Idézet csótány eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
...mostaniak silány billentyűzettel jönnek elég sok bennük a tervezési hiba...
Ezt tanusíthatom. A kollegám mac-je 3x volt már billentyűzet miatt szervízben, negyedik alkalommal már nem vitte vissza, hanem vett hozzá két külső billentyűzetet. Egy az asztalán van, a másik meg a táskájában (ilyen pici pillangó-nyíló mini bt bill). E mellett volt már gondja a kijelzővel is. A kábelek minőségéről és törés-képességéről meg jobb nem beszélni. Nem véletlenül van annyi pénze az almásoknak, amennyi.

Én áttértem vagy 8 évvel ezelött gaming notikra munkához. Egy project miatt használnom kellett egy ultrabookot (lenovo) és egy dokkolható klasszikusan túlárazott dellt. Ennyi év távlatából azt kell, hogy mondjam, jól döntöttem anno, hogy gaming grade-re váltottam (középkategóriára, mint az asus rog vagy az msi gle széria). Sajnos nagyon sokat romlottak az anyaghasználatok a pro üzleti cuccokban, míg azonos áron a gaming holmikban sok esetben jobb anyagokat találni vagy csak szimplán jobb a teljesítmény-ár arányuk.

Viszont egy barátom nemrég kapott Surface-t - ő fejlesztőből lépett elő managerré - és kifejezetten szereti a gépet. Azt nyilatkozta, hogy munkára is megfelel, az üzemideje jó és fut rajta a Diablo3 A trackpadjával viszont ő sem volt megelégedve, a pontosságára és a görgetésre panaszkodott (nem fejtette ki bővebben).