Eredmény: 1 - 3 (3) összesen

Téma: Ajánlatra vár az Ootz.org!

  1. #1
    Bölcs tolerancia logója
    Csatlakozott
    08-11-29
    Hely
    Szeged
    Hozzászólás
    509
    Begyűjtött 220 köszönetet
    109 hozzászólásával

    Boldogtalan Ajánlatra vár az Ootz.org!

    Üdv!

    Főállásom mellett nem marad időm a lassan 2 éve üzemelő, teljesen saját kódú, magyar nyelven egyedül álló játékportálomra (Ootz.org), ezért komoly érdeklődők ajánlatára várok!

    A webportál lényege hogy a regisztrált játékosok Flash kaparós és ügyességi illetve logikai játékokon gyűjthetnek pontokat amit aztán az oldal saját ajándékbolt részlegében ajándék tárgyakra válthatnak. Viszont naponta csak 20 játéklehetőségük van, ezért emeltdíjas SMS-sel tudnak több játéklehetőséget (és más extrákat) vásárolni. Az oldalon 3 kialakított bannerhely is van amelyek szintén értékesíthetőek. A játékok mellett üzenőfal, SMS kvíz, szavazás, Tombola, Egyszámjáték, Havi hűségpont játék és más extrák is megtalálhatók a funkciók listájában.


    Az oldalra már több mint 40.000 felhasználó regisztrált (akiknek hírlevél küldhető) és naponta több mint 2000 egyéni látogató böngészi az oldalat. Ez havi szinten 63.000 egyéni látogatót és 1.500.000 oldalletöltést jelent! Statisztika: http://www.websas.hu/statistics/detail.php?idn=17352

    Ez persze már a legrosszabb eredmény amire "lecsúszott" az oldal, volt 4 milliós oldalletöltés is és elég szép összegeket is lehet vele havonta keresni (plusz a reklám bevételek), csak sajnos nagyon nincs időm mostanában foglalkozni vele és a hűséges játékosaim megérdemelnének egy rendes admint aki törődik velük (és ők ezt meg fogják neki hálálni).

    A portálhoz egy fórum is tartozik amely külön domainen üzemel (ootzforum.org) és a teljes adatbázis, domain és oldalmotor mellé most az új teszt verzióban üzemelő Ootz v2.0béta verziót is oda adom, ha értesz a PHP-hez akkor akár tovább fejlesztheted illetve befejezheted.

    Csak komoly érdeklődők ajánlatát várom illetve segítséget ha itt senkit sem érdekelne a dolog, hol tudnám a legkönnyebb úton értékesíteni megfelelő áron a webportált amely szerintem megfelelő marketinggel és egy kis reklámmal illetve egy jó adminnal igen jövedelmező, nagy látogatottságú oldal lehet.

    Akár PM akár ide is jöhet ajánlat. Természetesen minden technikai segítséget és támogatást is adok a sikeres vásárlás után! (szükség esetén közös megegyezésre néhány kisebb javítást, funkció bővítést is eszközölhetek)

    Várom az ajánlatokat!



  2. #2
    Bölcs tolerancia logója
    Csatlakozott
    08-11-29
    Hely
    Szeged
    Hozzászólás
    509
    Begyűjtött 220 köszönetet
    109 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Ajánlatra vár az Ootz.org!

    Az oldal értékesítésre került! Köszönöm az ajánlatokat. Az oldal sajnos nem a fórumon talált gazdára, de azért köszönöm a lehetőséget



  3. #3
    Bölcs tolerancia logója
    Csatlakozott
    08-11-29
    Hely
    Szeged
    Hozzászólás
    509
    Begyűjtött 220 köszönetet
    109 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Ajánlatra vár az Ootz.org!

    A téma zárható részemről! Az új tulaj elégedett vele és már céget is alapítottunk rá, csak ennyit akartam



A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •