Oldal: 5 / 13 ElsőElső ... 34567 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 41 - 50 (129) összesen

Téma: Bérelhető webáruházak

  1. #41
    Bölcs Gregory Stone logója
    Csatlakozott
    09-09-28
    Hely
    Nyíregyháza
    Hozzászólás
    1.319
    Begyűjtött 529 köszönetet
    317 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Bérelhető webáruházak

    Miért is?

    2252525252552525



  2. #42
    wpdanielakos
    Vendég

    Alapbeállítás re: Bérelhető webáruházak

    Néztem pár oldalatokat, inkább ne menjünk bele.
    en viszont ismerlek teged, meg a hiredet is, ebbe se menjunk bele. Backendet mi alapjan nezted meg, erdekelne?

    A free templik custom megjelenések?
    az alap csomagban nem kinalunk custom megjelenest, szovegertelmezes

    Egybekent egy valamiben igazad van: a mi webshopjainkban nem lehet minusz erteku termeket kosarba helyezni, ellentetben a Ti egyedi fejlesztesetekkel - Imgur: The most awesome images on the Internet

    Viszont hogy egy szakmai fórumban , egy beszélgetésnél betetted a reklámod az elég erős volt szerintem.
    Neked pedig a minosithetetlen megnyilvanulasod: "Bassza a csoromet" - egy cegvezeto nem igy kommunikal. Bar ismetlem magam: feletek lehet ez a trendi.

    Reszemrol lezartnak tekintem a temat, es megegyszer sok sikert kivanok Neked!



  3. #43
    wpdanielakos
    Vendég

    Alapbeállítás re: Bérelhető webáruházak

    Viszont ez inkább a szakma szégyene nem több. Ebben nincs semmi szakmaiság. Ezt egy felhasználó is megtudja tenni magának. Az hogy el tudod adni külön érdem és nem fogja szúrni a szemem soha, mert nincs gondom a munkák számával, viszont rossz látni hogy megtéveszted az ügyfeleid.
    Meg az nagyon erdekelne, hogy szerinted mivel tevesztem meg az ugyfeleim?

    - Hogy a koltseg csokkentesek erdekeben jol mukodo, opensource rendszerekbol indulunk ki?
    - Hogy a koltseg csokkentesek erdekeben egy X szamu template csomagbol valaszthat?
    - Hogy egyedi fejlesztessekkel is tamogatjuk?
    - Hogy VPS-t teszunk a webshopja ala?
    - Hogy 100%-os support kinalunk?
    - Hogy nem egy nehezen bovitheto rendszert tukmalunk ra? (pl. unas?)
    - Hogy meg van a lehetősége, hogy bármikor új funkciót vezessen be?
    - Hogy meg vana lehetősége, hogy bármikor teljesen egyedi irányba induljunk el?

    Viszont ez inkább a szakma szégyene nem több. Ebben nincs semmi szakmaiság.
    Orulok neki, hogy Te ezt igy megtudod itelni, irigyellek erte..

    Ennyiért máshol jobb szolgáltatás van, viszont alap sablonért és ingyenes crm-ért egy év alatt kifizetnek egy komoly fejlesztés árát, egyedi megjelenéssel az azért duzrva
    Neked lehet, hogy 100-120 ezer Ft,- egy komoly fejlesztes ara, de ez egy nagyon minimalis koltseg, foleg az egyedi fejlesztesekhez, aminel hatar a csillagos eg.

    Es innentol tenyleg lezartnak tekitnem a temat, es erosen javaslom Neked is!



  4. #44
    Bölcs esotanc logója
    Csatlakozott
    11-02-08
    Hely
    Törökszentmiklós
    Hozzászólás
    2.000
    Begyűjtött 1.245 köszönetet
    640 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Bérelhető webáruházak

    Baross Ferinek tudok igazat adni. Szerintem a konkurencia szapulása nem túl jó üzletpolitika.



  5. Az alábbi felhasználók hálásak a válaszért:

    Baross Ferenc (2016-06-06)

  6. #45
    Bölcs Gregory Stone logója
    Csatlakozott
    09-09-28
    Hely
    Nyíregyháza
    Hozzászólás
    1.319
    Begyűjtött 529 köszönetet
    317 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Bérelhető webáruházak

    Én nem fogom folytatni a vitát, igen néha nem moderálom magam megfelelően de nem lehet érvelni így ahogy te teszed. Az érvek 90% igaz minden jóra menő webes vállalkozásra. 100% support? ez is alap. Nem magával a szolgáltatással volt gondom és szálltam így beléd hanem a indoktalan reklám miatt és hogy én ezt inkább nem reklámoznám. Magasabb minőség esetén még rád is írtam volna akár hogy van ügyfél akit feléd tudnék tolni, mert akik elindulnak sokszor bérelhető irányba én szoktam tolni őket és később visszatérnek ha életrevaló volt a vállkozásuk is.

    Szóval túlzásba esten elnézést. Viszont szerintem nem volt hülyeség amit mondtam csak rossz stílusban indultam neki.

    Sokan félre értik a véleményemet, de nekem csak az a fő bajom hogy nem tetszik ahova ez a szakma megy. Sok kisiparos van aki rájött hogy legózni is lehet honlapokat a mai megoldásoknak köszönhetően amivel az a gáz hogy lehetne ezt jobban és másképp is csinálni. Opensource cms rendszer? Miért ne. De az nem munka hogy kész pluginokat és sablonokat összekapcsolunk és kiküldünk rá egy számlát. Szerintem azért bíz meg valaki egy szakembert mert szakmához nem ért és szeretné ha megfelelő kezekben lenne a webes megjelenése. Viszont abban semmilyen szakmaiság nincs amit az előbb említettem. Ezt bárki megtudja csinálni aki kicsit jártas a gép használathoz, ezért is egyre több ilyen. Elégé egyezik az indai fejlesztők irányához.

    Én kezdetben olcsón akartam kínálni magunkat, nem az cél hogy fél milliót levegyek egy kkv-ról egy egyszerű honlappal. Hanem hogy minőségi fejlesztést kínáljunk elérhető áron. Viszont hamar rákelett jönnöm hogy ekkora árkategóriában kikkel kellene versenyezni és átpozicionáltuk magunkat magasabb árral. Most sem vagyunk nagyon drágák de elég nagy szürő lett. Továbbá mindig megkapjuk azt hogy máshol 30-50.000 Ft-ért is van weboldal, miénk miért ennyi? Na most ezt magyarázza el egy tnem hozzáértőnek valaki, minden alkalommal Aztán inkább csak ráhagyja az ember. Webfejlesztés nagyon komersz szakma lett, elvan korcsosulva és több barátom vállalkozása ment tönkre az elmúlt években, olyanok akik folyamatosan fejleszteték magukat, fejlődtek az új igényekkel. Egyik legjobbak voltak, és azok még. Viszont ügyfélkörük egyre kevesebb volt, mert az ügyfélnek nem számított hogy mondjuk 150.000 Ft-ból olyan honlapot kaphat oktatással, tanácsadással hogy több ügyfele lehet. Hanem azt hogy megkaphatja egy fősulistól vagy egy pc gurutól 30-40e Ft-ért és sprórol vele. Meg hát akkor ez méé annyi? Lehet azt mondani hogy ez rossz ügyfél, de józan ******* ésszel nézve az ember többször megnézi mire fizet be, és ha mindenhol az olcsó árakat látja nem fog többet fizetni. A végeredmény meg olyan amilyen. Szóval webfejlesztés ilyen szempontból hallott. Nekünk még van munkánk bőven, nyár végéig levagyunk már fedve. Viszont érződik a változás szele. Aki ezzel foglakozik keressen olyan témakört ahol érték a valós fejlesztés, ahol nem ennyire komersz megoldások vannak. Mert aki szereti a szakmáját úgy mint én is hamar kitud teljesedni benne. Mi is ezért váltunk útirányt.

    Egy érdekes példa : Egyik rokonom munkanélküli lett 44 éves. Látta mivel foglalkozom, gyakran beszéltem vele. Nem tudta mit kezdjen magával, egyszer csak azt vettem észre wp lapokat csinál 30e webshop 50e. Programozni nem tud, de csinálja. Nulled pluginok, sablonok. nem lát ki a munkából. Másik oldalt pedig egy barát aki 6 éve tanulja és csinálja a szakmát és nem fizetik meg még ennek picivel több mint dupláját egy projektért mert az túl drága.

    Ha emiatt a véleményem miatt szar vagyok. Akkor jó nagy darab végtermék lehetek



  7. The Following 2 Users Say Thank You to Gregory Stone For This Useful Post:

    Andrea (2016-05-31), vidirita (2016-06-02)

  8. #46
    a zsolti
    Vendég

    Alapbeállítás re: Bérelhető webáruházak

    "nagyon komersz szakma lett, elvan korcsosulva és több barátom vállalkozása ment tönkre az elmúlt években"

    Bocs, hogy beleugatok és csak kiragadok, de 10+ éve olvasom már ezt a dumát a Weblabortól kezdve a prog.hu-n át mindenhol, most pedig itt. Közben meg élek és virulok, és azok is körülöttem mind, akik életrevalók. Én úgy gondolom, te igazából a Wordpressre haragszol, a pluginokra és a "legózásra", arra, hogy ma már nem feltétlenül kell megszakadni, ha valaki akar valamit a weben. Ezzel együtt kellene tudni élni, és alkalmazkodni. A 44 éves ismerősöd alkalmazkodott (és ha alacsony minőséget is csinál, megtalálta a számítását - nem ez a cél elvégre is?), a másik ismerősöd meg nem tudott alkalmazkodni, elvérzett. Ettől ez még nem a "szakma" meg a Wordpress vagy a legozás hibája, lehet szart csinálni ebben is, abban is. Minden sztori végén az egyén áll.



  9. Az alábbi felhasználók hálásak a válaszért:

    vidirita (2016-06-02)

  10. #47
    Bölcs earnnet logója
    Csatlakozott
    12-08-15
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    1.815
    Begyűjtött 804 köszönetet
    572 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Bérelhető webáruházak

    A technikai háttér rajtatok kívül senkit nem érdekel, az ügyfeleket biztos nem. Ők megoldást keresnek a problémára: el szeretnének adni valamit a neten. Ennyi.



  11. The Following 4 Users Say Thank You to earnnet For This Useful Post:

    ferrari27 (2016-05-31), Freedom (2016-05-31), site.build (2016-05-31), vidirita (2016-06-02)

  12. #48
    wpdanielakos
    Vendég

    Alapbeállítás re: Bérelhető webáruházak

    A technikai háttér rajtatok kívül senkit nem érdekel, az ügyfeleket biztos nem. Ők megoldást keresnek a problémára: el szeretnének adni valamit a neten. Ennyi.
    en is igy gondolom, nem is akartam ennyire belemenni, de nem tudtam figyelmen kivul hagyni, hogy uri emberunk barmifele ismeret nelkul igy nekem ugrott - ugy gondolom, se ez a forum, se ez a topic nem az egymas lehuzasarol szol (legalabbis nem kellene, hogy errol szoljon)

    Sokan félre értik a véleményemet, de nekem csak az a fő bajom hogy nem tetszik ahova ez a szakma megy. Sok kisiparos van aki rájött hogy legózni is lehet honlapokat a mai megoldásoknak köszönhetően amivel az a gáz hogy lehetne ezt jobban és másképp is csinálni. Opensource cms rendszer? Miért ne. De az nem munka hogy kész pluginokat és sablonokat összekapcsolunk és kiküldünk rá egy számlát. Szerintem azért bíz meg valaki egy szakembert mert szakmához nem ért és szeretné ha megfelelő kezekben lenne a webes megjelenése. Viszont abban semmilyen szakmaiság nincs amit az előbb említettem. Ezt bárki megtudja csinálni aki kicsit jártas a gép használathoz, ezért is egyre több ilyen. Elégé egyezik az indai fejlesztők irányához.
    uri emberuknek uzennem, hogy nem ismer, kb semmit nem tud rolam, igy velemenyt alkotni nem szerencses dolog - es bar kisiparosnak titulal, nem vagyok az. mar akkor is webeztem, amikor o a haverokkal rugta a bort nyiregyhazan - de tenyleg zarjuk le ezt a temat

    Én úgy gondolom, te igazából a Wordpressre haragszol, a pluginokra és a "legózásra", arra, hogy ma már nem feltétlenül kell megszakadni, ha valaki akar valamit a weben.
    en is igy gondolom. Es megemelem a kalapom elotte, ha egy Magentonal jobb funkcionalitasu rendszer osszerak, bar ketlem, hogy egyaltalan pl magentot is latott volna mar.



  13. #49
    Bölcs Gregory Stone logója
    Csatlakozott
    09-09-28
    Hely
    Nyíregyháza
    Hozzászólás
    1.319
    Begyűjtött 529 köszönetet
    317 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Bérelhető webáruházak

    Idézet a zsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    "nagyon komersz szakma lett, elvan korcsosulva és több barátom vállalkozása ment tönkre az elmúlt években"

    Bocs, hogy beleugatok és csak kiragadok, de 10+ éve olvasom már ezt a dumát a Weblabortól kezdve a prog.hu-n át mindenhol, most pedig itt. Közben meg élek és virulok, és azok is körülöttem mind, akik életrevalók. Én úgy gondolom, te igazából a Wordpressre haragszol, a pluginokra és a "legózásra", arra, hogy ma már nem feltétlenül kell megszakadni, ha valaki akar valamit a weben. Ezzel együtt kellene tudni élni, és alkalmazkodni. A 44 éves ismerősöd alkalmazkodott (és ha alacsony minőséget is csinál, megtalálta a számítását - nem ez a cél elvégre is?), a másik ismerősöd meg nem tudott alkalmazkodni, elvérzett. Ettől ez még nem a "szakma" meg a Wordpress vagy a legozás hibája, lehet szart csinálni ebben is, abban is. Minden sztori végén az egyén áll.
    Nem wpre haragszom. Van több olyan csapat is aki wpben olyat csinál hogy pofám leszakad. Opencart és magentóra szintén igaz. utóbbiban dolgoztunk is már. A legózgatásból van gondom, mert az minden csak nem szakmai. Ügyfelet a hátér nem érdekli, ez igaz. De arra van igénye hogy szakmailag jó honlapot kapjon amivel el is éri a célját. Vagy ez nem számít?

    Az viszont nem alkalmazkodás és felejtsük el mindazt amit tudunk. Fejlesztőket engedjük útjuknak, jöhet 5 diák munkás és mehet a nagy üzem. Ez lenne az alkalmazkodás? Mert ez a végletet mondod.
    4 hónapja hirdetem hogy php fejlesztőt keressek és azon kívül hogy kevés a jelentkező, a tudás kritikán aluli. Juinor szinten is! Ezt helyi csapatok is alá támasztják. Persze wp legózással tapasztalat mindenkinél volt.



  14. Az alábbi felhasználók hálásak a válaszért:

    vidirita (2016-06-02)

  15. #50
    Bölcs earnnet logója
    Csatlakozott
    12-08-15
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    1.815
    Begyűjtött 804 köszönetet
    572 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Bérelhető webáruházak

    Függetlenül a kettőtök vitájától, meg tudom érteni az érveidet, én is azt érzem, hogy elkrvult a szakma. Főleg amikor egy ismerősöm eldicsekedett, hogy 150 ezerért feltepítette az ingyenes wp sablont, olyan szépen nem tudok rá mosolyogni (kontrasztban hogy én mennyit dolgozok ezért a pénzért). Szintén láttam, hogy az ügyfeleket nem érdekli az egész kivitelezés, csak működjön és legyen minél olcsóbb. Ez egyedül engem érdekelt. Viszont felismertem a helyzetet, és két választásom volt. Az egyik megpróbálni kikerülni a kkv szektort, de akkor nem lenne kenyér az asztalon. A másik menni az árral, és tömegcikkeket gyártani a minőségi fejlesztések helyett. Én a kettő közül a harmadikat választottam: szakmát váltottam. Úgy éreztem, hogy nincs szükség a piacon erre a tudásra, most egyelőre még biztos nem. Ezért kikerültem az egészet és azt mondtam, hogy olyannal fogok foglalkozni, ahol teljes mértékben ki tudom használni a szakmai tudásom. Sose szerettem stagnálni. Mármint szakmailag.



  16. The Following 2 Users Say Thank You to earnnet For This Useful Post:

    Gregory Stone (2016-05-31), vidirita (2016-06-02)

Oldal: 5 / 13 ElsőElső ... 34567 ... UtolsóUtolsó

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •