Sziasztok!

Hamarosan induló nagy projecthez keresek valakit, aki állás témában szövegeket szerezne. Az új oldal egy nemzetközi, több száz főt foglalkoztató cégé, jelenleg a százezerhez közelebbi napi egyedi látogatóval, világ szinten napi egymillió egyedivel.

A szöveget bevállalta egy fejvadász cég, de a mai határidőig nem szállították. Én nem nagyon értek ehhez a témához, de ha nincs jó ajánlat, megírom én hétfőre.

A feladat álláskeresőknek szóló cikkek megírása, gyakorlati tanácsadó cikkek egy oldalhoz (milyen a jó önéletrajz, hogyan menjünk interjúra stb.). A szöveg németül megvan, lefordítható az is, de egyedi magyar szöveg is szóba jöhet. A német szöveg körülbelül 50 000 karakter, jó lenne, ha ehhez közeledne a magyar változat is.

Várok árajánlatot is, de ezeknél igazából a szakmailag releváns pályázóknak van esélyük: netről összeollózott szöveget átírni a kollégák is tudnak, fizetni tehát azoknak szeretnénk csak, akik HR-rel vagy valami a témához nagyon kapcsolódó szakmával foglalkoznak, velük is viszont hosszabb távú együttműködést tudnék elképzelni.

Amit ajánlani tudok: megjelenést és teljes értékű linket az oldalról (az anyaoldal jelenleg is piacvezető itthon, SEO-ban jók vagyunk, egyebek mellett ennek köszönhető a sok-sok látogató), határozott ideig megjelenést a cégek adminisztrációs felületén vagy akár több tízezer céget elérő hírleveles megjelenést.

A részleteket privátban írhatom meg, de csak azok érdeklődését várom, akik képesek is a feladatot elvégezni és érdekli őket a lehetőség. Elnézést, hogy csak körülírtam a dolgokat, de így is sokat mondtam el. Köt a titoktartási szerződés, de talán sejthető, hogy nem valami kis magánoldalhoz kellene az együttműködés