Eredmény: 1 - 2 (2) összesen

Téma: S-E-O-n-y-á-r-2-0-0-8 SFportal-SFblogs backlink pályázat

  1. #1
    Jedi Master Merras logója
    Csatlakozott
    07-04-30
    Hely
    Budapest, Hungary, Hungary
    Hozzászólás
    1.436
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Alapbeállítás S-E-O-n-y-á-r-2-0-0-8 SFportal-SFblogs backlink pályázat

    Sokan megkerestetek engem, hogy tudnék-e backlinket adni az SFportalról / SFblogsról seonyár-versenyes lapra.

    A kérések száma miatt úgy döntöttem, hogy igen, szívesen adok backlinket, de egy pályázathoz kötöm a dolgot. Méghozzá olyanhoz, hogy én is jól járjak vele.

    Lássuk először is a tétet:

    Az SFportal.hu egy authority site, több, mint 150.000 indexelt oldallal, több, mint 20.000 backlinkkel. Az SFblogs picit fiatalabb, egyelőre csak 10.000 feletti indexelt oldallal, és 10.000 feletti backlink számmal. (Csekkolható a Googleben és a Yahoo Site Explorer alkalmazásában.)

    Az SFportal hetente többször, az SFblogs naponta többször frissül. Az SFportalon sitewide linket lehet szerezni, az SFblogson kvázi-sitewideot (footer link, ami a blogok legtöbbjében megjelenik, de vannak blogok, ahol a template miatt nem).

    ***

    Hogy ki kaphatja meg ezt a nyereményt? Aki maga is hozzájárul ahhoz, hogy az SFportal / SFblogs még komolyabb, még több anyagot tartalmazó site legyen.

    Tartalomfejlesztési pályázatot indítunk tehát. Az kap esélyt a backlinkekre, aki megcsinálja a következő lépéseket:

    a., regisztrálja magát a hxxp://wiw.sfblogs.net címen elérhető social networkünkben.
    b., SF-témájú cikkeket küld nekünk!

    A cikkek lehetnek 100%-ban saját anyagok scifi, fantasy tévésorozatokról, mozifilmekről, könyvekről, játékokról. De lehetnek friss hírek fordításai is (ezügyben a hxxp://sfnews.eu címen elérhető hírgyűjtő siteunkat ajánljuk forrásnak).

    Amennyiben van cikkötleted, de nem vagy biztos benne, hogy tényleg passzol az SFportal tematikájához a dolog, abban az esetben bátran írj nekem, és kérdezd meg a véleményemet.

    Aki olyan hírt kap, amit a szerkesztőink megfelelőnek, megjelenésre alkalmasnak találnak (érdekes, jól meg van írva / jól van lefordítva), az egyrészt, kap egy azonnali linket a cikk alján (a hír megjelenését támogatta: *********** formátumban), másrészt, esélyt kap a sitewide linkekre. A híreket saját magunk pontozzuk (1-10-ig a megjelenítésre alkalmas cikk minőségétől függően) - aki a legtöbb pontot kapja, az fogja a sitewideot kapni.

    A pályázat május 15-ig tart. Eredményt nem hirdetünk, a nyertes 2008. május 16-án látni fogja a sitewide linkeken, hogy ő nyert.

    Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy megfelelő verseny / megfelelő mennyiségű és minőségű cikkek hiányában ne hirdessünk győztest; akinek az írása azonban megjelenik, a seonyár verseny lezárultáig megkapja a cikk alatti backlinket.

    A cikkeket a merras - kukac - sfportal.hu címre várom.



  2. #2
    'Say Hello To My Little Friend'
    Csatlakozott
    07-10-21
    Hely
    Közös többszörös
    Hozzászólás
    4.216
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: S-E-O-n-y-á-r-2-0-0-8 SFportal-SFblogs backlink pályázat

    Tudtam tudtam...mondtam hogy sci-fi lesz



A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •