Eredmény: 1 - 4 (4) összesen

Téma: Mentsük meg a Pandákat!

  1. #1
    Bölcs Marchello logója
    Csatlakozott
    09-10-14
    Hozzászólás
    1.025
    Begyűjtött 63 köszönetet
    37 hozzászólásával

    Alapbeállítás Mentsük meg a Pandákat!

    Üdvözletem!

    Nem, nem, én nem küldöm el azt a levelet, amire gondolsz.

    Az indulat már lenyugodott bennem, de biztosan ti is megkaptátok azt a levelet, amit most direkt nem másolok be, és az állatkínzásról szól, írd alá, aztán küld el egy email címre, a listát, ha elérte az 500-at. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy összességben vagy 12-szer megkaptam, felét iwiwen, másik felét levelező listákon, ahol néhány túlbuzgó világmegmentő békekövete idejét nem tudván hova tenni, kiküldi, mint a 1400+ ismerősének.

    Egy érdekességre szeretném felhívni a figyelmeteket, ezzel mintegy újra bizonyítva, azt a pszichológiai törvényt, hogy a nők könnyebben befolyásolhatóak érzelmi alapon. Kíváncsiságból megszámoltam a most kapott levelet. Kik írták alá. Tessék kapaszkodni.

    150 aláírt emberből:
    126 nő. és 24 férfi.

    Többet nem fűznék hozzá. Ja igen, és messzemenőkig elítélem az állatkínzást, ahogy azt is, hogy tele spamaljék a virtuális postaládámat.

    Még egy érdekesség, tudjátok vannak ezek a "Pííísz" emberek, meg "lávollak (L)", tudjátok, 12-17 éves lányok, akik meg akarják menteni a világot, vagy csak, mert mindenki ezt csinálja beállnak a többi közé. Mivel nekem elég sok ilyen ismerősöm van, tekintettel arra, hogy jómagam is "csak" huszonéves vagyok, nem kell túlságosan barázdált agy ahhoz, hogy ezek a hölgyemények küldték ki nekem az összes ilyen levelet. Kivétel nélkül mind nő, na jó lány.

    Aki nem tudja melyik levélről beszéltem, az adjon hálát érte, nem vesztett semmit, néhány idegtépő percen kívül.

    Üdv,
    Marchello



  2. #2
    Chrome Ball Netallica logója
    Csatlakozott
    07-10-10
    Hely
    Győr
    Hozzászólás
    1.503
    Begyűjtött 44 köszönetet
    21 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Mentsük meg a Pandákat!

    Igazad van abban, hogy a lányok jobban manipulálhatóak érzelmileg (több érzés van bennük), de ezeknél a fake leveleknél más okok miatt is ők küldik tovább.

    Benne van a dologban, hogy kevésbé ismerik technikailag a netet és emiatt simán elhiszik, hogy lehetséges a továbbküldéssel bármit is elérni.

    S azt sem utolsó szempont, hogy fiúk/férfiak lényegesen lustábbak is ilyen kérdésekben.

    Valamint nagyon döntő egy ilyen láncnál, hogy milyen nemű az aki elindítja. A magasabb érzelmi(!) intelligencia miatt valószínüleg lány indítja el ezért alapból több lány ismerősnek megy a levél, akik szintén több lánynak küldik tovább.



  3. #3
    Bölcs tibi1987 logója
    Csatlakozott
    09-06-08
    Hely
    Aba
    Hozzászólás
    1.113
    Begyűjtött 17 köszönetet
    7 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Mentsük meg a Pandákat!

    a lányok nagyrésze a neten a myvip iwiw facebook és hasonló oldalak nézegetése.Ők egy órát csinosítgatják magukat egy fényképhez és minden kis részletet elolvasnak hozzáfüznek írnak más közösségi oldal képe alá,míg a férfiak ilyenekkel nem nagyon foglalkoznak



  4. #4
    scs
    Vendég

    Alapbeállítás re: Mentsük meg a Pandákat!

    Komolyan nem értelek. Kaptál egy gyönyörű levelet, amivel megmenthetsz pár macit. Erre te ahelyett, hogy továbbküldenéd mindenkinek, akinek csak tudod a mailcímét, még itt panaszkodsz. Az agyam elszáll...

    Egyébként nem kaptam ilyet még. De nem is vágyom rá különösebben. A pandamacik jól érzik magukat anélkül is, hogy leveleket küldözgessek egy környezetszennyező számítógépről sok másik környezetszennyező számítógépre, melyek együttesen rengeteg energiát emésztenek fel, és még tovább szennyezik a környezetet, ezzel is elősegítve a szegény pandamacik kipusztulását.

    A környezetvédelemről meg nagyjából nekem is ez a véleményem:

    youtube.com/watch?v=8zXo7LKXs3g

    Lehet azért, mert férfi vagyok? Abból is a racionálisabb fajta?



A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •