Oldal: 2 / 3 ElsőElső 123 UtolsóUtolsó
Eredmény: 11 - 20 (25) összesen

Téma: Online TV műsorok - EuropeStream.tv

  1. #11
    Bölcs Harder logója
    Csatlakozott
    07-05-05
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    1.875
    Begyűjtött 173 köszönetet
    111 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Online TV műsorok - EuropeStream.tv

    Legálisan intéznek mindent, ügyvéd dolgozik a szerződéseken. Szerintem ilyesmit nem érné meg illegálisan csinálni hiszen óriási munka és befektetés van mögötte, pillanatok alatt buknának mindent. Annyira új és egyedi a szolgáltatás, hogy nem lehet eltitkolni sem a létét.



  2. Az alábbi felhasználók hálásak a válaszért:

    mnz (2013-07-24)

  3. #12
    Törzsvendég
    Csatlakozott
    12-11-18
    Hozzászólás
    140
    Begyűjtött 20 köszönetet
    20 hozzászólásával

    Alapbeállítás

    Idézet Harder eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Itt kérnék egy kis segítséget, mert közben - miután a fentebbi választ megírtam - megnéztem, hogy letölthetőek-e a fájlok regisztráció nélkül a [GUIDE] [HOW-TO] Install Adobe Flash Player on Android 4.1 Jelly Bean - xda-developers címről. Nekem simán lejött az összes, nem kért semmilyen belépést. Ha kell, kiteszem más szerverre a letöltött fájlokat.

    Írtad, hogy 3 böngészővel is tesztelted, de akkor a jelek szerint flash player nélkül. Ez lesz a gond. Amit még írtak hogy fontos, android alatt a Chrome/flash player nem működik, a default böngésző vagy a Dolphin a jó választás.
    Rapottyintek a csatorna logojara es kiirja, hogy F. Player kell. Ad egy linket, ami az atonitdev.net-re mutat, de oda mar belepes szukseges. Mellesleg ezt az ablakot nem is lehet bezarni az X-szel. Dolphin-nal sem megy a stream, de ott mukodik az X.
    Gyik-ot nem latok az oldalon (link alapjan mar megvan).



  4. Az alábbi felhasználók hálásak a válaszért:

    Harder (2013-07-24)

  5. #13
    Tag balinth.i logója
    Csatlakozott
    13-06-20
    Hely
    Erdély
    Hozzászólás
    71
    Begyűjtött 31 köszönetet
    16 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Online TV műsorok - EuropeStream.tv

    Laikus szemmel nézve szerintem az évi 240 dollár húzós. Értem én, hogy minden legális, de az embereket ez hidegen hagyja. Számukra a lényeg, hogy van ingyenes alternatíva, lehet gagyibb, lehet nem megy állandóan, lehet nincs TV2, RTL Klub, de ingyen van. Szerintem akkor lenne életképes a dolog, ha HD minőségű képet tudnátok szolgáltatni, esetleg lenne olyan csomag, ahol te válogatod össze a kívánt csatornákat és azok alapján lenne egy havi fix összeg (csatornánként 1-2 dollár).

    Amiben én látok fantáziát az egy sport csomag, aminek az ára pár dollár lenne (valahol 5-7 dollár között) és azokat a csatornákat tartalmazná, ahol a legrangosabb sportrendezvények nézhetőek. Elég körülményes a nézhető streamek összeválogatása pl. egy foci meccs előtt, biztosan rengetegen lennének, akik hajlandóak lennének pár dollárt fizetni, cserébe zavartalanul nézhetnék a mérkőzéseket.



  6. Az alábbi felhasználók hálásak a válaszért:

    Harder (2013-07-25)

  7. #14
    Bölcs S. Zoltán logója
    Csatlakozott
    10-12-04
    Hely
    Budapest, Hungary, Hungary
    Hozzászólás
    1.338
    Begyűjtött 623 köszönetet
    241 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Online TV műsorok - EuropeStream.tv

    Az egyik torrentoldal pár hete csinál ilyet. Én mondjuk fizetek mindenért, amiért lehet, bár ez nekem nem szükséges szolgáltatás. Nem sok az éves díj, viszont a többféle csomagajánlat jó ötlet. Plusz pár dodós havi díj, amely automatikusan újul. Akinek sok egyben, fizet így.



  8. Az alábbi felhasználók hálásak a válaszért:

    Harder (2013-07-25)

  9. #15
    Bölcs
    Csatlakozott
    11-06-24
    Hozzászólás
    1.272
    Begyűjtött 576 köszönetet
    379 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Online TV műsorok - EuropeStream.tv

    Nem csupán laikus szemmel nézve az, ennek a szolgáltatásnak igazándiból két előnye van:

    Egyrészt ezt bárhol nézhetem, ahol netem van. Ez számomra mondjuk nem fontos, de sokan élnek két, ne adj isten többlaki életet, kérdés persze, hogy nem elegendő-e csupán az egyiken kiépített tv.
    Utazó élethez-mobilnettel nem tudom mennyire fekszik ez, gondolom hamar lekapja a pár gigát, pláne ha jó minőségű az adás, márpedig annak kell lennie.

    A másik előnye hogy ellentétben bizonyos szolgáltatókkal, nincs akadálya annak, hogy minden csatornát elérhetővé tegyenek, beelőzve ezzel a tévé szolgáltatókat, amik közt nincs olyan, ahol minden elérhető.

    Ezzel az előnyöknek vége, jönnek a hátrányok. Tegyük fel, hogy aki itt előfizet, az nem tart mellé otthon "rendes" tévé előfizetést is.

    Ahhoz, hogy otthon tévézni tudjak, kell a gép. Ez bár nem tűnik nagy gondnak, de akkor is kényelmetlen. Amiért az ember fizet, nem szereti ha kényelmetlen. A sima tévé előfizetésnél nincs variálás. Benyomod a távirányítót, nézed, örülsz.

    Ha gond van a nettel, buktad a tévét is. Hacsak nem IPTV-d van, akkor egyébként ez a helyzet nem áll fent. Nem túl gyakori probléma, de amikor az, akkor az.

    Erre a részére ugyan nincs rálátásom, de attól félek, hogy ebbe az árba, úgy, hogy haszon is maradjon, nem fog beleférni nem hogy minden csatorna, de azok zöme sem. Ha pedig csak 10-12 csatorna lesz elérhető, az nem túl nyerő. Ezt azonban csupán betippeltem.

    Végül pedig az ár.

    A Digi jelen pillanatban 3100 forintért ($13) adja a legnagyobb csomagját 100+ csatornával, HD sportcsatornákkal.
    T-Home-nál az 50+ csatorna szintén olcsóbban elérhető ($17 körül).

    Szóval ügyesen kell csinálni, mert fantázia van benne, az oldal igényes és minőségi. Az összevariálható csomag pedig remek ötlet, természetesen arányos árért.



  10. Az alábbi felhasználók hálásak a válaszért:

    Harder (2013-07-25)

  11. #16
    Tag balinth.i logója
    Csatlakozott
    13-06-20
    Hely
    Erdély
    Hozzászólás
    71
    Begyűjtött 31 köszönetet
    16 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Online TV műsorok - EuropeStream.tv

    Érdekes funkció lehetne akár a TV adások rögzítésének lehetősége. Mennyire kényelmes megoldás lenne, hogy okostelefonról belépve beállíthatnám, hogy x-y óra között a z TV csatornáról vegye fel az adott műsort, majd mikor nekem lenne időm visszanézhetném.



  12. Az alábbi felhasználók hálásak a válaszért:

    Harder (2013-07-25)

  13. #17
    Bölcs Harder logója
    Csatlakozott
    07-05-05
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    1.875
    Begyűjtött 173 köszönetet
    111 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Online TV műsorok - EuropeStream.tv

    Én is látok fantáziát a csatornák csomagszerű kínálatában, erről már többször is beszélgettem illetékessel és nincs kizárva ezek kialakítása. Nagyon örülnék neki, de sajnos nincs beleszólásom. Viszont az infót továbbítom, hogy megint felmerült többek részéről..

    A TV csatornák legnagyobb csomagjaival (100+) szerintem nem szeretnének versenyezni és én személyesen is teljesen értelmetlennek tartom ezt a mennyiséget. 100-ból 98-an még csak 10 adót sem néznek rendszeresen, a maradék 2 meg talán ha 20 között válogat (sarkos a példa, tudom).

    Contu, írtad hogy kényelmetlen e szolgáltatás kapcsán hogy kell a gép. Igazság szerint nem, hiszen nézheted telefonon, tableten ugyanúgy, mint gépen. Egy tablet-t semmivel sem nehezebb bekapcsolni mint egy TV-t és oda viszed a lakáson belül (vagy akár kívülre, kertbe stb..), ahova csak akarod. Szerintem SOKKAL kényelmesebb így TV-zni mint egy a lakás adott pontjához rögzített TV esetében. Ettől függetlenül én mondjuk ezt a szolgáltatást nem a hagyományos TV csatorna helyett, hanem mellett rendelném meg.

    balinth.i, jó ötlet a rögzítés, mondani fogom nekik!



  14. #18
    Bölcs rendszergazda logója
    Csatlakozott
    09-07-25
    Hozzászólás
    565
    Begyűjtött 108 köszönetet
    65 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Online TV műsorok - EuropeStream.tv

    Jó kezdeményezés, én jelenleg a Netflix-et használom (VPN-en keresztül, mert sajnos Magyarországról hivatalosan ugye nem elérhető), és jó lenne egy európai alternatíva. Még régebben részt vettem egy nagy hazai szolgáltató IPTV projektjében, és volt rálátásom a jogi dolgokra is; hát nem volt egyszerű a helyzet. Sok műsort licenszelnek a TV társaságok, és azokra egyedi licenszek vonatkoznak, amik adott esetben tilthatják az online streamelését vagy rögzítését a műsornak, különösen a licenszelt sportközvetítések voltak nagyon macerásak. Az adások rögzítése is csomó buktatót hordozott, mert ott is teljesen változó volt, hogy egy adott műsor vagy film licensze ezt lehetővé tette-e vagy sem. Jogilag elég bonyolult volt a helyzet néhány éve, remélhetőleg az eltelt idő azért pozitív változást hozott e téren, de azért nem irígylem a szolgáltatás hátterében álló jogászokat, plusz néha a TV csatornák is elég mereven áltak hozzá bizonyos dolgokhoz, remélem ez is változott mostanra. Sok sikert és kitartást kivánok a szolgáltatáshoz, remélem hamarosan a Netflix méltó kihívója lehet ez a szolgáltatás!


    x

  15. Az alábbi felhasználók hálásak a válaszért:

    Harder (2013-07-25)

  16. #19
    mnz
    mnz nem elérhető
    Mentor
    Csatlakozott
    11-04-02
    Hely
    Augsburg
    Hozzászólás
    305
    Begyűjtött 37 köszönetet
    31 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Online TV műsorok - EuropeStream.tv

    a csomagajanlatos dolgot en is akartam mar irni, de beeloztetek nem csak a sport, de az ismeretterjeszto temaban is lehet ilyen csomagot a jovoben majd krealni, mint pl. a discovery network. akinek digi tvje van otthon (mint pl. en), azoknak sajnos mar nincs a csatorna, pedig az egyik legertelmesebb volt... persze ez is tele volt neha hulyeseggel, de meg mindig jobb volt ezt nezni, ha bekapcsoltuk a tv-t, mint a rosalindat... szerintem ez megfogna az embereket, legalabbis en tuti fizetnek erte igy is be akartunk mi kottetni masik szolgaltatot, de ugye ott meg nincsen digisport...



  17. #20
    Coolfox zsolti logója
    Csatlakozott
    07-05-04
    Hozzászólás
    712
    Begyűjtött 2 köszönetet
    2 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Online TV műsorok - EuropeStream.tv

    Sport és doksicsomag HD-ba és ami fontos, hogy ne csak nevében legyen HD a csatorna, hanem maga a műsor is. Sajnos itthon sok esetben "érdekes" értelmezik a HD kifejezést, bár még mindig jobb, mint az átlagos digitális katasztrófa, amit sugároznak sok esetben pl focimeccseken. Aki tavaly Story 4-n vagy min látott EL meccset az tudja miről beszélek.


    Utoljára módosítva: zsolti által : 2013-07-26 17:37

A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •