Oldal: 2 / 2 ElsőElső 12
Eredmény: 11 - 13 (13) összesen

Téma: Több százezer backlink

  1. #11
    Törzsvendég erik87 logója
    Csatlakozott
    13-05-17
    Hozzászólás
    157
    Begyűjtött 49 köszönetet
    35 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Több százezer backlink

    Mondjuk én ettől még a Google-t nem írnám le ennyire és nem csak azért mert vannak tartalmak amik nem valók SM site-ra, hanem maga a Google is figyeli az SM siteokat, ha például egy undergoundabb külföldi előadóra keresel sokszor maga a Facebook oldala szerepel az első vagy a második helyen a találati listán. Ebből az is következik, hogy a Google-lel egy sokkal szélesebb körű keresést tudsz elvégezni, ami sok esetben hasznos, továbbá a Google követelmények sem a weboldalak készítőinek szopatására lettek kitalálva, hanem azért, hogy az emberek jól olvasható tartalomhoz jussanak.



  2. #12
    Új tag
    Csatlakozott
    14-05-15
    Hozzászólás
    10
    Begyűjtött 3 köszönetet
    3 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Több százezer backlink

    A facebook-ot a Google hoz hasonlítani olyan mint lovat a kutyához. 4 lába van ugyan de nem igazán ugyanaz a kettő. Ne hasonlítsunk egy teljesen más céllal létrejött keresőmotort egy social média keresőjéhez. Ha csak egy picit is összehasonlítjuk a 2 keresőmotort, akkor lehet látni, hogy a Google motorja lényegesen sokrétűbb, érzékenyebb algoritmussal van felvértezve. Inkább egymás kiegészítéseként kellene tekinteni ezekre, amelyek egy marketing folyamat részesei és egymással karöltve dolgoznak egy online megjelenés sikeréért. Az hogy negatív statisztikák jelennek meg az adott platformokról pedig ne felejtsük el, hogy a legtöbb esetben a konkurencia műve, amit mérsékelten kellene készpénznek venni, hisz mindannyian tudnunk kellene, hogy egy jó időben elhelyezett negatív látogatottsági jelentés,mennyiben befolyásolhatja ekkora cégeknek az eredményeit.
    Ami pedig az eredeti kérdést illeti, valóban a minőségre kell koncentrálni a mennyiséggel szemben, bár mint tudjuk ez itt Magyarországon egy kicsit másképp néz ki mint a többi országban. Itt még mindig nagy értékkel bírnak olyan oldalak, amelyeket már rég kiszórt volna máshol a Google lásd lap.hu oldalak, vagy egy banner hirdetés az origón ami heti félmilliótól kezdődik, mikor ekkora látogatottságú oldalakon az USA-ban havonta is a felét kell fizetni ugyanezért a hirdetésért, főleg hogy az adblock bővítmények használata miatt a forgalmuk egy tizede látja csak a bannereket az oldalaikon.



  3. #13
    Szerkesztő Luxi logója
    Csatlakozott
    08-08-27
    Hely
    Debrecen
    Hozzászólás
    212
    Begyűjtött 10 köszönetet
    10 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Több százezer backlink

    Basszus, eszem megáll.
    A "minőségi linképítés" fő célja, hogy megpróbáljon valahogy hasonlítani az általad lesajnált beékelődött linkekhez.

    Aki ennyire nem tudja hogy honnan jön, annak van vajon fogalma arról hogy merre tart?


    Idézet Benjamin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ha készítetek egy honlapot, és a konkurenciának több százezer backlinkje van, hogy viszonyultok hozzá?
    Viszont ezek a backlinknek láthatóan 80-90%-a csak az idő során beékelődött fórum hozzászólások, partner linkek, stb.
    Szóval minőségi linképítést nem igazán végeztek rajta...

    Ha egy ilyen oldalnak van tegyük fel 80.000 linkje, amelyek mint említettem ilyen linkjei vannak, de nekem van pl 500 - 1000 amely minőségi leírással, releváns oldalakon van elhelyezva akkor van esély rá megeelőzni?




Oldal: 2 / 2 ElsőElső 12

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •