Idézet hitetlen eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Ha valaki rájön arra, hogy a google stabilan második oldalt elfoglaló cikkem, a popdarálós -s cikkem (movie.blogter.hu) tegnapra miért lett hirtelen első oldalas (és ezáltal a napi 1-2 találat felugrott 50 felé), akkor rájön a Google nagy titkára.

Most meg a A Kiválasztott című műsorról szóló cikkem (A Kiválasztott kulisszatitkai!) lett első oldalas - igaz, a napokban táncol a google-ben (hol első hol második oldalas), de már tudom, megvan az az első oldal.
De tiszta szégyen, hogy saját lapomról van szó, picit még konyítok is a SEO-hoz, és nem tudom a pontos okát, hogy miért?
Most figyelgetem a harmadik műsort, a Hal a tortán címűt, az egyelőre harmadik oldalas - de így volt ez az előző két műsornál is. Ezek szerint annak is fel kell jönnie első oldalra - majd kiderül.

Van ettől egy jobb: reflektor tv cikkem, copy cikk az origo-ról, erre most meg az origo elött vagyok a google-ben. A cikk meg onnan van másolva, értitek?
No, ennyire azért nem erős a lapom, hogy az origo-t is megverjem, ez ugye tény (ráadásul copyzott cikkel?). Tehát valami más van a háttérben, ...

Más nem tudok, mint meglovagolom e véletlen szerencsém, és tovább folytatom ... Csak kár, hogy nem tudom a tényleges okát - eh, a google algoritmus, mennyire kiszámíthatatlan egy jószág.