagyon ritkán), akkor lehet, hogy "nyugdíjba" mentem én is (persze nem tartom magam régi motorosnak a 2 éves regisztrációmmal)...
    Más ok, hogy a hihetetlen mennyiségű információ ellenére a fórum sem ad minden kérdésre választ, sokszor hetekig töprengek egy-egy apróságon, aminek a megoldását végül egy önéletrajzi könyvben, egy akármilyen arab, vagy orosz fórumon, egy nyolcadosztályú webáruház véletlen megoldásban, vagy csendesen elmélkedve találom meg (és a kutatás sok-sok időt vesz igénybe)... ezzel csak azt akarom mondani, hogy amikor az ember már eljut egy elfogadható szintre a SEO rejtelmein belül, akkor olyan egyedi problémákkal találkozhat, amiket nagyon csavarosan kell megoldani, ezekre pedig a fórum nem nagyon ad választ.

    de millió más ok is akadhat még, amiket sZeKo is írt, például a személyes ellentétek...


    Utoljára módosítva: Akka által : 2012-09-05 20:04

  4. #24
    cuccos
    Csatlakozott
    11-02-02
    Hely
    Bedő
    Hozzászólás
    1.561
    Begyűjtött 126 köszönetet
    97 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Mi lett a régi motorosokkal?

    Én mindenkivel egyet kell értsek.
    Olvasgatni szoktam mindent, válaszolni időmből és sajnos egészség miatt ritkábban mint szeretnék.

    Amit még felhoznék:
    nyár nagyon meleg volt, és marha nagy a pangás.
    - a halálhír engem nagyon elriasztott, és mikor láttam a júzerével hogy írt a barátnője akkor bepupált a szívem nagyon. (sajnos ez is egy személyes indok miatt...)


    -= Only God Can Judge Me =-

  5. #25
    Képszerkesztő Csurga logója
    Csatlakozott
    10-10-17
    Hely
    Hmvhely
    Hozzászólás
    1.101
    Begyűjtött 317 köszönetet
    206 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Mi lett a régi motorosokkal?

    Én úgy vélem, más fórumokat is alapul véve, hogy ez természetes folyamat részben, amire mindenkinek egyéni indokai vannak, és szerintem az esetek többségében nem a fórummal van a baj, hanem ez csak egy sima lemorzsolódás.

    A SEO nagy témakör, de az alappillérek témakörei azért kitárgyalhatóak adott időn belül, és utána már "csak" a változásokat kell figyelemmel kísérni. Mondom ezt úgy, hogy én is javarészt csak tudást szippantottam innen és keveset tudtam visszaadni, mivel egyszerűen kevés a megválaszolatlan kérdés. Alapjában, ha belegondolok kevés az olyan kérdés is, amit fel lehet tenni, és még ne lett volna szó róla, akár érintőlegesen, akár konkrétan. Mint minden rendes fórumban, itt is vannak olyan bölcs, nagyobb tudású emberek, akik már számtalanszor felszólaltak egy-egy témában, és átrágták újra és újra ugyanazokat a dolgokat, viszont sajnos az új tagok miatt ezt időről időre meg kell tenni, már csak azért is, mert nem egy olyan szakmáról beszélünk (a SEO-nál maradva), ami ne újulna és ne fejlődne. A régi kérdések, mára új értelmet nyerhetnek és a fórum funkciója alapvetően az az elgondolás lenne, hogy megvitassuk azokat a dolgokat, amiket kérdésként feltesznek.

    Hogy miért?
    Pusztán segítőszándékból.

    Legalábbis nekem ez az elméletem, és úgy gondolom, hogy ennek a regisztrált tagok nagyobbik fele próbál is eleget tenni. Ezzel nem azt mondom, hogy nem lehet jó szándékból is akár valótlanságot mondani, vagy egyszerűen tudatlannak lenni az adott témakörben, de az ilyen usereket jól kezeli a fórum (ahogy én látom), mivel jó a csapat, jó a közösség.

    Nincs itt baj szerintem, csak változnak az idők meg az emberek, és ezt nem kérhetjük rajtuk számon. Fontos, hogy akik aktívak, azok viszont a helyes úton tartsák a dolgokat, de szerintem ebben sincs hiba.
    Velem mindenki nagyon készséges volt eddig is, egyedül nekem voltak gyenge pillanataim. Tetszenek a moderátori intézkedések is, hiszen rend a lelke mindennek, úgy gondolom, ha rendeltetésnek megfelelően használjuk itt a fórumot, akkor csak nyerhetünk vele, és örülök, hogy a közösség részét képezhetem, tudásomtól függetlenül.


    "Galaktikus logók, arculat, weboldalak a KKV-számára!"
    stargeckos.com

  6. #26
    sbs
    sbs nem elérhető
    Google 'n' Roll Man sbs logója
    Csatlakozott
    08-07-03
    Hely
    Tárnok és Budapest
    Hozzászólás
    2.110
    Begyűjtött 3 köszönetet
    3 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Mi lett a régi motorosokkal?

    Hát tudtok aztán magyarázattal szolgálni bőven SEO testvéreim. Lassan már szép kort ér meg ez a fórum és megírja a történelemkönyvét. Megvolt itt a nagy szakadások kora, a nagy kizárások esete. A fő ok nem más, mint ahogy nő a munka mennyisége, már nincs idő napi 1-2 óra fórumozásra. Aztán hány öregnek lett már saját fóruma :-) Mindenhol jó kapirgálni, de legjobb otthon, ez is egy érv.

    Abban is igazatok van hogy ahogy nő a fórum, egyre inkább nehéz megtalálni az információt, jön az ismételt kérdésfeltevés, amire már nemigazán válaszolunk újra meg újra. Én azt mondom a régi motorosoknak kevesebb az ideje ennyi az egész. Egy régi motoros nem veszik itt össze senkivel hogy lelépjen aztán ezért. Azért Szekó listájában van néhány tétel felsorolva, amitől egy régi motoros bizton nem menne el

    Juteszembe.... hol van Portas????????


    Ablak és beltéri ajtó :: Netmax: "Mindig van a tiédnél jobb oldal..." :: Építkezés Fórum

  7. #27
    WordPress Maniac mahone logója
    Csatlakozott
    08-08-22
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    4.609
    Begyűjtött 249 köszönetet
    170 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Mi lett a régi motorosokkal?

    Több mint 4 éve regisztráltam a fórumra, és a hozzászólásaim számát tekintve csak 3-4 ember van akinek több van összesen. Anno meg lehetett nézni, hogy az utolsó 30 napban ki mennyit szólt hozzá, és elég sokszor vezettem azt a listát. Ezt csak azért írom, mert ugyan nem a legrégebbi tagok egyike vagyok, de a össz. hozzászólásszámot tekintve az egyik legtöbbel rendelkező tag vagyok. Jó ideje viszont nem vagyok aktív.

    Mostanában miért nem láttok annyit?

    • elegem lett az okoskodókból.
    • elegem lett azokból, akik nem tudják a keresőt használni.
    • elegem lett a sok spammelőből, ezredik hasonló topic megnyitásból.
    • elegem lett a sok ingyenes segítségből. persze jó dolog segíteni, de amikor a kérdező semmit nem tesz azért, hogy megoldást találjon, csak egyből betalál, hogy segítsek... köszi, de nem kérek ebből. inkább foglalkozok az ügyfeleimmel, akik ezért fizetnek is.
    • dolgozok eleget.
    • amikor nem dolgozok, inkább a barátaimnak, illetve a hobbimnak szentelem az időmet, mint hogy írogassak.
    • stb. ezer más okot lehetne mondani, de már jól összeszedtétek előttem.



    Azért ez az "egyre kevesebbet írok" nem egyből alakult ki. Előtte volt olyan számtalanszor, hogy megírtam a hsz-t, de nem küldtem el, mert tudtam hogy csak vita meg értetlenkedés lesz belőle. Meg úgyis tudtam: mintha a falnak beszélnék.

    ui.: Persze olvasni olvasok, RSS-readerben is benn van a feed, így minden új topicot látok. De néha bár ne láttam, olyan szánolom színvonal van.

    Régen nem ilyen volt, kár, hogy ekkorát változott a fórum. És ez nem csak az én véleményem, fórumon kívül több fórumossal szoktam beszélgetni, és hasonló véleményen vannak.



  8. #28
    Bölcs djarni logója
    Csatlakozott
    08-05-08
    Hely
    Székesfehérvár
    Hozzászólás
    5.290
    Begyűjtött 597 köszönetet
    460 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Mi lett a régi motorosokkal?

    Idézet mahone eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Előtte volt olyan számtalanszor, hogy megírtam a hsz-t, de nem küldtem el, mert tudtam hogy csak vita meg értetlenkedés lesz belőle. Meg úgyis tudtam: mintha a falnak beszélnék.
    Ez a jelenség nálam újabban egyre gyakori. Érdekes, sokszor megírom kompletten a hozzászólást, aztán a végén úgy döntök, mégsem küldöm el. Hasonló okok miatt, mint Te. Ez nagyjából fél éve mehet így, előtte nem igen volt rá példa, érdekes.

    Üdv.: Arni



  9. #29
    Bölcs repjegyutazas logója
    Csatlakozott
    11-03-27
    Hely
    Győr
    Hozzászólás
    838
    Begyűjtött 277 köszönetet
    191 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Mi lett a régi motorosokkal?

    Idézet mahone eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    ui.: Persze olvasni olvasok, RSS-readerben is benn van a feed, így minden új topicot látok. De néha bár ne láttam, olyan szánolom színvonal van.
    Ezt csak alá tudom támasztani. Az újonnan létrejött topikok közül 10-ből 5 biztosan teljesen haszontalan. Tényleg olyan topikok nyílnak, amik már 100-szor ki lettek tárgyalva.

    Talán elejét lehetne venni annak, ha az újonnan létrejött topikok csak egy ellenőrzés (a modik részéréről) után publikálódnának (vagy legalábbis bizonyos fontosabb kategóriákban). Tudom ez nyüg, és sok idő, de talán ezáltal nem hígulna annyira a fórum, és elejét lehetne venni a helyesírási hibáktól hemzsegő topik címeknek is. „Nem tudom észrevettétek-e de az elmúlt időszakban eléggé elszaporodtak az ilyenek. Persze megesik néha az emberrel, na de ennyiszer?”


    On-site SEO | WooCommerce webáruház | WordPress | Üvegfóliák értékesítése

  10. #30
    Mentor zsoleesz logója
    Csatlakozott
    11-10-06
    Hely
    Nyírbátor
    Hozzászólás
    397
    Begyűjtött 2 köszönetet
    2 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Mi lett a régi motorosokkal?

    Idézet repjegyutazas eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

    Talán elejét lehetne venni annak, ha az újonnan létrejött topikok csak egy ellenőrzés (a modik részéréről) után publikálódnának (vagy legalábbis bizonyos fontosabb kategóriákban). Tudom ez nyüg, és sok idő, de talán ezáltal nem hígulna annyira a fórum, és elejét lehetne venni a helyesírási hibáktól hemzsegő topik címeknek is.
    Szerintem ez úgy lenne kivitelezhető, ha több moderátor lenne erre a feladatra, mert ez eléggé nagy terhet rakna most így a modikra.


    (saját vélemény)



Oldal: 3 / 6 ElsőElső 12345 ... UtolsóUtolsó

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •