Oldal: 4 / 4 ElsőElső ... 234
Eredmény: 31 - 32 (32) összesen

Téma: Büntetett katalógusok ismérvei

  1. #31
    a pulykakakas Kvarclovag logója
    Csatlakozott
    10-08-20
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    1.017
    Begyűjtött 8 köszönetet
    8 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Büntetett katalógusok ismérvei

    Itt a fórumon írtam, hogy a képeket megcsinálom, lehet, hogy a beküldéshez is kiírom, igazad van egy próbát megér, aztán, ha sokan jönnek legfeljebb időként elfogadás stop lesz, de egyelőre attól messze vagyunk, az űrlappal most nem játszanék, de az lesz a következő akkor.

    Én olyanra is gondoltam, hogy annyira tudományosak az ajánlók, hogy megnézik a kód / szöveg arányt, ami ugye a Bloggeren elég riasztó és azt mondják, hogy ez seo szempontból ratyi. Persze ezt is lehet javítani, de azért csak apránként mert ez nekem csak egy kis próba, ebben a műfajban. Vagy a description hiányolják, az most nagy divat.

    Én meg inkább csak azt akarom, hogy tudjak linket viszonozni, mert a szakmai oldalak ebből a szempontból tabu, sőt a blogom is, valamiért ilyen háklis vagyok.



  2. #32
    lexxx7
    Vendég

    Alapbeállítás re: Büntetett katalógusok ismérvei

    @Kvarclovag

    Tuti nem nézik a linkajánlók a TPK arányt és a metákat sem hiányolják. Aki tisztában van ezekkel a fogalmakkal, az is inkább beküld egy ajánlást egy perc alatt egy számára ismeretlen katalógusba, mint hogy 5-10 percet elmazsolázzon az elemzéssel. És van is benne ráció...

    Nálam is odáig terjed a katalógusok elemzése, hogy megnézem a backlinkjeit. Jó, az átirányítást nem látom, de most mindegy...

    Őszintén szólva engem nem az e-mailes beküldés riaszt el, hanem a kép elküldése. Tudom, hogy felajánlottad, hogy megcsinálod, de nincs pofám ezt elfogadni tőled 40-szer.



Oldal: 4 / 4 ElsőElső ... 234

A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •